Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 9:51:18
|
|
|
|
Rivana
|
Gutati bljaaaaak, njiskrenije mislim da bi dusu povratila posle toga. . .
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 9:53:11
|
|
|
|
Anoniman
|
glasam za PROGUTATI
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 9:54:20
|
|
|
|
Anoniman
|
u zavisnosti od raspoloženja ... kako mi kad ćejf
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 9:55:30
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. u zavisnosti od raspoloženja ... kako mi kad ćejf Mislila sam da ćeš reći.. u zavisnosti šta je pre toga pojeo..
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 9:55:37
|
|
|
|
Mica breskvica
|
i ja glasam za progutati ... meni je oralni sex baš uživanje i volim, tako da PROGUTATI
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 9:56:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. u zavisnosti od raspoloženja ... kako mi kad ćejf Mislila sam da ćeš reći.. u zavisnosti šta je pre toga pojeo.. ne ...nego u zavisnosti gdje se prije toga nalazi ... misli se pred taj famozni kraj ... ako je u ustima onda nek tu završi
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:05:19
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. u zavisnosti od raspoloženja ... kako mi kad ćejf Mislila sam da ćeš reći.. u zavisnosti šta je pre toga pojeo.. ne ...nego u zavisnosti gdje se prije toga nalazi ... misli se pred taj famozni kraj ... ako je u ustima onda nek tu završi Pa naravno da je u ustima, nećeš progutati guzom Ili hoćeš? Vule je to
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:08:55
|
|
|
|
Anoniman
|
u guzu ga neće pa makar ...ebo ga ti pa odatle se kaki
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:10:13
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. u guzu ga neće pa makar ...ebo ga ti pa odatle se kaki Joj danas kao luda idem za tvojim postovima i umirem od smeha.. Vule, tebi je super kada ustaneš u 5 ujutro!
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:11:12
|
|
|
|
Anoniman
|
od sada samo u 5 ustajem ...vidiš kako me puca dobra
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:15:29
|
|
|
|
prolece
|
uglavnom mi nije do gutanja
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:16:42
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: prolece uglavnom mi nije do gutanja ovo me nasmejalo
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:17:38
|
|
|
|
prolece
|
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:25:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Eu carice You are back in the game babe Mislim na teme i postove, nisam aludirala an gutanje i ostalo I glasam NE PROGUTATI! Al ko voli nek izvoli, sve je za ljude
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:30:16
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:36:45
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Eu carice You are back in the game babe Mislim na teme i postove, nisam aludirala an gutanje i ostalo Malo sam se razvukla po forumu dok Vik spava. Ja smatram da je u seksu sve dozvoljeno i lepo dok oba partnera jednako uživaju.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:39:51
|
|
|
|
NadaR
|
Ne svidja mi se gutanje
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:41:41
|
|
|
|
bonita
|
ajd da se nadovezem,ja sam mislila da nikada necu moci da pu....,al udadoh se i muz me prevari A sto se tice gutanja,jednostavno fuj,ne bih mogla,pa makar nikada onu stvar ne videla u zivotu xixixi
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 10:42:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa i ja to kazem, pogotvo kada se 2 osobe vole, sve je dozvoljeno. Ali opet nije mi do proteina IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Anoniman Eu carice You are back in the game babe Mislim na teme i postove, nisam aludirala an gutanje i ostalo Malo sam se razvukla po forumu dok Vik spava. Ja smatram da je u seksu sve dozvoljeno i lepo dok oba partnera jednako uživaju.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 12:01:16
|
|
|
|
marince1
|
Ja volim oralni sex,al sto rece Vule,zavisi gde je bio pre toga. Nemam nista protiv gutanja
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 12:09:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Probala sam,sto da ne...ali bas da mi je bilo toliko ukusno da bih svaki put gutala ...i nije!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 12:16:33
|
|
|
|
gagana83
|
kada se 2 osobe vole, sve je dozvoljeno. Bas tako Ne kazem da obozavam i ne radim to svaki put,al ako to mom partneru pricinjava zadovoljstvo,sto da ne?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:20:33
|
|
|
|
barbara
|
sve moze ali da progutam nema sanse
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 13:38:41
|
|
|
|
sneza24
|
IZVORNA PORUKA: Rivana Gutati bljaaaaak, njiskrenije mislim da bi dusu povratila posle toga. . . Potpisujem.Meni to smrdi i ne bih progutala ni za kakve pare na ovom svetu.
|
|
|
Anketa
Mina ili Nina?pisuljica:)Mina (
40%)
Nina (
60%)
Ukupan broj glasova: 112Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!