|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
27.11.2012 22:10:20   
Ana RR
Ma toga se najviše i plašim. Šta da radim, nemam izbora. Uspeli smo da se organizujemo da ga ne upisujemo ove godine ali sledeće će već morati. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 876
29.11.2012 13:31:47   
podset_nik
Sta se ove desilo, zasto odlaze stare clanice? Ovaj put vidim da nije bilo svadje ni incidenata nego je u pitanju konstantna represija misljenja, a zasto? Mislite li da je oglasivacima u cilju da se oglasavaju na sajtu gde sve prsti od netrpeljivosti?
Ne mozete imati povlastene clanove koji najgrublje povrede pravilnik pa onda kao mir mir niko nije kriv, ona je meni draga, a ja sam sad bog i batina, pa nek se vrati, dobra dusa. Samo je malo dvolicna, ali nije opasno.
I bas me briga sto cete ovo da obrisete, onak ko treba da procita ce procitati, a vi samo kulurajte, dok ne nestanete...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 877
29.11.2012 14:17:29   
vukosava

IZVORNA PORUKA: podset_nik

Sta se ove desilo, zasto odlaze stare clanice? Ovaj put vidim da nije bilo svadje ni incidenata nego je u pitanju konstantna represija misljenja, a zasto? Mislite li da je oglasivacima u cilju da se oglasavaju na sajtu gde sve prsti od netrpeljivosti?
Ne mozete imati povlastene clanove koji najgrublje povrede pravilnik pa onda kao mir mir niko nije kriv, ona je meni draga, a ja sam sad bog i batina, pa nek se vrati, dobra dusa. Samo je malo dvolicna, ali nije opasno.
I bas me briga sto cete ovo da obrisete, onak ko treba da procita ce procitati, a vi samo kulurajte, dok ne nestanete...

Pa nekako nema pravila znaci nema vise nikakvog izbacivanja samo se odlazi na zahtev. Kad izbacivanje nema smisla. Postalo je malo divlje. Meni se pre par meseci nakacila jedna clanica i direktno i veoma cudno mi se obracala sa nekim vredjanjem i nipodastavanjem. Niko joj A nije rekao tek kad je pocela da mi salje maltene nelegalne pretece poruke na privatnom nacinu komunikacije. Ne vidim je vise nigde pod tim imenom na forumu znaci to ime je svesno koristila samo da dolazi i da opusteno podbada i zeza druge zene. I nije se utvrdilo ko je mada ja to sasvim lako naci. I onda sta: taj cyber bully nacin komunikcije postao kao dobar dan. Nema pravila, opalite kao ovce u toru.

(odgovor članu podset_nik)
Direktna veza do poruke: 878
29.11.2012 15:02:18   
Verolina
Dakle, koliko sam ja shvatila, gomila clanica ce da ode zato sto se neko vratio?user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 879
29.11.2012 16:11:42   
Figaro88
Ujutru smo trebali da krenemo na Divcibare,vec sam spakovala sve,javili su i sneg od ponedeljka i Andrea je bila odusevljena,i pre pola sata mi javljaju da su opet pukle neke cevi i da nema vode tako da ne mozemo da idemouser posted image Javice nam sutra u toku dana sta se desava.I plus te cevi nisu pukle danas vec pre cetiri dana,a oni su cekali poslednji minut da jave,strasno....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 880
29.11.2012 17:55:43   
Anoniman
Ovo je poslednji post koji ću napisati na ovom forumu.

Ako sam ja, kao što se navodi, kriva za ovu Hirošimu i Nagasaki na Ringeraji, onda se ja lepo odavde odjavljujem, a vas ostavljam u divnim i harmoničnim odnosima koji su se silno poremetili mojim povratkom. Nikad se, naravno, niste svađale niti imale oprečna mišljenja, uvek ste se slagale i cvetale su ruže, al' eto, kako se ja vratih, nešto vam se desilo pa se zamrzeste za sve pare.

Dakle, da odmah pojasnim podset_niku i ostalim "hrabrim" posmatračima iz prikrajka, jednako hrabro sakrivenim iza lažnih nikova i anonimnosti: JA ZNAM da ja NISAM KRIVA što su pojedine članice otišle sa ovog foruma. Krive su njihove međusobne razmirice, razilaženja u mišljenjima i stavovima, smena vlasti koja se nekima dopala a nekima ne, ograničenost u slobodi govora, retrogradni Merkur i Bog će ga znati koji andrak iz naftalina. Taj ceo raskol i svađa nije zbog mene, ne brinite se, mala sam ja vaška da bi se zbog mene neko tako krvio, ja sam samo imala nesreću da sve te razmirice koje su se zakrčkale kulminiraju baš u momentu mog povratka na forum.

Druga stvar, vratila sam se na forum iz čiste nevezuše, dunulo mi, lepe me uspomene vežu za njega, ali sam se pokajala jer ovo što vi radite, pa ovo je bolesno. Počelo je jako da me uzmemirava, krivo mi je što se svađate, gledam kako se spuštate tako nisko pa se pljujete i blatite a do juče ste se radovale trudnoćama i delile svu moguću intimu na ovom forumu. Pošto je bivstvovanje na Ringeraji počelo da mi smeta, u stvari, ne toliko meni nego ovima koji posle meni smetaju - ja brišem svoj nalog, i brišem SVE žene koje imaju veze se Ringerajom sa svog Fejsbuka. SVE. Neću gledati ni koga ni kako, obrisaću sve. Bez obzira što su mi neke više drage a neke manje, nažalost, moraću sve da vas strpam u isti koš i da vas obrišem, jer ne mogu drugačije. Nekima ću olakšati, neke ću razočarati, a neke će razumeti koliko mi je prekipelo.

I za kraj, eto, nadam se da je pojedinima lakše, opalite plotunima, podset_nik nek zapali vatromet, i mene ste oterali odavde. U mir i bezbrižnost, nadam se.
I da, Podset_nik i ekipa nek bar jednom dnevno probodu vudu lutkicu sa mojim likom, čisto da znam da me nisu zaboravile. user posted image
Ćao!

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 881
29.11.2012 18:04:26   
Cindarella
Daj,Bubo,nemoj to da radis. Ja i dalje ne kontam sta se izdesavalo,i ne zelim da zabadam nos,ali sigurna sam da ti nemas nikakve veze sa tim.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 882
29.11.2012 18:08:12   
isidora88
hoce li novi admin odgovoriti na pp?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 883
29.11.2012 18:10:40   
Cindarella
Isi,dodji cas na fb.

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 884
29.11.2012 18:11:36   
Anoniman
I da,posebno hvala za "prijateljicu" sa FB koja je skidala moje slike sa FB i pravila razne kreacije sa njima sa svojim drugaricama. Za nju poseban savet: mila, to što ti radiš, to je bolesno, znaš? To se leči. Psihijatri u decembru daju popust, budi hrabra.

Direktna veza do poruke: 885
29.11.2012 18:15:56   
isidora88
trt ko to radi, aj na pp da ih izbrisem iz prijatelja ako ih slucajno imam user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 886
29.11.2012 18:17:44   
vukosava
Vera i Miro, ne mislim na to da se sve ovo desava zato sto ste se vas dve vratile iako ste bile ranije izbacene. Nego posto vise nema nikakvog straha od admina, niko se vise ne izbacuje, zene su se lepo i opustile, pocele da kreiraju lazne naloge, da ostavljaju po par poruka i da koriste neke naloge samo da zezaju druge i da prozivaju. A vise nije bitno to po IP adresi sto se to lako moze naci. Meni je sasvim jasno za vas dve da ste to vi ali ima jos mnogo ovih nekih trol (kako ih vec zovu) naloga koji sluze samo za zajebanciju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 887
29.11.2012 18:21:54   
isidora88
zar nije pravilo na rr da ce se svi nalozi koji su otvoreni radi provokacija biti obelodanjeni mislim ako admin ne postuje pravila, o cemu onda pricamo, ovde ce jos malo biti kao na divljem zapaduuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 888
29.11.2012 18:25:38   
vukosava

IZVORNA PORUKA: isidora88

zar nije pravilo na rr da ce se svi nalozi koji su otvoreni radi provokacija biti obelodanjeni mislim ako admin ne postuje pravila, o cemu onda pricamo, ovde ce jos malo biti kao na divljem zapaduuser posted image

Mozda je bilo nekad. Meni je jedna slala kojekave poruke, necu da to copy paste niti da kazem koja uopste to nije bitno. Ostala je na forumu i pored svega toga sto mi je pisala. A ocigledno joj je taj nalog sluzio samo da se javllja nasumice nekuda i dzara mecku. Ne vidim je nigde sad. Glupost. Kazem ti kao ono xoxoxo Gossip Girl. Uzas. Ni osnovna skola vise nije ravna kakav smo kokosinjac napravile.

Direktna veza do poruke: 889
29.11.2012 18:31:56   
isidora88
ne znam cemu ta potreba da se prave ovakva sr.nja na rr, nekada smo se lepo i druzile i savetovale i prepirale, ali ovako bas i nije bilo, ne znam da li je to do popustljivosti ili cemu, ali ovako ce forum da propadne vrlo brzo.
i bez uvrede za novog admina ali mislim da tu funkciju treba da vrsi neko potpuno neutralan na forumu

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 890
29.11.2012 18:34:11   
lanajelena
Umesto da se zajedno radujemo deda mrazu,da pravimo lutkice za decu vi se ovako ponasate user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 891
29.11.2012 18:36:26   
Snelle
Sve do jedne smo zaslužne za kokošinjac na RR, pa i sada upravo ovim postovima koje ostavljamo na negativi, a iz razloga koji ne bi trebalo da nas dotiče. Pustimo modove i admina da reše sve onako kako to najbolje znaju i umeju, a mi hajmo na neko ladno pivo user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 892
29.11.2012 18:38:13   
minavb
Niko, ali niko nije otisao zbog bube i verolino.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 893
29.11.2012 18:40:55   
vukosava
E vala pivce bi mi jedno leglo. Ili margarita por favor

user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 894
30.11.2012 21:02:30   
Verolina

IZVORNA PORUKA: vukosava

Vera i Miro, ne mislim na to da se sve ovo desava zato sto ste se vas dve vratile iako ste bile ranije izbacene.

