Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 16:18:29
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: ljubičica IZVORNA PORUKA: Verus RR a miris? svi kazu ima neki miris, mnoge ga porede sa hlorom-ja nista ne osetim? Ni ja Pridruzujem se!!!!!
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 19:19:30
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR Ne gutati....al ne volim ni kad me u oko pogodi. Odma' mi natekne! Aaaaaa, ovo mi se desilo mislila sam da će mi oko ispasti
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 19:24:59
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Verus RR Ne gutati....al ne volim ni kad me u oko pogodi. Odma' mi natekne! Aaaaaa, ovo mi se desilo mislila sam da će mi oko ispasti
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 19:25:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 19:33:02
|
|
|
|
Verus
|
I meni! Bilo je tako crveno i oteceno, ko da je bilo alergicno na znas vec sta! Hahahahhaa umrecu od smeha. Posle me je bas i bolelo mm je bio zabavljen celom situacijom-kaze "al dobro gadjam".IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Verus RR Ne gutati....al ne volim ni kad me u oko pogodi. Odma' mi natekne! Aaaaaa, ovo mi se desilo mislila sam da će mi oko ispasti
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 19:35:52
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR I meni! Bilo je tako crveno i oteceno, ko da je bilo alergicno na znas vec sta! Hahahahhaa umrecu od smeha. Posle me je bas i bolelo mm je bio zabavljen celom situacijom-kaze "al dobro gadjam".IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Verus RR Ne gutati....al ne volim ni kad me u oko pogodi. Odma' mi natekne! Aaaaaa, ovo mi se desilo mislila sam da će mi oko ispasti
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 19:37:01
|
|
|
|
Verus
|
bas ko njegov pisa, umiljati macor!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 19:37:34
|
|
|
|
ljubičica
|
ha ha ha ovo nema veze sa temom, ali umreću od smeha
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 19:38:02
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR bas ko njegov pisa, umiljati macor! Mac mac
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 19:51:25
|
|
|
|
dacica
|
ni meni ne mirise primamljivo-vise bljak...tako da o okusu ne zelim ni da razmisljam...ne guta ni on meni kad svrsim-niti bi mu palo na pamet-pa to ni netrazi....ali nemam nista protiv ko voli-nek izvoli....
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 19:59:36
|
|
|
|
Verus
|
dacica pravo kazes! ljubichice, jel ono neki macor na biciklu izgubljen u dlakavoj machkici!?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 20:03:04
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: ljubičica ha ha ha ovo nema veze sa temom, ali umreću od smeha Ovo je za temu ''gde sakriti ljubavnka'',odnosno kako da pobegne
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 20:04:24
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR I meni! Bilo je tako crveno i oteceno, ko da je bilo alergicno na znas vec sta! Hahahahhaa umrecu od smeha. Posle me je bas i bolelo mm je bio zabavljen celom situacijom-kaze "al dobro gadjam".IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Verus RR Ne gutati....al ne volim ni kad me u oko pogodi. Odma' mi natekne! Aaaaaa, ovo mi se desilo mislila sam da će mi oko ispasti Onda izgledas ovako
< Poruku je uredio marince -- 7.8.2009 20:05:17 >
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 20:06:21
|
|
|
|
ljubičica
|
Ja nisam rekla da mi je bljak Ono je bilo ako se ne plaknu, ali naši se "plaknjavaju" redovno pa nam nije bljak
< Poruku je uredio ljubičica -- 7.8.2009 20:07:45 >
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 20:11:29
|
|
|
|
Verus
|
marince, treba nam smajli sa crvenim okom umesto crnim! Al mozda i crno oko? Ko zna? Spichila me toljaga!!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 20:14:30
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR marince, treba nam smajli sa crvenim okom umesto crnim! Al mozda i crno oko? Ko zna? Spichila me toljaga!! Crkoh od smeha
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 20:22:11
|
|
|
|
Shishica
|
Sto ste prosteeee
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 20:24:23
|
|
|
|
Ptičica
|
Pitanje: Čemu gutanje? Kome to predstavlja zadovoljstvo? Muškarcu, ili ženi?
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 20:59:17
|
|
|
|
Verus
|
ne znam to se i ja pitam! Mislim, nije da je isto i da poredim, ali nekako....bilo koje izlucevina tela mi nisu privlacne za gutanje....mozda kontam da tipa pali kada vidi da mu zena guta decu! Ne znam!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 21:01:46
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR ne znam to se i ja pitam! Mislim, nije da je isto i da poredim, ali nekako....bilo koje izlucevina tela mi nisu privlacne za gutanje....mozda kontam da tipa pali kada vidi da mu zena guta decu! Ne znam! ahahahahhahahah
< Poruku je uredio Ana RR -- 7.8.2009 21:02:10 >
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 7.8.2009 21:04:20
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 8.8.2009 3:25:28
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR eugine provokativne teme ostaju dugo aktuelne!IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. odradih tovar posla ... a ova tema još aktuelna Nisam mogla da verujem kada sam videla da napunište 4 strane
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 8.8.2009 18:21:37
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR marince, treba nam smajli sa crvenim okom umesto crnim! Al mozda i crno oko? Ko zna? Spichila me toljaga!! Evo ga smajli sa crvenim okom I deluje prilicno zadovoljno
< Poruku je uredio marince -- 8.8.2009 18:22:17 >
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 4.9.2009 23:50:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Ok, ako svrsi u usta mogu da razumijem, ali gutanje nakon sto je svrsio,ne kontam? Slazem se sa ovim ^ IZVORNA PORUKA: Verus RR Ne gutati....al ne volim ni kad me u oko pogodi. Odma' mi natekne! Osetila... khm khm i pocrveni i boliiiiiii
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 5.9.2009 0:42:30
|
|
|
|
Verus
|
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?