Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:34:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam Luku u tom periodu nunala, ili legala sa njim u veliki (bračni) krevet i tako bi zaspao. Tek kada zaspe sam ga prebacivala i njegov krevetac.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:37:07
|
|
|
|
Rivana
|
Jao Tasho probala sam i to, ali nekad kad ga prenosim do kreveca odjednom PUF....dva velika oka se otvore i kez....budan mali spreman na akciju. Spavao je i izmedju nas dve noci tri ali ja ne volim da spava izmedju nas plasim se da ga ne zgnjecimo
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:38:45
|
|
|
|
Rivana
|
Brine me to sto se zacenio onako sinoc totalno bez vazduha mi duvali u njega nikako da se povrati.....Jedva. Da li se tebi Luka nekad tako jako zacenio?
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:39:02
|
|
|
|
Anoniman
|
jel zna sam da drži flašicu ???? ako zna flašicu u ruke i povali u krevetac ili mu ti presavijena preko krevetca drži flašicu, tako će ti zaspati(mislim bar su moja djeca tako)
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 11.8.2009 11:45:29 >
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:50:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Moje dete se i dan danas zaceni kada mene nema. Ovo što Vučko kaže, može biti super.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:50:19
|
|
|
|
Rivana
|
Ne zna jos uvek da drzi. Drzim mu ja, onda on kao zatvori oci i onako sa zatvorenim ocima pocne da se dize, ma mali je cudo koliko je aktivan ja mislim da bi on celu noc stajao u krevecu.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:52:10
|
|
|
|
Rivana
|
Probacu da mu dajem mleko u krevecu kao sto ti vuko kazes mozda to upali. Jer ja mu tako dajem sokic pa kad popije krene da ustaje
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:52:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nisam smela Luki naglo da izvučem flašicu, već polako, milimetar po milimetar, jer ako povučem naglo, budan je odmah. Još jednu stvar sam primetila: ne smem da pazim da se ne probudi kada ga prebacuje iz kreveta u krevetac, jer se tada 100% probudi, nego krajnje obično, kao da je budan, uhvatim i prebacim ga.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:55:14
|
|
|
|
Rivana
|
Uspavljivabje nam postalo nocna mora, ponekad mi se cini da nece da spava da ne propusti nesto
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:56:21
|
|
|
|
Rivana
|
Sva sam izbecena zaspao je u ponoc a probudio se u 5 i 30 kako mu se ne spava nije mi jasno
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 11:58:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Super, da znam sta me ceka
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:00:17
|
|
|
|
Rivana
|
Jao Miljana ja jedva cekala da Luka malo poraste kao bice lakse a evo sad ima sedam meseci ne mogu ga obuzdati poceo da puzi pentra se nece da spava zeza.....
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:01:17
|
|
|
|
Rivana
|
On je meni vise spavao sa tri meseca nego sada i cim otvori oci odmah akcija
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:01:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Jao Miljana ja jedva cekala da Luka malo poraste kao bice lakse a evo sad ima sedam meseci ne mogu ga obuzdati poceo da puzi pentra se nece da spava zeza..... ... i onda časkom ima 3 godine i sve ti to fali!
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:01:45
|
|
|
|
Anoniman
|
A da nece mozda da spava izmedju vas? Tako sam ja moji roditeljima zagorcavala zivot, plakala bih do zzacenjivanja i cim me prebace izmedju njih ja ucutim....
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:02:07
|
|
|
|
Rivana
|
Joj Tasho sigurno si u pravu
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:05:55
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn A da nece mozda da spava izmedju vas? Tako sam ja moji roditeljima zagorcavala zivot, plakala bih do zzacenjivanja i cim me prebace izmedju njih ja ucutim.... ne znam ni sama spavao je par noci ali je isto bio haos oko uspavljivanja, imamo bracni krevet i neki drveni naslon gore posto poto hoce da se pentra uz o onda lupi glavom pa place. ma mnogo je aktivan i u kolicima evo polomio suncobran pre neki dan na kalemegdanu. Okrenuo se ( a bio vezan u kolicima) zgrabio ga povukao i polomio
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:06:45
|
|
|
|
Rivana
|
Kazu da su muska deca ne mirnija........
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:08:47
|
|
|
|
Anoniman
|
I mi imamo drveni naslon u brčnom krevetu, baš sam gledala juče i razmišljala Dokle će ovaj dekorativni jastuk iz dnevne sobe tu stajati da Luka ne bi lupao glavu?
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:09:53
|
|
|
|
eugenija
|
Kažu i da su inteligentnija deca nemirija, ako je za utehu... Ali verujem da nije lako.. Ne odustaj od traženja načina.. nekada upali i neka neverovatno glupa sitnica.. recimo promena položaja u kome legi.. pf..
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:09:53
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR I mi imamo drveni naslon u brčnom krevetu, baš sam gledala juče i razmišljala Dokle će ovaj dekorativni jastuk iz dnevne sobe tu stajati da Luka ne bi lupao glavu? Moj Luka vec overio naslon
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:12:35
|
|
|
|
Shishica
|
Bolje da sto pre reagujete.. Posle ce vas glava boleti.. Lako je meni da pricam kad nemam decu, ali imam sestrica kome sam vise ja mama..tako da ... A budem li imala problem, radicu tako kao sto sam videla u tim emisijama makar me dusa bolela.. Malo stisnete zube i bice bolje i vasoj deci i vama.. Ma.. Samo gledajte...
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 11.8.2009 12:12:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: Tasha RR I mi imamo drveni naslon u brčnom krevetu, baš sam gledala juče i razmišljala Dokle će ovaj dekorativni jastuk iz dnevne sobe tu stajati da Luka ne bi lupao glavu? Moj Luka vec overio naslon I moj je, zato i stoji tu taj jastuk.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.