Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 9:51:18
|
|
|
|
Rivana
|
Gutati bljaaaaak, njiskrenije mislim da bi dusu povratila posle toga. . .
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 9:53:11
|
|
|
|
Anoniman
|
glasam za PROGUTATI
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 9:54:20
|
|
|
|
Anoniman
|
u zavisnosti od raspoloženja ... kako mi kad ćejf
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 9:55:30
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. u zavisnosti od raspoloženja ... kako mi kad ćejf Mislila sam da ćeš reći.. u zavisnosti šta je pre toga pojeo..
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 9:55:37
|
|
|
|
Mica breskvica
|
i ja glasam za progutati ... meni je oralni sex baš uživanje i volim, tako da PROGUTATI
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 9:56:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. u zavisnosti od raspoloženja ... kako mi kad ćejf Mislila sam da ćeš reći.. u zavisnosti šta je pre toga pojeo.. ne ...nego u zavisnosti gdje se prije toga nalazi ... misli se pred taj famozni kraj ... ako je u ustima onda nek tu završi
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:05:19
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. u zavisnosti od raspoloženja ... kako mi kad ćejf Mislila sam da ćeš reći.. u zavisnosti šta je pre toga pojeo.. ne ...nego u zavisnosti gdje se prije toga nalazi ... misli se pred taj famozni kraj ... ako je u ustima onda nek tu završi Pa naravno da je u ustima, nećeš progutati guzom Ili hoćeš? Vule je to
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:08:55
|
|
|
|
Anoniman
|
u guzu ga neće pa makar ...ebo ga ti pa odatle se kaki
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:10:13
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. u guzu ga neće pa makar ...ebo ga ti pa odatle se kaki Joj danas kao luda idem za tvojim postovima i umirem od smeha.. Vule, tebi je super kada ustaneš u 5 ujutro!
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:11:12
|
|
|
|
Anoniman
|
od sada samo u 5 ustajem ...vidiš kako me puca dobra
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:15:29
|
|
|
|
prolece
|
uglavnom mi nije do gutanja
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:16:42
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: prolece uglavnom mi nije do gutanja ovo me nasmejalo
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:17:38
|
|
|
|
prolece
|
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:25:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Eu carice You are back in the game babe Mislim na teme i postove, nisam aludirala an gutanje i ostalo I glasam NE PROGUTATI! Al ko voli nek izvoli, sve je za ljude
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:30:16
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:36:45
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Eu carice You are back in the game babe Mislim na teme i postove, nisam aludirala an gutanje i ostalo Malo sam se razvukla po forumu dok Vik spava. Ja smatram da je u seksu sve dozvoljeno i lepo dok oba partnera jednako uživaju.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:39:51
|
|
|
|
NadaR
|
Ne svidja mi se gutanje
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:41:41
|
|
|
|
bonita
|
ajd da se nadovezem,ja sam mislila da nikada necu moci da pu....,al udadoh se i muz me prevari A sto se tice gutanja,jednostavno fuj,ne bih mogla,pa makar nikada onu stvar ne videla u zivotu xixixi
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:42:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa i ja to kazem, pogotvo kada se 2 osobe vole, sve je dozvoljeno. Ali opet nije mi do proteina IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Anoniman Eu carice You are back in the game babe Mislim na teme i postove, nisam aludirala an gutanje i ostalo Malo sam se razvukla po forumu dok Vik spava. Ja smatram da je u seksu sve dozvoljeno i lepo dok oba partnera jednako uživaju.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 12:01:16
|
|
|
|
marince1
|
Ja volim oralni sex,al sto rece Vule,zavisi gde je bio pre toga. Nemam nista protiv gutanja
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 12:09:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Probala sam,sto da ne...ali bas da mi je bilo toliko ukusno da bih svaki put gutala ...i nije!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 12:16:33
|
|
|
|
gagana83
|
kada se 2 osobe vole, sve je dozvoljeno. Bas tako Ne kazem da obozavam i ne radim to svaki put,al ako to mom partneru pricinjava zadovoljstvo,sto da ne?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:20:33
|
|
|
|
barbara
|
sve moze ali da progutam nema sanse
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:38:41
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Gutati bljaaaaak, njiskrenije mislim da bi dusu povratila posle toga. . . Potpisujem.Meni to smrdi i ne bih progutala ni za kakve pare na ovom svetu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?