Ja nisam bila izbacena, sama sam poslala Guppy poruku i sama sam otisla. A sad necu da odem. Eto!
I mislim da je vama zenama mnogo dosadno u zivotu.
Vukosava, u ovoj prici nema nikoga ko je nevinasce. Pruzate svoje pipke svuda. Izasla sam iz neke grupe na Fejsbuku (ne znam ni kako se zvala ni ko me je ubacio) odaaaaaaaaaaavno zbog gomile idiotizama koje sam tamo videla. Ogovarate jedni druge po Fejsbuku, a onda ovde sve kulminira, pa vam je neko kriv. Ja kontam sta je ogovaranje, ali kad se to radi pred nekoliko stotina clanica, onda se radi svesno i sa namerom da se neko provocira i neminovno je da ce izbiti svadja negde i u neko vreme.Vi ste majke, a ponasate se kao gomila nerazumnika. Mogla bih da vas razumem da imate neke opasne zivotne frustracije, a vi imate zivu i zdravu decu, lep zivot, a jedino sto vas frustrira jeste ogromna kolicina dosade. A ima vas mnogo. Ovom forumu fali ljudi kao sto je Maslacak 15, na primer, koja ode u korisne teme i pomogne zenama, a vas sto se sjatite po prevarama i preljubama, sto se svadjate oko hrane za decu, sto na pet stotina strana branite pravo gej populacije, a niste svrnule na temu peticije za VTO, meni je pun nos. Ja sam se vratila ovde i trudim se da svojim losim iskustvom (nazalost) pomognem drugima da ne prolaze kroz iste stvari, a kada imam visak vremena ubijam ga na neki drugi nacin.
I ja ne mislim da sam ja uzrok necijem odlasku (jer nikome nista uradila nisam, sem pomogla). Kontala sam da neko drugi jeste. Moja greska. A kao sto su i drugi moju, i ja postujem tudje zelje za odlaskom. I zelim im sve najbolje.
I eto, istresla sam i ja svoju negativu.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 895
30.11.2012 21:58:31   
vonavoj
verkauser posted image user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 896
30.11.2012 22:33:22   
MarijaBg
Tuzno mi je sve ovo user posted image I uopste mi nije jasno kako dodje do ovakvih stvari, evo ja sam svaki dan ovde zadnjih par meseci i nisam primetila tolike nesuglasice i probleme koji su doveli do ovog masovnog napustanja RR...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 897
30.11.2012 23:53:54   
pepeljuga
Verolino user posted image

Ja bih mogla da ispunim celu temu koliko me mm nervira user posted image i koliko se sekiram sto mi je detence zakacilo neki virus pa se sad pati sa kasljem i zapusenim nosicem user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 898
1.12.2012 0:15:07   
oxy7
Ja sam krajnje nezadovoljna atmosferom ovdje, ali neću da odem jer me rr podsjeća na lijepe dane trudnoće i iščekivanja, na mnoge divne osobe koje sam upoznala.Ljuti me i svrstavanje u tabore, prebacivanje krivice na nove ili stare članice i neću, baš neću da se nerviram više oko ovoga. Žene drage, hajde da pomognemo jedna drugoj ako možemo, da u miru razmijenimo mišljenja i to je to!

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 899
1.12.2012 0:19:41   
Lilla
Zasto bi neko uopste morao da odlazi? Ima ovdje mjesta za sve, samo je potrebno malo dobre volje i razumijevanja.

Oxy, slazem se.

Ovih dana sam bas negativna. U ponedeljak pocinjemo vrtic, uzela sam odmor cijelu sedmicu jer ne znam kako ce biti, pa da budem "dostupna". Stomak me boli na samu pomisao da cu ga ostaviti sa nekim ko ga uopste ne poznaje i nema pojma ni kakav je kad je gladan, kad mu se spava, sta voli da jede a sta ne... Mozda glupi primjeri i znam da nije on jedino dijete koje pocinje vrtic, u Americi su majke prinudjene da pocnu raditi vec poslije samo par sedmica pa prezive, svjesna sam svega, ali mi to ne olaksava ni najmanje. Nadam se samo da ce se brzo uklopiti. user posted image

< Poruku je uredio Lilla -- 1.12.2012 0:20:32 >

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here