Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 5.9.2009 0:48:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Definitivno ne bih mogla da izdržim ni da mi izbaci to u usta, a o bilo kakvom gutanju tek nema govora! ok mi je oralni sex ali završava napolju
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 5.9.2009 12:09:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad učite o semenoj tečnost tj spermi kažu da je bez mirisa i ukusa tj ko voda, pa onda što da ne .
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 5.9.2009 14:42:33
|
|
|
|
BINCE
|
Kad učite o semenoj tečnost tj spermi kažu da je bez mirisa i ukusa tj ko voda, pa onda što da neuser posted image user posted image user posted image user posted image . ma nije ko voda....hahahah kazem iz iskustva
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 5.9.2009 14:58:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Probala par puta,nije bas neki filing.Definitivno nije kao voda,ima i ukus i miris i verujem da se i to razlikuje od muskarca do muskarca
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 5.9.2009 20:38:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja nisam osetila miris a ukus je slan!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 5.9.2009 20:42:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ukus zavisi od toga sto su jeli taj dan, provereno Ja to radim stalno, svaki put, i ok mi je, a mm uziva
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 5.9.2009 21:00:32
|
|
|
|
Anoniman
|
ja nikad nisam osetila drugaciji ukus,uvek isti al nikako ne gutati!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.9.2009 12:03:41
|
|
|
|
eugenija
|
Ukoliko je jeo jaku, začinjenu hranu , okus će biti gorak, a ako je to voće, biće slađi (sigurno ste čule za čudesni ananas!!!! ).
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.9.2009 14:25:36
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Ukoliko je jeo jaku, začinjenu hranu , okus će biti gorak, a ako je to voće, biće slađi (sigurno ste čule za čudesni ananas!!!! ). Eugi,pricaj nam o cudesnom ananasu
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.9.2009 16:25:59
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: eugenija Ukoliko je jeo jaku, začinjenu hranu , okus će biti gorak, a ako je to voće, biće slađi (sigurno ste čule za čudesni ananas!!!! ). Eugi,pricaj nam o cudesnom ananasu Ananas (lat. Ananas comosus) je biljka iz porodice Bromeliaceae. Porijeklom je iz Amerike, ali se danas uzgaja širom svijeta kao voće, uglavnom u tropskim krajevima. Daje krupne, mesnate plodove, koje se koriste svježi ili se konzerviraju. Riječ ananas potječe iz gvarani jezika (naná) što znači isto.Ananas je snažna, izdržljiva biljka. Raste u zemlji, za razliku od mnogih drugih vrsta iz porodice Bromeliaceae koje rastu epifitski. Naraste 1-1,5 m visoka, sa velikim 30-100 cm dugim listovima, koji okružuju debelo stablo.Ananas je kultiviran još u pretkolumbovo vrijeme i bio raširen širom Južne i Srednje Amerike. Koristio se kao lijek, u ishrani i proizvodnji vina. U Stari Svijet ga je donio Kristofor Kolumbo 1493. sa svog drugog putovanja. Riječ ananas prvi put je upotrijebio André Thevenet1555. godine. Izvor A evo i kako izgleda :
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.9.2009 18:37:04
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: marince IZVORNA PORUKA: eugenija Ukoliko je jeo jaku, začinjenu hranu , okus će biti gorak, a ako je to voće, biće slađi (sigurno ste čule za čudesni ananas!!!! ). Eugi,pricaj nam o cudesnom ananasu Ananas (lat. Ananas comosus) je biljka iz porodice Bromeliaceae. Porijeklom je iz Amerike, ali se danas uzgaja širom svijeta kao voće, uglavnom u tropskim krajevima. Daje krupne, mesnate plodove, koje se koriste svježi ili se konzerviraju. Riječ ananas potječe iz gvarani jezika (naná) što znači isto.Ananas je snažna, izdržljiva biljka. Raste u zemlji, za razliku od mnogih drugih vrsta iz porodice Bromeliaceae koje rastu epifitski. Naraste 1-1,5 m visoka, sa velikim 30-100 cm dugim listovima, koji okružuju debelo stablo.Ananas je kultiviran još u pretkolumbovo vrijeme i bio raširen širom Južne i Srednje Amerike. Koristio se kao lijek, u ishrani i proizvodnji vina. U Stari Svijet ga je donio Kristofor Kolumbo 1493. sa svog drugog putovanja. Riječ ananas prvi put je upotrijebio André Thevenet1555. godine. Izvor A evo i kako izgleda : Eugiiiii Zezas,a? mislila sam na vezu cudesni ananas-ova tema
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.9.2009 21:29:37
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam to dva puta uradila i to s,momkom s'kojim sam bila svega 5 dana,znala sam od pocetka da nece biti duze,prosto bilo je ne moguce,ali to iskustvo i tu strast,mislim da vise nikad necu osetiti,osim ako nam se opet putevi nekad uzivotu ne ukrste
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 15.9.2009 21:33:41
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: marince Zezas,a? Ma, joooooooook
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 22.9.2009 11:25:27
|
|
|
|
blejalica
|
obavezno Da i uvek,sta fali,puna je proteina...i ako zavrsi negde drugde osim u ustim,dobro je za ten i za grudi(rastu od toga) e jedino nisam sigurna za guzove (mozda i oni rastu od sperme,kad moze tomak zasto ne bi ostalo,hehe)
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 27.10.2009 0:03:53
|
|
|
|
kosmajac1
|
progutati nego sta!!!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.11.2009 22:09:56
|
|
|
|
buhla
|
znaci, niste normalne... crkoh od smeha! ha ha ha ha
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.11.2009 22:13:44
|
|
|
|
Anoniman
|
E pa sada u trudnoci gutam sve sto mi stane na put...I pod ruke...sto ne bih i to..
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.11.2009 22:15:35
|
|
|
|
Anoniman
|
zaje**** se ja jednom pa proguta ! mal* nisam umrla.... bez ukusa moje veliko mesnato du !
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.11.2009 22:17:22
|
|
|
|
Anoniman
|
E devojke sta da vam kazem... ali kad ode u OKO...ako se nekome to desilo videce sta je pakao...sve ostalo je nista
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.11.2009 22:18:09
|
|
|
|
Anoniman
|
e da...a ovo za ananas je 100% tacno...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.11.2009 22:18:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI E devojke sta da vam kazem... ali kad ode u OKO...ako se nekome to desilo videce sta je pakao...sve ostalo je nista been there done that!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.11.2009 22:21:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: OTI E devojke sta da vam kazem... ali kad ode u OKO...ako se nekome to desilo videce sta je pakao...sve ostalo je nista been there done that! Kaliopi, ti i ja definitivno otvaramo biznis...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.11.2009 22:28:53
|
|
|
|
Anoniman
|
definitivno....
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.11.2009 22:30:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi definitivno.... E gde ovog nadje, ludo jedna...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.11.2009 22:30:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: kaliopi definitivno.... E gde ovog nadje, ludo jedna... I ti kao imas andjela u sebi kog sokiras...A sta je sa djavolom u tebi?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?