Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 7.12.2012 15:37:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja cu odlepiti!!! V je konacno, jedva nekako, zaspao jer smo bili celo jutro kod lekara i bio je nervozan i sad komsije bez prestanka buse iako je kucni red, ako uopste to iko postuje!!! Strasno koliko su ljudi bezobzirni!!!!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 7.12.2012 18:05:43
|
|
|
|
isidora88
|
jako sam tuzna zato sto moj bata pati, raskinuo je sa devojkom koju jako voli i dugo su zajedno, znam kako mu je, prva ljubav...kad se setim tih suza, razocarenja...sve to prodje i sad mi je smesno, ali ne znam kako njega da utesim,on je jako emotivan
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 7.12.2012 18:51:42
|
|
|
|
vukosava
|
Ja trenutno imam manjak energije. A posto se u energetskom smislu visak racuna u plus a nedostatak u minus, mogu da kazem da imam manjak energije, tj imam negativne energije. A samim tim posto je nedostaje, nema nista ni da se istrese vec samo da se doda. Evo pijem kafu pa gledam hoce li mi se pojaviti te energije da uspesno privdem ovaj dan poslovni kraju. Zelim da predjem u stanje prikazano na grafiku c.
< Poruku je uredio vukosava -- 7.12.2012 18:52:44 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 14.12.2012 16:48:44
|
|
|
|
Anoniman
|
mnoooogo me nervira mm, ma sve me nervira...i ne, nisam u pms-u. i, da, nervira me i gmail koji vec danima ne funkcionise kako treba
< Poruku je uredio ksena -- 14.12.2012 16:49:53 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 14.12.2012 18:53:09
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
Aaaaaaa Boze koliko sam samo nervozna..... Lekari su cudo u nasem gradu... E sad i kad ti je stvarno hitno... Kod koga i gde.... A da je pritom normalan i da pritom zna svoj posao..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 16.12.2012 12:24:32
|
|
|
|
Figaro88
|
Izasla mi je groznica opet Ovo je treca za mesec dana,prvo u nosu,pa na donjoj usni i sada na gornjoj.A tek kako boli ta u nosu Pijem oligovit vitamine,jedem puno voca sa vitaminom c i opet isto.....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 16.12.2012 20:46:04
|
|
|
|
branki*
|
izgleda da ko je sklon groznicama,stalno se pojavljuju.meni nisu nikad.mazi neku antibiotsku mast,moja mama maze aciklovir.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.12.2012 15:14:12
|
|
|
|
Figaro88
|
Za prosle dve sam koristila one flastere i ekstra su,mm je isao sad u apoteku i kupio mi aciklovir,ali mi ne odgovara kao oni.Svrbi me toliko da mi dodje da placem,a usna mi je kao da sam stavila silikone
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.12.2012 15:33:49
|
|
|
|
imperial
|
Ja koristim aciklovir,jer sam sklona herpesu,kod njega je najnajbitnije da ga stavis cim osetis da ti izlazi herpes,aciklovir ga u samom startu suzbije,a kad vec izadje aciklovir mnogo pece jer rana vec postoji,tako da ja cim osetim ono peckanje i svrab koji najavljuje herpes odmah mazem aciklovir i super,to radim vec godinama,a kao preventivu koristite stik od aloje,jako je zdravo i korisno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.12.2012 17:55:22
|
|
|
|
tijatija
|
Nervira me mm zato sto uvek ima termin za fudbal kad meni treba nesto
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.12.2012 18:06:12
|
|
|
|
vonavoj
|
i on pored male bebe i troje dece ide na fudbal!! posle 8 dana od porodjaja? i ostanes skroz sama?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.12.2012 18:57:54
|
|
|
|
tijatija
|
a akd mu kazem onda uvek ispadne da se svadjamo oko termina a ima dva puta nedeljno i to od 18-19. Stvarno mi nesmeta ali zati nema kasnije termin Uh... svi su u krevetu , sad mi je lakse ali isto tako ce dobiti kad dodje kuci.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.12.2012 19:28:45
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: tijatija a akd mu kazem onda uvek ispadne da se svadjamo oko termina a ima dva puta nedeljno i to od 18-19. Stvarno mi nesmeta ali zati nema kasnije termin Uh... svi su u krevetu , sad mi je lakse ali isto tako ce dobiti kad dodje kuci. Kakav sebican lik. Uzas. Ti sa troje male dece i bebom? Uzas stverno
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.12.2012 21:20:38
|
|
|
|
vonavoj
|
za decicu,svaka cast,zena zmaj!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.12.2012 22:44:07
|
|
|
|
jance
|
moj biser od muza je dosao kuci, skinuo cipele, rucao, i zavalio se na krevet, i od tada igra igricu na mobilnom... a na terasi se polako ali sigurno stvara deponija od kesa za djubre koje ja nemam snage da odnosim, treba srediti kucu makar provizorno pred Bozic, ali on ce to sve naravno u subotu. i ja cu kolace da pecem u subotu, i necaka ce da nam dodje u subotu, i na bozicni koncert cemo ici u subotu( suvi , oprani i cisti u suvom opranom i cistom), sve cemo to mi naravno stici u subotu da uradimo.. ma mi smo zmajevi! grrrrrr e samo da imam snage i pokretljivosti ko sto nemam, kucu bi na glavacke prevrnula!
