Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:13:41
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Kažu i da su inteligentnija deca nemirija, ako je za utehu... Ali verujem da nije lako.. Ne odustaj od traženja načina.. nekada upali i neka neverovatno glupa sitnica.. recimo promena položaja u kome legi.. pf.. Ajd da se utesim za ovo inteligentnija deca , hvala draga , pocinjem da hvatam strah od veceri i uspavljivanja
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:18:17
|
|
|
|
Shishica
|
A sto niko nije gledao to sto sam vam predlozila...
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:19:13
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Shishica A sto niko nije gledao to sto sam vam predlozila... Evo odgledaću, čim pre
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:19:15
|
|
|
|
Shishica
|
AAAAAAAAAAAAAA sad sam videla.. Nema na cemu Nadam se da ce ti se svideti.. A i drugim curama.. Stvarno je dobro..
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:20:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica A sto niko nije gledao to sto sam vam predlozila... Ja ne mogu sa posla na youtube, ali pretpostavljam šta si postavila.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:23:12
|
|
|
|
Shishica
|
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:24:15
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Shishica AAAAAAAAAAAAAA sad sam videla.. Nema na cemu Nadam se da ce ti se svideti.. A i drugim curama.. Stvarno je dobro.. Super je uh kako nevaljala deca je onako zamislam mog Luku za dve tri godine
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:25:54
|
|
|
|
Shishica
|
Ima strasnih primera..ali da vidis kako se sve sredi za nedelju dana koliko je ta dadilja tamo.. Od pocetka do kraja da vidis reakcije i promene kod dece..ali nije ni malo lako..
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:28:10
|
|
|
|
Rivana
|
Ja isto mislim da mi nekad ne znamo sa njim ali opet mali je tek sedam meseci pa nerazuman, uh....tesko je svaka cast dadiljama sa onom decom ja bi u Lazi zavrsila posle nedelju dana sa njiima
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 13:52:37
|
|
|
|
mihi
|
Pa najbolje da nabavimo po jednu supernanny za svako dete!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 14:15:54
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Ne znam da li ima slicna tema. Moj Luka ima 7 meseci, odbija da spava uvece place otima se hoce da stoji u krevecu nece da lezi sinoc je cudo napravio, do ponoci nije hteo da zaspi, na kraju se tako zacenio da nismo znali sta da radimo. Inace i preko dana malo spava. Ima li neko slicne probleme Nista to nije,izgleda strasno,procice i mi smo imali istu fazu,pa i sad nam se ponavlja gotovo isto kao pre 2 meseca jednostavno zaspi i posle se probudi,i hoce da se igra i onda mi je budan narednih sat vremena jer sam shvatila da je uzaludno da ga na silu uspavljujem. I jos nesto on se bori da ne zaspi
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 15:38:12
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: MERYEN IZVORNA PORUKA: Rivana Ne znam da li ima slicna tema. Moj Luka ima 7 meseci, odbija da spava uvece place otima se hoce da stoji u krevecu nece da lezi sinoc je cudo napravio, do ponoci nije hteo da zaspi, na kraju se tako zacenio da nismo znali sta da radimo. Inace i preko dana malo spava. Ima li neko slicne probleme Nista to nije,izgleda strasno,procice i mi smo imali istu fazu,pa i sad nam se ponavlja gotovo isto kao pre 2 meseca jednostavno zaspi i posle se probudi,i hoce da se igra i onda mi je budan narednih sat vremena jer sam shvatila da je uzaludno da ga na silu uspavljujem. I jos nesto on se bori da ne zaspi Znam i moj malecki se prosto bori protiv sna
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 15:56:21
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: MERYEN I jos nesto on se bori da ne zaspi I moj Vik tako.. sklapaju mu se okice, nervozan koliko mu se spava, razdržuje sam sebe, od umora ne zna šta će.. a i dalje mu je moj plafon najinteresantnija stvar u stanu (pored mene, jelte ) I onda mu ja kažem nešto tipa: Spavaj maja bebo, a on se keslači i mlatara rukicma i nogicama, hoće još da mu se priča... kakvo spavanje i bakrači
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 15:57:42
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: MERYEN I jos nesto on se bori da ne zaspi I moj Vik tako.. sklapaju mu se okice, nervozan koliko mu se spava, razdržuje sam sebe, od umora ne zna šta će.. a i dalje mu je moj plafon najinteresantnija stvar u stanu (pored mene, jelte ) I onda mu ja kažem nešto tipa: Spavaj maja bebo, a on se keslači i mlatara rukicma i nogicama, hoće još da mu se priča... kakvo spavanje i bakrači Kako su tako maleni avec znaju sta hoce a sta nece
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 15:59:37
|
|
|
|
Rivana
|
Ja uvek kazem nece da pava plasi se da ne propusti nesto zanimljivo
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 16:01:49
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Ja uvek kazem nece da pava plasi se da ne propusti nesto zanimljivo Kažem ti ja - inteligencija
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 16:04:07
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Rivana Ja uvek kazem nece da pava plasi se da ne propusti nesto zanimljivo Kažem ti ja - inteligencija
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 16:59:15
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Rivana Ja uvek kazem nece da pava plasi se da ne propusti nesto zanimljivo Kažem ti ja - inteligencija Daj Boze da budu inteligentni.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 17:02:08
|
|
|
|
Anoniman
|
i dalje mu je moj plafon najinteresantnija stvar u stanu Isto tako I david... mozda ce biti moleri kad porastu
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 17:08:04
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn i dalje mu je moj plafon najinteresantnija stvar u stanu Isto tako I david... mozda ce biti moleri kad porastu
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 22:25:10
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Ne znam da li ima slicna tema. Moj Luka ima 7 meseci, odbija da spava uvece place otima se hoce da stoji u krevecu nece da lezi sinoc je cudo napravio, do ponoci nije hteo da zaspi, na kraju se tako zacenio da nismo znali sta da radimo. Inace i preko dana malo spava. Ima li neko slicne probleme to je verovatno faza, kod mojih je trajala jako dugo, uspavljivala sam ih na rukama a budili su se čim prestanem da nunam
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 12.8.2009 11:15:11
|
|
|
|
Rivana
|
Sinoc opet haos!!!!!!!! Bili smo kod moje mame, (u mom stancicu gde sam odrasla i stanovala do pre sedam meseci ), bili u setnji dosli kuci malisa se igrao smejao, poceo da trlja oci zeva ja uzela da ga spremam za spavanje on u plac, mleko odbija vrti glavom gura flasicu. Pustim ga da se jos malo igra sipam sokic u flasicu maleckok u krevetac i sto Vucko rece drzim mu flasicu on pije pije pije oci zatvara i polako mazim ga po glavi i zaspao Videcemo veceras kako ce biti..................
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 12.8.2009 11:16:54
|
|
|
|
Rivana
|
Spavao je do 7 jutros , mada ja sam se budila nocas cinilo mi se da place ustanem kad on spava
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 12.8.2009 11:17:47
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: MERYEN IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn i dalje mu je moj plafon najinteresantnija stvar u stanu Isto tako I david... mozda ce biti moleri kad porastu Moj Luka je tako sa dva meseca buljio u luster
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.