|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
1.12.2012 0:27:45   
Anoniman
Oxyuser posted image user posted image user posted image

Lila da polazak u vrtic prodje najbezbolnije...user posted image

Ima mnogo stvari zbog kojih sam ja danas besna....user posted image user posted image user posted image

umalo sam danas zgazila coveka koji zakljucava kola, i unazad prelazi ulicu, van pesackog, a ja sam pocetnik, covek i ne gleda levo -desno, vec unazad prelazi ulicu, debilll...
una mi je razbila nov telefon, i dsplej vise ne radi , a bio je touch scren....
sveki me ceo dan zivcira...
komsije iznad nas su nam poplavile apartman u vrnjackoj banji, i sada moramo da ih jurimo da to srede...

i sto je najgore od svega , ja sam sada pojela dva parceta pice, celu kesicu keksa, i popila casu koka-kole....grrrrr

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 901
1.12.2012 0:28:19   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: vukosava

Vera i Miro, ne mislim na to da se sve ovo desava zato sto ste se vas dve vratile iako ste bile ranije izbacene.

Ja nisam bila izbacena, sama sam poslala Guppy poruku i sama sam otisla. A sad necu da odem. Eto!
I mislim da je vama zenama mnogo dosadno u zivotu.
Vukosava, u ovoj prici nema nikoga ko je nevinasce. Pruzate svoje pipke svuda. Izasla sam iz neke grupe na Fejsbuku (ne znam ni kako se zvala ni ko me je ubacio) odaaaaaaaaaaavno zbog gomile idiotizama koje sam tamo videla. Ogovarate jedni druge po Fejsbuku, a onda ovde sve kulminira, pa vam je neko kriv. Ja kontam sta je ogovaranje, ali kad se to radi pred nekoliko stotina clanica, onda se radi svesno i sa namerom da se neko provocira i neminovno je da ce izbiti svadja negde i u neko vreme.Vi ste majke, a ponasate se kao gomila nerazumnika. Mogla bih da vas razumem da imate neke opasne zivotne frustracije, a vi imate zivu i zdravu decu, lep zivot, a jedino sto vas frustrira jeste ogromna kolicina dosade. A ima vas mnogo. Ovom forumu fali ljudi kao sto je Maslacak 15, na primer, koja ode u korisne teme i pomogne zenama, a vas sto se sjatite po prevarama i preljubama, sto se svadjate oko hrane za decu, sto na pet stotina strana branite pravo gej populacije, a niste svrnule na temu peticije za VTO, meni je pun nos. Ja sam se vratila ovde i trudim se da svojim losim iskustvom (nazalost) pomognem drugima da ne prolaze kroz iste stvari, a kada imam visak vremena ubijam ga na neki drugi nacin.
I ja ne mislim da sam ja uzrok necijem odlasku (jer nikome nista uradila nisam, sem pomogla). Kontala sam da neko drugi jeste. Moja greska. A kao sto su i drugi moju, i ja postujem tudje zelje za odlaskom. I zelim im sve najbolje.
I eto, istresla sam i ja svoju negativu.

Nisam znala da si sama zahtevala da odes i sad opet sama zahtevala da se vratis. Mislila sam da je bilo ibacivanja. Moja greska, izvinjavam se.

Jesam li ja sad otelotvorenje neke vece zajednice ili mi samo persiras?

Meni je ista ta zena koja je bila u toj grupi koju pominjes i gde je pomno pratila sta pisem (a ne znam zasto se ima potreba da se cita sta druge zene pisu bez ucestvovanja) pa mi je slala posle pretece poruke.

Kamo srece da mi je dosadno u zivotu kako ti kazes, naprotiv nemam vremena cesto ni u wc da odem. Viska vremena uopste nemam, naprotiv fali mi jos koji sat u toku dana. A to sto se jedino druzim ovako digitalno, to je druga stvar. Nemam vremena za druzenje uzivo.

I ne znam zasto ti smeta to na koje ko teme svraca. Ja licno idem na one koje su mi zanjimljive, decija ishrana nisam isla garant jedno godinu dana, mozda i godinu i po. Vecinu tema uopste ne pratim, idem samo na one koje me zanimaju. A zasto bi se tebi pravdala sad zasto me zanima da diskutujem o necemu a o necemu drugom ne? Kapiram ja da ti imas svojih problema i da posecujes neke delove foruma koje ja ne posecujem. Ali zasto to tebe srdi gde ja idem i sta ja pisem? Lepo imas opciju blokiraj i ako te neko nervira i ne slaze se sa tvojim zivotnim ubedjenjima (sta god je to sto te moze iziritirati, ti preskoci). Lakse ce ti biti.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 902
1.12.2012 0:30:39   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Lilla
Mozda glupi primjeri i znam da nije on jedino dijete koje pocinje vrtic, u Americi su majke prinudjene da pocnu raditi vec poslije samo par sedmica pa prezive, svjesna sam svega, ali mi to ne olaksava ni najmanje. Nadam se samo da ce se brzo uklopiti. user posted image

Ja sam pocela da radim nakon 3 nedelje. I stvarno bih volela da mi dete krene u vrtic, cekam na red, duga lista cekanja. Za 12 dana ima 2 godine. Vrtic je super stvar.

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 903
1.12.2012 0:38:19   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ima mnogo stvari zbog kojih sam ja danas besna....user posted image user posted image user posted image

umalo sam danas zgazila coveka koji zakljucava kola, i unazad prelazi ulicu, van pesackog, a ja sam pocetnik, covek i ne gleda levo -desno, vec unazad prelazi ulicu, debilll...
komsije iznad nas su nam poplavile apartman u vrnjackoj banji, i sada moramo da ih jurimo da to srede...

i sto je najgore od svega , ja sam sada pojela dva parceta pice, celu kesicu keksa, i popila casu koka-kole....grrrrr

O kakav dan, a ovo poslednje, ma neka si! user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 904
1.12.2012 0:39:38   
pepeljuga
Lilla, taj pocetak jeste gadan ali kad pregrmite to bice mnogo lakse, a i deci je najlepse sa drugom decom, igraju se, uzivaju!
Nervira me sto ne mogu da odem na spavanje, u'vatio me neki djavo pa mi se ne da da se spakujem u krevet user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 905
1.12.2012 0:40:12   
Verolina
Pa ako nisi znala da nisam bila izbacena, ne moras ni da koristis tu rec koja je poprilicno ruzna. U cutanju je sigurnost. Ne, ne persiram ti, i da, jesi otelotvorenje jedne sire zajednice. Na konto onoga na koju temu ko svraca, mene to i ne zanima bas, samo se cudom cudim, kako jednoj majci (majkama) moze biti zanimljivije da gleda tudji prljav ves pa odredjenim temama, a da neko relevantno pitanje koje se zaista tice porodicnog portala ostane nepokriveno. I da, ja bas ne cenim zene koje su se uclanile ovde da citaju traceve. Zao mi je, to je moje misljenje i to je ujedno najveca mana ovog foruma, koja se, nazalost, ne moze izbeci.
Ja necu da te ignorisem. Ignorisem samo osobe iz stvarnog zivota koje me svojim razmisljanjem ne doticu, ili nerviraju. Svasta! Nisam u prvom razredu i nisi mi ti suparnica sa lepsom barbikom. Odrastimo!
I ponavljam, ja ne znam kakva je ovo kolektivna emigracija, ali sam sto posto sigurna da u ovoj prici nema nevinasaca. I ti to draga moja znas vrlo dobro.
A sad stavljm tacku na ovu pricu. Ko putuje srecan mu put i sve najbolje, ko ostaje na ovim temama ce mene retko naci.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 906
1.12.2012 0:42:17   
Anoniman
Dunjauser posted image , i ti si cini mi se vozac pocetnik, pa znas o cemu ti pricam, raznih budala ima na putu...

dan je uzas, ali dobro pa se zavrsio, ceo dan nisam stigla da jedem , pa mi je sada bila zadnja prilika, to ti je kada se u kostac uhvate problemi, i hiperaktivna jednogodisnjakinjauser posted image

a za uninu hiperaktivnos kriv je rr, posto sam u trudnoci visila ovde, a kazu da kompjuteri i mobilni telefoni uticu na to....user posted image

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 907
1.12.2012 0:43:56   
vukosava

Pa ako nisi znala da nisam bila izbacena, ne moras ni da koristis tu rec koja je poprilicno ruzna. U cutanju je sigurnost. Ne, ne persiram ti, i da, jesi otelotvorenje jedne sire zajednice. Na konto onoga na koju temu ko svraca, mene to i ne zanima bas, samo se cudom cudim, kako jednoj majci (majkama) moze biti zanimljivije da gleda tudji prljav ves pa odredjenim temama, a da neko relevantno pitanje koje se zaista tice porodicnog portala ostane nepokriveno. I da, ja bas ne cenim zene koje su se uclanile ovde da citaju traceve. Zao mi je, to je moje misljenje i to je ujedno najveca mana ovog foruma, koja se, nazalost, ne moze izbeci.
Ja necu da te ignorisem. Ignorisem samo osobe iz stvarnog zivota koje me svojim razmisljanjem ne doticu, ili nerviraju. Svasta! Nisam u prvom razredu i nisi mi ti suparnica sa lepsom barbikom. Odrastimo!
I ponavljam, ja ne znam kakva je ovo kolektivna emigracija, ali sam sto posto sigurna da u ovoj prici nema nevinasaca. I ti to draga moja znas vrlo dobro.
A sad stavljm tacku na ovu pricu. Ko putuje srecan mu put i sve najbolje, ko ostaje na ovim temama ce mene retko naci.user posted image

Ja se Vera osecam uvredjeno stvarno za sta me smatras. Lepo ti se izvinjavam sto sam mislila da su te izbacili a nisam znala da si sama otisla (stvarno ne pratim sve toliko da sam upucena u sve).

A otkud ti to da mene zanima da gledam traceve i tudji prljavi ves? Kako ne primecujes da me vredjas? Ja sam ti znaci sad presonifikacija svega sto te nervira na forumu? Ti si resila da sve pocistis, da napravis jedno porodicno moralno mesto gde cemo sve da mislimo isto?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 908
1.12.2012 0:44:53   
Lilla
IZVORNA PORUKA: Unina mama

Lila da polazak u vrtic prodje najbezbolnije...user posted image

Hvala draga. Bas bezze dan si imala, evo mi ti saljemo jedan user posted image

Vuko, znam da je vrtic super, ali me plasi to sto je tek napunio godinu. Pa tek je naucio da hoda sam. Da sam ikako mogla sacekala bih makar jos par mjeseci.

Pepeljuga, on bas voli djecu, cim ugleda neko dijete vristi na sav glas od radosti user posted image tako da se nadam da ce mu biti lijepo i da nece (previse) plakati za nama.

< Poruku je uredio Lilla -- 1.12.2012 0:47:23 >

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 909
1.12.2012 0:47:43   
Anoniman
Lilauser posted image grlimo i mi vas....
i ne znam zasto ne idem da spavam, dok ovo moje cedoviste spava....

(odgovor članu Lilla)
  Direktna veza do poruke: 910
1.12.2012 1:24:37   
dunja RR
Ja sam se u sredu po kiši okliznula ispred doma zdravlja, i pala na koleno, koje sada boli više nego prvog dana, baš sam ga ogulila. A počela je i ta butina da me boli, ne znam kako sam uspela to da izvedem user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 911
1.12.2012 1:27:09   
Ivanka 75
Danima ne mogu da spavam, boli me noga, koleno me otkida da ne smem ni da se požalim, strah me da ako odem kod lekara da će reći da konačno moram na operaciju user posted image Fuj

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 912
1.12.2012 1:32:54   
vikiveki
ja sam pobesnela jer mog malog user posted image noćas uopšte nezanima spavanje...Ide po kući i priča nešto na svom bebi jeziku kao navijen...oooo da i trudi se da probudi brata i sestru koji kao da ne čuju koliko se on dereuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 913
1.12.2012 2:02:36   
17 joka
user posted image duša mala

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 914
1.12.2012 9:18:24   
Figaro88
Ovo vreme me izludjuje,toliko sam negativna da ne mogu samu sebe da podnesem.Ugojila sam se 1kg a osecam se kao da imam 100,stalno mi se spava i samo bih cutala a mm se ljuti sto se tako ponasam.....Danas treba da idem kod brata na rodjendan a najradije ne bih izasla iz sobeuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 915
1.12.2012 16:03:00   
bea83
Da se i ja malo istresem (a radije bih nekog da otresem al nema takva tema user posted image )....
Vidim ovde opet migracije, otišle ptice u toplije krajeve....pa dobro, nije ni prvo ni poslednje jato.....samo je smešno što se svi sad žale na atmosferu na forumu itd. a bila je mnogooooo,mnogoooo gora al su te iste ptice bile rasterivači pa se nisu žalile onda....bilo im lepo jer je njihovo jato bilo na "vlasti" user posted image Al sam mu ga dala po metaforama user posted image Moja negativa vezana za RR je poprilična, nisam izbačena, nisam izbrisala nalog, ali sam se sklonila od preteranog pametovanja, zabadanja nosa u tudji život, i osudjivanja, rešila sam da sve svoje lepe uspomene sačuvam a da ne dozvolim sebi da mi neko zgadi RR zauvek...znala sam da ide hladnije vreme, i ptice se sele na jug user posted image Nije bitno dal ste me razumele, ja sam se bar malo istresla...
A što se Verke tiče, čisto sumnjam da bi iko normalan i bez kompleksa imao razloga da ode sa foruma zbog nje, ja čak razmišljam da se vratim zbog nje user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 916
1.12.2012 16:21:30   
Verolina
U tebi cuci pesnikuser posted image Metaforicna BeOuser posted image O migracijama je pisao Cvijic (od njega je dosta), tako da ja ne bih zalazila u geopoliticki izbor pojedincauser posted image . Juzni forum, severni forum, vise foruma, jedan forum, to je taj izbor svakoga. Postujem!
I ja sam puna negative sto ovde vise ne dolaze divni ljudi. Znam ih najmanje deset. Miljce je jedna od njih. user posted image
Ja bih volela da se vratis.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 917
1.12.2012 17:29:08   
isidora88
lepo cu da ga ubijem kad dodje kuci user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 918
1.12.2012 20:22:52   
cockic
moja negativa je vezana ove mytante od virysa i bakterija koja traje dobrih 2 meseca prvo yrinarna infekcija pa sinysi pa sad ovi virysi dokle bre vise user posted image bezi prehlado od mene vise tj.i od moje porodice jer se samo vrtimo y kryg sa virysima mm,ja deca.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 919
2.12.2012 0:33:08   
dunja RR

Miljce je jedna od njih. user posted image

Pozdrav za Miljče, ako čita user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 920
3.12.2012 12:09:24   
nina26

IZVORNA PORUKA: bea83

Vidim ovde opet migracije, otišle ptice u toplije krajeve....pa dobro, nije ni prvo ni poslednje jato.....samo je smešno što se svi sad žale na atmosferu na forumu itd. a bila je mnogooooo,mnogoooo gora al su te iste ptice bile rasterivači pa se nisu žalile onda....bilo im lepo jer je njihovo jato bilo na "vlasti"

Ja sam rekla, kad budem dobila dete necu imati vremena da visim toliko na RR, i stvarno je takouser posted image

Ovo podvlacim sto je rekla Bea, a i Verki je svaka zlatnauser posted image

A ja vidim nesto mi mirno ovde, nema dezurnih sveznalica i pljuvaca, pa mi sve cudnouser posted image

Uzivajte sad na RR dok se ne vrate emigranti, a vratice se neki sigurno (nece izdrzati), cast izuzecimauser posted image
I mene vezu lepe uspomene ovde, i svracacu kad budem moglauser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 921
4.12.2012 10:16:54   
vikiveki
Evo i ja da malo istresem svu negativnu energiju zbog novonastale situacije i pokušaja da se uštede pare za državu i njene institucije preko porodilja i deceuser posted image Pričaju da više neće biti roditeljskoguser posted image hoće da uvedu da i treće dete plaća vrtićuser posted image a sada kod nas u firmi rešili i da nama na porodiljskom ne isplaćuju platu kada i ostalim radnicimauser posted image već će verovatno čekati kad socijalno uplati...već godinu i po dana(ja imam porod. od 2 god. zbog trećeg deteta) primamo platu normalno, a sada smo mi na porodiljskom posebna vrstauser posted image Ma svašta bi sad napisala ali neću politiku da stavljam na forum....ali ako su ovo nove socijalne mere za poboljšanje položaja porodilja,dece i žena uopšte...onda svaka im častuser posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 922
4.12.2012 13:21:00   
pepeljuga
Ja ceo dugo zeljeni odmor provedoh po lekarima user posted image svi troje smo bolesni, V je juce isao na vadjenje krvi, danas brisevi, ma svaki dan idemo po lekarima, nista nisam uradila sto sam planirala a po svoj prilici nema ni odmora... Nedelju dana proleti ali ja toliko radim da mi je i to dosta i eto, svaki put se porazboljevamo user posted image valjda se jadni organizmi navikli na rezim pa cim malo stanemo virusi nas pokose user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 923
4.12.2012 14:13:32   
tijatija

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Evo i ja da malo istresem svu negativnu energiju zbog novonastale situacije i pokušaja da se uštede pare za državu i njene institucije preko porodilja i deceuser posted image hoće da uvedu da i treće dete plaća vrtićuser posted image

Ovo su uveli ove godine kod nas u CG. 1.09. sam povela decu 5.09 su mi treazili uplatnicu za trece dete, jer su samo dan pre toga doneli tu odlukuuser posted image Malo je reci da sam poludela, ona svakako ide u vrtic , bilo da se placa ili ne, samo neka mi objasne koliko to majki u CG ima 3 dece jos da su tog uzrasta da svo troje idu u vrtic , a napominjem da ovde deca krecu sa 6 a ne sa 7 godina u skolu. Stvarno su mogu reci jadniii. Netrazim pomoc i hvala bogu netreba mi a da se tako mizerno spuste stvarno ovo nema nigde. Ovde nepostoji deciji dodatak, a za svako rodjeno dete 1.2.3...5 dobije se 100e i cestitka gradonacelnika user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 924
7.12.2012 14:48:00   
Adriana83
Besna sam na samu sebe! Deca su mi napravila rusvaj,mladja je iscedila pola tube paste za zube,zamazala ruke,odelo,lice i kosu do te mere da sam je morala odmah okupati! A onda su lepo zajedno u kupatilu istiskale bocicu tecnog sapuna i bocicu bebece kupke,opet po sebi,kupatilu i cetkicama za zube! Kad sam usla u kupatilo,mladja po obicaju pravi glupost,a starije je bodri,navija i onda pokusa da svu krivicu svali na nju jer ,Boze moj< nije ona nista radila! Izvikala sam se,sredila ih i obe poslala u krevet i sad se osecam kao poslednje G***O jer sam dozvolila da me toliko iznerviraju i sto sam vikala na njih!
A ja sam za to vreme,naravno,visila na fejsu i RR!

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here