Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:17:32
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Jedno je svrsiti u usta pa ispljuniuti, a drugo je svrsiti u usta pa progutati, dakle tema je o gutanju sperme. Da li alkohol šteti trudnici i njenoj bebi? (engleski video) IZVORNA PORUKA: Anoniman Ja mislim da se ovde i misli samo kad se svrsi u usta Meni je to isto ,ako je već u ustima i okus je tu,samo ne znam kakve veze alkohol im s tim,valjda ćemo prije gutanja nositi spermu na analizu A što se tče okusa,pa nije ni "njoj" mane
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:17:47
|
|
|
|
Anoniman
|
odradih tovar posla ... a ova tema još aktuelna
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:18:30
|
|
|
|
Verus
|
a miris? svi kazu ima neki miris, mnoge ga porede sa hlorom-ja nista ne osetim?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:19:11
|
|
|
|
Verus
|
eugine provokativne teme ostaju dugo aktuelne!IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. odradih tovar posla ... a ova tema još aktuelna
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:20:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR a miris? svi kazu ima neki miris, mnoge ga porede sa hlorom-ja nista ne osetim? ti i ja nemamo čulo mirisa
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:20:54
|
|
|
|
Lu
|
Ja upravo potkuhavam krofne ako nekoga zanima staviću poslije recept Što se tiče mirisa sperme,ja nisam primijetila ništa extremno
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:21:55
|
|
|
|
pahulja76
|
miris nisam osetila ni ja ...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:22:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lu Ja upravo potkuhavam krofne ako nekoga zanima staviću poslije recept Što se tiče mirisa sperme,ja nisam primijetila ništa extremno e krofne će svi da gutaju
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:23:00
|
|
|
|
barbara
|
ja jesam osetila miris i ne svidja mi se,kao kiselina neka!mozda ja i tripujem
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:23:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lu Ja upravo potkuhavam krofne ako nekoga zanima staviću poslije recept Ako opet treba da stoji na toplom 30 min i da se čeka DA SE DIGNE, i ako treba DA NARASTE DUPLO, mogu da nađem vezu sa ovom temom... inače... Kako alkohol utiče na trudnicu i bebu?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:23:33
|
|
|
|
Verus
|
a mozda ove sto vicu da ima miris, imaju pisu sa kojim nesto nije u redu! (citaj: bakterijska infekcija?) IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Verus RR a miris? svi kazu ima neki miris, mnoge ga porede sa hlorom-ja nista ne osetim? ti i ja nemamo čulo mirisa
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:24:24
|
|
|
|
Verus
|
moja se krofna dize jako brzo! Mozda nam treba tema koliko treba krofni da naraste??IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lu Ja upravo potkuhavam krofne ako nekoga zanima staviću poslije recept Ako opet treba da stoji na toplom 30 min i da se čeka DA SE DIGNE, i ako treba DA NARASTE DUPLO, mogu da nađem vezu sa ovom temom... inače... Kako alkohol utiče na trudnicu i bebu?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:24:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: barbara ja jesam osetila miris i ne svidja mi se,kao kiselina neka!mozda ja i tripujem
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:24:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR a mozda ove sto vicu da ima miris, imaju pisu sa kojim nesto nije u redu! (citaj: bakterijska infekcija?) IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Verus RR a miris? svi kazu ima neki miris, mnoge ga porede sa hlorom-ja nista ne osetim? ti i ja nemamo čulo mirisa mere biti bidne Verus
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:26:26
|
|
|
|
Anoniman
|
biti ili ne biti anoniman Ja sam za gutanje sperme...kad sam u elementu...kad nisam...jbga... Ali primetila sam da se mom dragom to jako svidja....a i ja volim kada vidim i osetim da je u transu A shto se tiche mirisa...ne osetjam neki poseban miris...neznam ni dal uopshte osetim bilo kakav miris A ukus je ok
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:29:45
|
|
|
|
sneza24
|
Meni se ni miris ne svidja a ne bih ni da razmisljam o tome kakvog je ukusa.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:31:29
|
|
|
|
Verus
|
vule de prevedi!IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Verus RR a mozda ove sto vicu da ima miris, imaju pisu sa kojim nesto nije u redu! (citaj: bakterijska infekcija?) IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Verus RR a miris? svi kazu ima neki miris, mnoge ga porede sa hlorom-ja nista ne osetim? ti i ja nemamo čulo mirisa mere biti bidne Verus
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:33:39
|
|
|
|
barbara
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR a mozda ove sto vicu da ima miris, imaju pisu sa kojim nesto nije u redu! (citaj: bakterijska infekcija?) IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. ne verujem da ima infekciju osetio bih nesto peckanje ili nesto slicno!a to mm neoseca!a da kucnem u drvo plodan je kao simentalac-bik za oplodnju! ti i ja nemamo čulo mirisa
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:35:01
|
|
|
|
barbara
|
ups,vucko je slucajno upao u citiranje ,htela sam samo verus da citiram
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:35:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR vule de prevedi!IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Verus RR a mozda ove sto vicu da ima miris, imaju pisu sa kojim nesto nije u redu! (citaj: bakterijska infekcija?) IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. IZVORNA PORUKA: Verus RR a miris? svi kazu ima neki miris, mnoge ga porede sa hlorom-ja nista ne osetim? ti i ja nemamo čulo mirisa mere biti bidne Verus može biti bude - ili po čaršijsko-seljačkom žargonu rečeno more biti bidne
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:39:11
|
|
|
|
Debeljuca
|
bilo je u nekoj epizodi sex i grada.. kad ona plavusa nije mogla guta er nesto nije bilo OK... nema cudan miris... a ukus je slatkast :) mozda dobro hranim voljenog :D mislim da sam i citala negde da kvalitet hrane utice na miris i ukus sperme... a kao sto neko rece... super je kad se muz izgubi... pa mu se zavrti u glavi... posle 7 dana bude dobar... a sto mskarac nema kod kuce... pre ili kasnije pocne da trazi van nje.... isto vazi i za zenu :) i za oralni sex... ja sad imam sve a i on pa valjda nema ni stida niti toga da nam je nesto neprijatno....
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:39:58
|
|
|
|
magnetic
|
Negde sam citala da ukus zavisi i od ishrane muskarca.Kao vise voca sladja sperma,vise mesa-kiselija
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:42:35
|
|
|
|
Debeljuca
|
moj mlati cokoladu i voce i meso... i povrce... sto bi moja baba rekla ne prskano
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:44:29
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR a miris? svi kazu ima neki miris, mnoge ga porede sa hlorom-ja nista ne osetim? Ni ja
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 7.8.2009 15:49:28
|
|
|
|
barbara
|
moj pojede danas kilogram krema i 3 litre kole!slatko obozava ne znam kakav je ukus mu spermice ali malo kiselkasto mirise!a ukus me i ne interesuje
|
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: