Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 3.8.2010 8:52:38
|
|
|
|
*Alexx*
|
Po mom iskustvu, kad se tako probudi u toku noći vrišteći i plačući, to znači da mu izbija zubić. Svaki put nam je tako bilo.
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 3.8.2010 10:35:27
|
|
|
|
usamljena
|
ja opet za Alexx. Gagana i mi sada imamo tu fazu- sedi u kreveticu i spava. Pre toga se izvrti u krug i onda sedi. Tako nam je vec par dana. Bas sam vas htela pitati za savet pre neku noc. Ustala, place, rida se nogama i ne smiruje se. U ljulji zaspe dok je stavim u krevet probudi se. Ja sam joj stavila nauljenu krpicu na stomak i tada se smirila. Zubici su joj nikli, gornje jedinice, pre par dana tako da sumnjam da vec idu drugi a mislila sam i da su usi jer je imala upalu. Tek prestala sa antibiotikom i reko gde sad opet?! Ni sama ne znam sta je ali vrti se navece iako to do sada nikada nije radila. Palo mi je na pamet da je mozda gladna. Pred spavanje pije AD ali sam pomislila da joj treba nesto "jace". Ne znam, nadam se da ce imenjakinji biti bolje a i nama
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 3.8.2010 10:43:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Gaganice,ja mislim da je to faza koju smo i mi prosli,samo sto je Stefija to hvatalo oko 23h,taman kad se leeeeeepo uspava (jer on leze oko 19h-20h) i eto ga,pocne vriska...par puta je to bilo zbog podrigivanja,cim podrigne smiri se...a veliki je vec,tako da ne znam zasto mu to predstavlja problem,da li se uplasi ili ga onda boli stomacic ne znam ni sama.Ali mogu ti reci da ce i to proci i ne boj se,samo je faza kao i kod nas
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 3.8.2010 11:14:39
|
|
|
|
Rivana
|
Sve su to faze, evo i Luka sad ima fazu pocnem da ga uspavljujem u pola deset zaspi u 23
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 3.8.2010 16:39:38
|
|
|
|
gagana83
|
Hvala zene Nocas je opet fino spavala,probudila se samo jednom oko 12h,dohvatila varalicu i nastavila da spava u sedecem polozaju
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 7.1.2011 23:39:32
|
|
|
|
Radule
|
Pozdrav jos jednom! Sinoc sam vam se obratila za pomoc u vezi moje male bebe (3 nedelje starosti) koja je nacisto ostala bez glasa. Danas vam se takodje obracam za pomoc ali zbog apsolutno suprotnog problema. Nakon sinocnje epizode, danas je bio manje-vise o.k. iako je jeo slabije nego obicno. Medjutim, nocas oko 18:00 poceo je tiho da place, kada smo ga oko 20:00 okupali taj plac je prerastao u histeriju. Zacenio se vise od 10 puta. Sada je 23:30 i jos uvek nije prestao sa urnebesnim placem. Kada drzim njegova ledja uz svoje grudi povraca. U poslednjih 45 minuta povratio je mlekce 3 puta. Kada ga privijem uz grudi prestane sa placem, medjutim cim ga pipnem, poljubim ili pomerim - istog trenutka pocinje histerija sa zacenjivanjem. Pipkala sam mu usi i iza uha i ne reaguje, pa sam na neki nacin iskljucila upalu uha... mada nema ni temperaturu, slini vrlo, vrlo malo, prakticno zanemarljivo. Ne bi se toliko brinuila, medjutim ovo je zaista prvi put da se to desava. On je inace miran i place samo kada trazi da jede. Da li se neko suocavao sa slicnim problemom? Hvala vam puno za sinocnju pomoc
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 8.1.2011 1:50:49
|
|
|
|
Brana
|
moguce je da su grcevi!jel place u etapama?da mu se grci stomacic?
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 8.1.2011 1:58:04
|
|
|
|
Radule
|
nema grceve, nikad nije ni imao. jednostavno odbija da jede, iako nista nije jeo od 20:00, a i tada slabo, a sada je evo 01:56. Pokusala sam na silu da mu dam mleko kasicicom, ali je sve ispljunuo. I dalje mu plac ne prestaje, pogotovu na svakiu promenu polozaja tela. Dok mi je u narucju i pomozi boze, ne place, medjutim cim pokusam da ga nahranim on ili povrati ili pocne da place
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 8.1.2011 2:02:42
|
|
|
|
Brana
|
po tvom postu uzrok placa je stomacic Espumisan kapi ublazuju stomacne tegobe i stavljaj mu tople obloge!A mozda da ipak pitas i pedijatra za savet.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 8.1.2011 11:56:38
|
|
|
|
Radule
|
na zalost, danas su nam se obistinila predevidjanja koja nismo zeleli ni da zamislimo. Posto nije zeleo da jede celu noc, a vristao je bez prestanka, odveli smo ga u Tirsovu gde su mu registrovali ukljestenu kilu. Creva su mu usla u desni testis. Zadrzali su ga u bolnici, medjutim za mene nije bilo mesta. Da li znate da li u Tirsovoj postoje nekakvi apartmani koji se mogu iznajmiti kako bi majka bila sa detetom?
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 8.1.2011 11:58:42
|
|
|
|
Olga75
|
Radule pa on je jos novorodjence , moraju da zadrze i tebe idi i insistiraj ako ne obrati se zastitniku za prava pacijenata . On je mali i mora da siki na dva - tri sata
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 8.1.2011 12:00:16
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Radule na zalost, danas su nam se obistinila predevidjanja koja nismo zeleli ni da zamislimo. Posto nije zeleo da jede celu noc, a vristao je bez prestanka, odveli smo ga u Tirsovu gde su mu registrovali ukljestenu kilu. Creva su mu usla u desni testis. Zadrzali su ga u bolnici, medjutim za mene nije bilo mesta. Da li znate da li u Tirsovoj postoje nekakvi apartmani koji se mogu iznajmiti kako bi majka bila sa detetom? Po pravilu ti moras da ostanes sa njim tu nema govora. On je mali i majka MORA biti sa njim!
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 8.1.2011 12:15:22
|
|
|
|
Maryna1
|
Majka mora da ostane uz bebu, ako dete mladje od godinu dana je besplatno, posle godinu dana placas otprilike 500 din dnevno. ti ne dobijas poseban krevetac vec spavas sa bebom ili bili su slucaji na stolici, ali one ne smeju tebe da izbaci!!!
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 8.1.2011 12:23:12
|
|
|
|
Radule
|
ja to zaista nisam znala. Ovo mi je prva beba, ne znam takve stvari, a ne poznajem ni jednog doktora koji je mogao da me posavetuje. Nisu imali mesta ni za bebu! Rekli su mi da moraju da je smeste u inkubator!? jer nemaju dovoljno kreveta. Tako da mi je dete nakon mesec dana zivota u inkubatoru. Dali su mi nekakvu flasicu da se izmuzem i da donesem kasnije kako bi ga hranili. Pitacu kada odnesem mleko da li mogu da platim da budem pored deteta, odnosno da li postoji nekakva sansa da ostanem uz njega
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 8.1.2011 12:35:25
|
|
|
|
Maryna1
|
Ja sam bila u tirsova u junu, cerka je imala 11 mes. ja sam videla kako su oni slali neke zene u drugi bolnici, sa izgovorom da nema mesta, iako kod nas su bili slobodni kreveti! pricaj sa zastitnikom prav pacijenata, i sa nacalnikom odelenja!
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 18.2.2011 11:55:18
|
|
|
|
Rivana
|
Moj Luka i dalje ne spava nocu. Nocas se budio u tri pa zaspao pa opet u cetri do sest nije heo da spava. Ovo je vise ludilo ja sam na ivici nervnog sloma i izmaku snage. kada ce to proci
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 18.2.2011 11:59:16
|
|
|
|
lanajelena
|
Bebu od mesec dana stavili u inkubator ...e sta cu jos da cujem,mene ne bi odande isterali ni sa puskom
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 18.2.2011 12:59:05
|
|
|
|
ivaj
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Moj Luka i dalje ne spava nocu. Nocas se budio u tri pa zaspao pa opet u cetri do sest nije heo da spava. Ovo je vise ludilo ja sam na ivici nervnog sloma i izmaku snage. kada ce to proci A kako spava preko dana?
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 23.2.2011 11:59:08
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: ivaj IZVORNA PORUKA: Rivana Moj Luka i dalje ne spava nocu. Nocas se budio u tri pa zaspao pa opet u cetri do sest nije heo da spava. Ovo je vise ludilo ja sam na ivici nervnog sloma i izmaku snage. kada ce to proci A kako spava preko dana? Spava sat i po, do dva sata preko dana.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 23.2.2011 12:02:37
|
|
|
|
ivaj
|
A pa dobro,mislila sam mozda se naspava pa zato bude tako. Rivana,najvise mrzim kad mi kazu takvo je dete jer ja sve ocekujem da postoji neki cudesni recept od koga ce da se desi cudo! Ali izgleda da je to ipak ziva istina Mozemo svi da se ovde poizvrcemo ne vredi Moja Jelena super spava preko dana ali nocu katastrofa.Vec vidim sebe kako sa njene dve godine uveliko ustajem pa makar samo jednom nocu
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 23.2.2011 12:04:12
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: ivaj A pa dobro,mislila sam mozda se naspava pa zato bude tako. Rivana,najvise mrzim kad mi kazu takvo je dete jer ja sve ocekujem da postoji neki cudesni recept od koga ce da se desi cudo! Ali izgleda da je to ipak ziva istina Mozemo svi da se ovde poizvrcemo ne vredi Moja Jelena super spava preko dana ali nocu katastrofa.Vec vidim sebe kako sa njene dve godine uveliko ustajem pa makar samo jednom nocu Necu da te "tesim" ali ja sam ovu temu postavila kad je Luka imao 7 meseci a sad ima dve godine
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 23.2.2011 12:10:58
|
|
|
|
ivaj
|
Eto Kazem ti ja.
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 23.2.2011 12:12:44
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: ivaj Eto Kazem ti ja. Tako nam je kako nam je.....
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 5.12.2011 22:48:41
|
|
|
|
isidora88
|
mateja vec nocima nece da spava,ne znam sta mu je preko dana je lepo raspolozen,uvece zaspi oko 9,10 i na svakih sat vremena se budi,po celu noc ga ljuljamo u kolicima,prebacujemo u krevetac,pa u nas krevet... izludesmo nacisto od umora. preko dana spava 2 puta po pola sata. inace od 3.meseca je spavao celu noc od 8,9- 6,7h
|
|
|
|
RE: Zacenjuje se i nece da spava 8.12.2011 8:53:05
|
|
|
|
isidora88
|
nocas opet ista prica, oko 3 ustao i poceo da kuka dok ga nisam prebacila u nas krevet,a sinoc je jedva zaspao u 11,nervni slom smo dobili uspavljujuci ga
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako roditelji mogu da znaju da je njihova...Pa, tako što vide da njihova beba odobrava ono što roditelji rade i/ili proizvode koje roditelji biraju za njih.
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.