Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:17:32
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Jedno je svrsiti u usta pa ispljuniuti, a drugo je svrsiti u usta pa progutati, dakle tema je o gutanju sperme. Da li alkohol šteti trudnici i njenoj bebi? (engleski video) IZVORNA PORUKA: Anoniman Ja mislim da se ovde i misli samo kad se svrsi u usta Meni je to isto ,ako je već u ustima i okus je tu,samo ne znam kakve veze alkohol im s tim,valjda ćemo prije gutanja nositi spermu na analizu A što se tče okusa,pa nije ni "njoj" mane
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:17:47
|
|
|
|
Anoniman
|
odradih tovar posla ... a ova tema još aktuelna
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:18:30
|
|
|
|
Verus
|
a miris? svi kazu ima neki miris, mnoge ga porede sa hlorom-ja nista ne osetim?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:19:11
|
|
|
|
Verus
|
eugine provokativne teme ostaju dugo aktuelne!IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. odradih tovar posla ... a ova tema još aktuelna
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:20:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR a miris? svi kazu ima neki miris, mnoge ga porede sa hlorom-ja nista ne osetim? ti i ja nemamo čulo mirisa
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:20:54
|
|
|
|
Lu
|
Ja upravo potkuhavam krofne ako nekoga zanima staviću poslije recept Što se tiče mirisa sperme,ja nisam primijetila ništa extremno
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:21:55
|
|
|
|
pahulja76
|
miris nisam osetila ni ja ...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:22:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lu Ja upravo potkuhavam krofne ako nekoga zanima staviću poslije recept Što se tiče mirisa sperme,ja nisam primijetila ništa extremno e krofne će svi da gutaju
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:23:00
|
|
|
|
barbara
|
ja jesam osetila miris i ne svidja mi se,kao kiselina neka!mozda ja i tripujem
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:23:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lu Ja upravo potkuhavam krofne ako nekoga zanima staviću poslije recept Ako opet treba da stoji na toplom 30 min i da se čeka DA SE DIGNE, i ako treba DA NARASTE DUPLO, mogu da nađem vezu sa ovom temom... inače... Kako alkohol utiče na trudnicu i bebu?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:23:33
|
|
|
|
Verus
|
a mozda ove sto vicu da ima miris, imaju pisu sa kojim nesto nije u redu! (citaj: bakterijska infekcija?) IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Verus RR a miris? svi kazu ima neki miris, mnoge ga porede sa hlorom-ja nista ne osetim? ti i ja nemamo čulo mirisa
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:24:24
|
|
|
|
Verus
|
moja se krofna dize jako brzo! Mozda nam treba tema koliko treba krofni da naraste??IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lu Ja upravo potkuhavam krofne ako nekoga zanima staviću poslije recept Ako opet treba da stoji na toplom 30 min i da se čeka DA SE DIGNE, i ako treba DA NARASTE DUPLO, mogu da nađem vezu sa ovom temom... inače... Kako alkohol utiče na trudnicu i bebu?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:24:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: barbara ja jesam osetila miris i ne svidja mi se,kao kiselina neka!mozda ja i tripujem
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:24:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR a mozda ove sto vicu da ima miris, imaju pisu sa kojim nesto nije u redu! (citaj: bakterijska infekcija?) IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Verus RR a miris? svi kazu ima neki miris, mnoge ga porede sa hlorom-ja nista ne osetim? ti i ja nemamo čulo mirisa mere biti bidne Verus
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:26:26
|
|
|
|
Anoniman
|
biti ili ne biti anoniman Ja sam za gutanje sperme...kad sam u elementu...kad nisam...jbga... Ali primetila sam da se mom dragom to jako svidja....a i ja volim kada vidim i osetim da je u transu A shto se tiche mirisa...ne osetjam neki poseban miris...neznam ni dal uopshte osetim bilo kakav miris A ukus je ok
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:29:45
|
|
|
|
sneza24
|
Meni se ni miris ne svidja a ne bih ni da razmisljam o tome kakvog je ukusa.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:31:29
|
|
|
|
Verus
|
vule de prevedi!IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Verus RR a mozda ove sto vicu da ima miris, imaju pisu sa kojim nesto nije u redu! (citaj: bakterijska infekcija?) IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Verus RR a miris? svi kazu ima neki miris, mnoge ga porede sa hlorom-ja nista ne osetim? ti i ja nemamo čulo mirisa mere biti bidne Verus
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:33:39
|
|
|
|
barbara
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR a mozda ove sto vicu da ima miris, imaju pisu sa kojim nesto nije u redu! (citaj: bakterijska infekcija?) IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ne verujem da ima infekciju osetio bih nesto peckanje ili nesto slicno!a to mm neoseca!a da kucnem u drvo plodan je kao simentalac-bik za oplodnju! ti i ja nemamo čulo mirisa
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:35:01
|
|
|
|
barbara
|
ups,vucko je slucajno upao u citiranje ,htela sam samo verus da citiram
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:35:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR vule de prevedi!IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Verus RR a mozda ove sto vicu da ima miris, imaju pisu sa kojim nesto nije u redu! (citaj: bakterijska infekcija?) IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Verus RR a miris? svi kazu ima neki miris, mnoge ga porede sa hlorom-ja nista ne osetim? ti i ja nemamo čulo mirisa mere biti bidne Verus može biti bude - ili po čaršijsko-seljačkom žargonu rečeno more biti bidne
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:39:11
|
|
|
|
Debeljuca
|
bilo je u nekoj epizodi sex i grada.. kad ona plavusa nije mogla guta er nesto nije bilo OK... nema cudan miris... a ukus je slatkast :) mozda dobro hranim voljenog :D mislim da sam i citala negde da kvalitet hrane utice na miris i ukus sperme... a kao sto neko rece... super je kad se muz izgubi... pa mu se zavrti u glavi... posle 7 dana bude dobar... a sto mskarac nema kod kuce... pre ili kasnije pocne da trazi van nje.... isto vazi i za zenu :) i za oralni sex... ja sad imam sve a i on pa valjda nema ni stida niti toga da nam je nesto neprijatno....
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:39:58
|
|
|
|
magnetic
|
Negde sam citala da ukus zavisi i od ishrane muskarca.Kao vise voca sladja sperma,vise mesa-kiselija
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:42:35
|
|
|
|
Debeljuca
|
moj mlati cokoladu i voce i meso... i povrce... sto bi moja baba rekla ne prskano
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:44:29
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR a miris? svi kazu ima neki miris, mnoge ga porede sa hlorom-ja nista ne osetim? Ni ja
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:49:28
|
|
|
|
barbara
|
moj pojede danas kilogram krema i 3 litre kole!slatko obozava ne znam kakav je ukus mu spermice ali malo kiselkasto mirise!a ukus me i ne interesuje
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?