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.12.2012 8:09:16
|
|
|
|
tijatija
|
Jance sve mi je to poznato, stalno radi sve u zadnji momenat. Sutra nam je slava jos pice nije kupio, diskont radi do 20 on ce u 19 i 55 da podje da uzme, i jos milion stvari, on sve odradi, ali ja sam u grcu da nesto nezaboravi u poslednjem minutu i to me je pre , ali sad vise ne toliko, nemogu ga promeniti nikako, sve se divim zenama koje pricaju da su preokrenile neke navike kod muza , ja ipak smatram da je to nemoguce.(barem u mom slucaju_ Juce kad se vratio sa fudbala, pre nego sto sam zinula , rekao je da je promenjen termin, izgleda da je namirisao da su mu sledile
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.12.2012 10:42:29
|
|
|
|
Figaro88
|
Jance,Tijatija izgleda da su svi manje-vise isti.Mene moj jutros pita da li sam ponela racune da platim kada vec idem do dz-a da on ne bi isao posle posla,a to sto treba dete sa temperaturom da vodam po gradu to nema veze,samo da se on ne muci Ja znam da on radi i psihicki i fizicki zahtevan posao i da je mrtav umoran kada stigne kuci ali ni ja ne sedim zaludna ceo dan.Mada imam utisak da nekad jedniostavno ne razmisljaju pre nego sto nesto kazu.Inace meni izasla jos jedna groznica,to bi bilo ukupno cetiri za mesec dana,izgledam uzasno i plasim se da ne prenesem Andrea
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.12.2012 10:47:06
|
|
|
|
jance
|
meni se pokvarila sudomasina izgleda a biser od muza je zamislite, hteo jos za vikend i goste da pozove na spavanje ne, oni definitivno NE razmisljaju o tome sta pricaju i sta rade...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.12.2012 11:19:41
|
|
|
|
Torbica
|
Moj Djole kaslje, jooooj, valjda ce proci od inhalacija....Nosic curi. Prosli put je proslo za par dana, nije bilo temp ni nista, nadam se da ce i sad tako proci...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.12.2012 11:35:43
|
|
|
|
vikiveki
|
Upravu ste devojke, muškarci su svi u jednom isti,misle da oni najviše rade i da zaslužuju da se kući odmaraju i provode vreme u razonodi, a mi žene ionako ništa neradimo,pa nam i ne treba odmor. A ko je spremio doručak,ručak i večeru+ neku poslasticu,usisao,oprao ,opeglao gomilu veša i raspremio kuću? Pa to za njih nije ništa to se od nas žena i očekuje, da po ceo dan po kući i opet se pitaju šta smo to mi radile dok su oni bili na poslu ....A kada jednom u 15 dana nešto i urade u kući onda se toliko preopterete da ih sve boli nedelju dana
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.12.2012 16:37:54
|
|
|
|
nina26
|
Kad ste opalile negativu po muzevima da se i ja prikljucim MM meni stvarno pomaze u kucnim poslovima, ne mogu da gresim dusu, ali sto me nervira sto moram sto puta da mu kazem sta treba da uradi, da kupi, da ponese,odnese...jaooooo ne znam za sta mu sluzi glava...on je toliko zaboravan i odsutan da je to strasno kao malom detetu moram da ponavljam jednu istu stvar.... juce smo isli u policiju da overimo nesto, i naravno poveli smo i bebu posto nemam gde da je ostavimo, i dok sam ja spremila dete, njegovo je bilo samo da ponese novcanik...i naravno zaboravio je i obrukasmo se po ko zna koji put, nismo imali 15 centi da platimo overu...eto i kako da ne poludis
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.12.2012 20:49:30
|
|
|
|
mamamikka
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Upravu ste devojke, muškarci su svi u jednom isti,misle da oni najviše rade i da zaslužuju da se kući odmaraju i provode vreme u razonodi, a mi žene ionako ništa neradimo,pa nam i ne treba odmor. A ko je spremio doručak,ručak i večeru+ neku poslasticu,usisao,oprao ,opeglao gomilu veša i raspremio kuću? Pa to za njih nije ništa to se od nas žena i očekuje, da po ceo dan po kući i opet se pitaju šta smo to mi radile dok su oni bili na poslu ....A kada jednom u 15 dana nešto i urade u kući onda se toliko preopterete da ih sve boli nedelju dana potpuno je isto i kod mene, a ja radim. Ma eno ga rondza po kuci jer je umoran, a ja sam radila do 5, skuvala rucak, ispekla slavski kolac, skuvala sok od visnje i puding od cokolade, stavila ves da se pere, dala deci veceru, poigrala se sa njima "kamen, papir,makaze" i pevali smo deda mrazu do iznemoglosti, a sad kad sam sela i hocu malo vremena za sebe, sad je frka, jer je zaboga njemu petstota emisija danas bas pocela.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.12.2012 21:48:04
|
|
|
|
isidora88
|
niko sa foruma se nije setio da mateji cestita rodjendan u njegovoj temi, mislim da je vreme da i ja odem sa foruma
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.12.2012 21:49:47
|
|
|
|
jance
|
isi nisu ni Ogiju.. al ja sam jos uvek tu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.12.2012 21:53:01
|
|
|
|
branki*
|
isidora,bitno da je rodjendan protekao lepo,neka je mateja ziv i zdrav 100 godina
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?