vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: vukosava Vera i Miro, ne mislim na to da se sve ovo desava zato sto ste se vas dve vratile iako ste bile ranije izbacene. Ja nisam bila izbacena, sama sam poslala Guppy poruku i sama sam otisla. A sad necu da odem. Eto! I mislim da je vama zenama mnogo dosadno u zivotu. Vukosava, u ovoj prici nema nikoga ko je nevinasce. Pruzate svoje pipke svuda. Izasla sam iz neke grupe na Fejsbuku (ne znam ni kako se zvala ni ko me je ubacio) odaaaaaaaaaaavno zbog gomile idiotizama koje sam tamo videla. Ogovarate jedni druge po Fejsbuku, a onda ovde sve kulminira, pa vam je neko kriv. Ja kontam sta je ogovaranje, ali kad se to radi pred nekoliko stotina clanica, onda se radi svesno i sa namerom da se neko provocira i neminovno je da ce izbiti svadja negde i u neko vreme.Vi ste majke, a ponasate se kao gomila nerazumnika. Mogla bih da vas razumem da imate neke opasne zivotne frustracije, a vi imate zivu i zdravu decu, lep zivot, a jedino sto vas frustrira jeste ogromna kolicina dosade. A ima vas mnogo. Ovom forumu fali ljudi kao sto je Maslacak 15, na primer, koja ode u korisne teme i pomogne zenama, a vas sto se sjatite po prevarama i preljubama, sto se svadjate oko hrane za decu, sto na pet stotina strana branite pravo gej populacije, a niste svrnule na temu peticije za VTO, meni je pun nos. Ja sam se vratila ovde i trudim se da svojim losim iskustvom (nazalost) pomognem drugima da ne prolaze kroz iste stvari, a kada imam visak vremena ubijam ga na neki drugi nacin. I ja ne mislim da sam ja uzrok necijem odlasku (jer nikome nista uradila nisam, sem pomogla). Kontala sam da neko drugi jeste. Moja greska. A kao sto su i drugi moju, i ja postujem tudje zelje za odlaskom. I zelim im sve najbolje. I eto, istresla sam i ja svoju negativu. Nisam znala da si sama zahtevala da odes i sad opet sama zahtevala da se vratis. Mislila sam da je bilo ibacivanja. Moja greska, izvinjavam se. Jesam li ja sad otelotvorenje neke vece zajednice ili mi samo persiras? Meni je ista ta zena koja je bila u toj grupi koju pominjes i gde je pomno pratila sta pisem (a ne znam zasto se ima potreba da se cita sta druge zene pisu bez ucestvovanja) pa mi je slala posle pretece poruke. Kamo srece da mi je dosadno u zivotu kako ti kazes, naprotiv nemam vremena cesto ni u wc da odem. Viska vremena uopste nemam, naprotiv fali mi jos koji sat u toku dana. A to sto se jedino druzim ovako digitalno, to je druga stvar. Nemam vremena za druzenje uzivo. I ne znam zasto ti smeta to na koje ko teme svraca. Ja licno idem na one koje su mi zanjimljive, decija ishrana nisam isla garant jedno godinu dana, mozda i godinu i po. Vecinu tema uopste ne pratim, idem samo na one koje me zanimaju. A zasto bi se tebi pravdala sad zasto me zanima da diskutujem o necemu a o necemu drugom ne? Kapiram ja da ti imas svojih problema i da posecujes neke delove foruma koje ja ne posecujem. Ali zasto to tebe srdi gde ja idem i sta ja pisem? Lepo imas opciju blokiraj i ako te neko nervira i ne slaze se sa tvojim zivotnim ubedjenjima (sta god je to sto te moze iziritirati, ti preskoci). Lakse ce ti biti.
|