Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:39:30
|
|
|
|
branka10
|
U zavisnosti od situacije i jedno i drugo, nemam nista protiv belancevina, cak su dobre za kozu.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:42:54
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 IZVORNA PORUKA: Rivana Gutati bljaaaaak, njiskrenije mislim da bi dusu povratila posle toga. . . Potpisujem.Meni to smrdi i ne bih progutala ni za kakve pare na ovom svetu. I meni i nekako je ljizgavo slinavo ma bljaaaaak, vidim neke zene kazu ako ga volim progutacu ma ako on meme voli nece ni da pomisli da ja TO progutam , posle bi bilo povracanja a to bas nije romanticno
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:47:08
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: branka10 U zavisnosti od situacije i jedno i drugo, nemam nista protiv belancevina, cak su dobre za kozu. Branka stvarno si blesava ima i drugih nacina da u organizam uneses belancevine
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:47:38
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: sneza24 IZVORNA PORUKA: Rivana Gutati bljaaaaak, njiskrenije mislim da bi dusu povratila posle toga. . . Potpisujem.Meni to smrdi i ne bih progutala ni za kakve pare na ovom svetu. I meni i nekako je ljizgavo slinavo ma bljaaaaak, vidim neke zene kazu ako ga volim progutacu ma ako on meme voli nece ni da pomisli da ja TO progutam , posle bi bilo povracanja a to bas nije romanticno Nek proguta prvo on da vidi kako je to.Mada mm to nikad nije zahtevao.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:50:45
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: sneza24 Nek proguta prvo on da vidi kako je to.Mada mm to nikad nije zahtevao. E vala Snezo u pravu si Nek on njegov vrhunac obavlja dalje od moje glave a kamoli da gutam, nema sanse
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:53:52
|
|
|
|
dacca
|
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:00:09
|
|
|
|
Anoniman
|
a kad se on vama sagne dole da odradi jel vam to gadno ?!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:02:14
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. a kad se on vama sagne dole da odradi jel vam to gadno ?! e to nije
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:02:56
|
|
|
|
2002m
|
bas si me dobro nasmejala upravu si.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:03:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Zavisi kako me ponesu strasti Ali u poslednje vreme sve to zavrsava na drugom mestu,ne razbacujemo se ni sa jednom kapi
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:04:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. a kad se on vama sagne dole da odradi jel vam to gadno ?! Vise volim da se ja sagnem nego da se on sagne.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:06:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Nek proguta prvo on da vidi kako je to.Mada mm to nikad nije zahtevao.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:06:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Zavisi kako me ponesu strasti Ali u poslednje vreme sve to zavrsava na drugom mestu,ne razbacujemo se ni sa jednom kapi to OK u to ne zalazim a 2002m znam da sam u pravu ...jednostavno mi nisu jasne neke stvari, jer meni je sex nešto najnormalnije, nešto mi se sviđa nešto ne sviđa, ali ja volim da on meni malo liz...liz , a meni se gadi da se malo sagnem na koljena ...ma dajjjjjjj
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 7.8.2009 14:07:30 >
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:11:39
|
|
|
|
2002m
|
Nisam rekla da mi se gadi da se sagnem, nego gutanje.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:17:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni nije jasno koja je svrha gutanja? On vec dozivi orgazam i prodje ga sva ugodnost kada zena proguta spermu? Ok, ako svrsi u usta mogu da razumijem, ali gutanje nakon sto je svrsio,ne kontam? Ovo nije retoricko pitanje, nego zaista pravo pitanje, jer ne razumijem.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:24:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim da se ovde i misli samo kad se svrsi u usta
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 14:57:32
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Meni nije jasno koja je svrha gutanja? On vec dozivi orgazam i prodje ga sva ugodnost kada zena proguta spermu? Ok, ako svrsi u usta mogu da razumijem, ali gutanje nakon sto je svrsio,ne kontam? Ovo nije retoricko pitanje, nego zaista pravo pitanje, jer ne razumijem. Pa većina muškaraca uživa u pogledu na puna usta sperme i kako ju žena guta. Ne sve ali i neke žene uživaju u tome,nekome je to fetish a nekome odvratno
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:04:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedno je svrsiti u usta pa ispljuniuti, a drugo je svrsiti u usta pa progutati, dakle tema je o gutanju sperme. Da li alkohol šteti trudnici i njenoj bebi? (engleski video) IZVORNA PORUKA: Anoniman Ja mislim da se ovde i misli samo kad se svrsi u usta
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:04:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Da li alkohol šteti trudnici i njenoj bebi? (engleski video)
< Poruku je uredio Miljana_Hn -- 7.8.2009 15:10:39 >
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:07:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Da li alkohol šteti trudnici i njenoj bebi? (engleski video) Meni je ovaj deo nejasniji?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:07:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Jedno je svrsiti u usta pa ispljuniuti, a drugo je svrsiti u usta pa progutati, dakle tema je o gutanju sperme. Da li alkohol šteti trudnici i njenoj bebi? (engleski video) IZVORNA PORUKA: Anoniman Ja mislim da se ovde i misli samo kad se svrsi u usta Da,da to sam i mislila samo se nisam dobro izrazila
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:08:45
|
|
|
|
NadaR
|
Neko je gore vec napisao da je sve ok dok to prija partnerima! Tako i to... kome se svidja,nek izvoli. Meni se licno to nimalo ne svisja i ne radim to
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:11:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Mozda je nekome sperma alkohol haha IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Anoniman Da li alkohol šteti trudnici i njenoj bebi? (engleski video) Meni je ovaj deo nejasniji?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:15:38
|
|
|
|
Verus
|
Ne gutati....al ne volim ni kad me u oko pogodi. Odma' mi natekne!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:17:19
|
|
|
|
pahulja76
|
ne progutati...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
TrbusnjaciJedna moja poznanica je bila u 3-em mesecu trudnoce i radila je trbusnjake, a znala je da je trudna. Da li ste vi dok ste bile trudne, ili sad dok ste trudne radile trbusnjake?Ne (
58%)
Da (
5%)
Da, dok nisam znala da sam trudna (
5%)
Nije mi to palo na pamet (
32%)
Ukupan broj glasova: 80Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!