Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:39:30
|
|
|
|
branka10
|
U zavisnosti od situacije i jedno i drugo, nemam nista protiv belancevina, cak su dobre za kozu.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:42:54
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 IZVORNA PORUKA: Rivana Gutati bljaaaaak, njiskrenije mislim da bi dusu povratila posle toga. . . Potpisujem.Meni to smrdi i ne bih progutala ni za kakve pare na ovom svetu. I meni i nekako je ljizgavo slinavo ma bljaaaaak, vidim neke zene kazu ako ga volim progutacu ma ako on meme voli nece ni da pomisli da ja TO progutam , posle bi bilo povracanja a to bas nije romanticno
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:47:08
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: branka10 U zavisnosti od situacije i jedno i drugo, nemam nista protiv belancevina, cak su dobre za kozu. Branka stvarno si blesava ima i drugih nacina da u organizam uneses belancevine
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:47:38
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: sneza24 IZVORNA PORUKA: Rivana Gutati bljaaaaak, njiskrenije mislim da bi dusu povratila posle toga. . . Potpisujem.Meni to smrdi i ne bih progutala ni za kakve pare na ovom svetu. I meni i nekako je ljizgavo slinavo ma bljaaaaak, vidim neke zene kazu ako ga volim progutacu ma ako on meme voli nece ni da pomisli da ja TO progutam , posle bi bilo povracanja a to bas nije romanticno Nek proguta prvo on da vidi kako je to.Mada mm to nikad nije zahtevao.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:50:45
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Nek proguta prvo on da vidi kako je to.Mada mm to nikad nije zahtevao. E vala Snezo u pravu si Nek on njegov vrhunac obavlja dalje od moje glave a kamoli da gutam, nema sanse
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:53:52
|
|
|
|
dacca
|
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:00:09
|
|
|
|
Anoniman
|
a kad se on vama sagne dole da odradi jel vam to gadno ?!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:02:14
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. a kad se on vama sagne dole da odradi jel vam to gadno ?! e to nije
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:02:56
|
|
|
|
2002m
|
bas si me dobro nasmejala upravu si.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:03:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Zavisi kako me ponesu strasti Ali u poslednje vreme sve to zavrsava na drugom mestu,ne razbacujemo se ni sa jednom kapi
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:04:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. a kad se on vama sagne dole da odradi jel vam to gadno ?! Vise volim da se ja sagnem nego da se on sagne.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:06:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Nek proguta prvo on da vidi kako je to.Mada mm to nikad nije zahtevao.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:06:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Zavisi kako me ponesu strasti Ali u poslednje vreme sve to zavrsava na drugom mestu,ne razbacujemo se ni sa jednom kapi to OK u to ne zalazim a 2002m znam da sam u pravu ...jednostavno mi nisu jasne neke stvari, jer meni je sex nešto najnormalnije, nešto mi se sviđa nešto ne sviđa, ali ja volim da on meni malo liz...liz , a meni se gadi da se malo sagnem na koljena ...ma dajjjjjjj
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 7.8.2009 14:07:30 >
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:11:39
|
|
|
|
2002m
|
Nisam rekla da mi se gadi da se sagnem, nego gutanje.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:17:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni nije jasno koja je svrha gutanja? On vec dozivi orgazam i prodje ga sva ugodnost kada zena proguta spermu? Ok, ako svrsi u usta mogu da razumijem, ali gutanje nakon sto je svrsio,ne kontam? Ovo nije retoricko pitanje, nego zaista pravo pitanje, jer ne razumijem.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:24:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim da se ovde i misli samo kad se svrsi u usta
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:57:32
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Meni nije jasno koja je svrha gutanja? On vec dozivi orgazam i prodje ga sva ugodnost kada zena proguta spermu? Ok, ako svrsi u usta mogu da razumijem, ali gutanje nakon sto je svrsio,ne kontam? Ovo nije retoricko pitanje, nego zaista pravo pitanje, jer ne razumijem. Pa većina muškaraca uživa u pogledu na puna usta sperme i kako ju žena guta. Ne sve ali i neke žene uživaju u tome,nekome je to fetish a nekome odvratno
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:04:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedno je svrsiti u usta pa ispljuniuti, a drugo je svrsiti u usta pa progutati, dakle tema je o gutanju sperme. Da li alkohol šteti trudnici i njenoj bebi? (engleski video) IZVORNA PORUKA: Anoniman Ja mislim da se ovde i misli samo kad se svrsi u usta
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:04:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Da li alkohol šteti trudnici i njenoj bebi? (engleski video)
< Poruku je uredio Miljana_Hn -- 7.8.2009 15:10:39 >
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:07:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Da li alkohol šteti trudnici i njenoj bebi? (engleski video) Meni je ovaj deo nejasniji?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:07:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Jedno je svrsiti u usta pa ispljuniuti, a drugo je svrsiti u usta pa progutati, dakle tema je o gutanju sperme. Da li alkohol šteti trudnici i njenoj bebi? (engleski video) IZVORNA PORUKA: Anoniman Ja mislim da se ovde i misli samo kad se svrsi u usta Da,da to sam i mislila samo se nisam dobro izrazila
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:08:45
|
|
|
|
NadaR
|
Neko je gore vec napisao da je sve ok dok to prija partnerima! Tako i to... kome se svidja,nek izvoli. Meni se licno to nimalo ne svisja i ne radim to
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:11:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Mozda je nekome sperma alkohol haha IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Anoniman Da li alkohol šteti trudnici i njenoj bebi? (engleski video) Meni je ovaj deo nejasniji?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:15:38
|
|
|
|
Verus
|
Ne gutati....al ne volim ni kad me u oko pogodi. Odma' mi natekne!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:17:19
|
|
|
|
pahulja76
|
ne progutati...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?