|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
18.12.2012 21:58:32   
isidora88
lepo je prosao rodjendan, za vikend slavimo, hala svima koji su cestitali na fb i ovde vas par user posted image
ali me nervira sto ima toliko klanova, stvarno forum nije ono sto je nekad bio.
mene je pogodilo to jer kad se setim trudnoce i svega zbog cega sam i dosla na forum, sve je tada bilo drugacije i nekako prisnije, no dobro...

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 951
18.12.2012 22:00:46   
branki*
user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 952
18.12.2012 23:12:26   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: isidora88

niko sa foruma se nije setio da mateji cestita rodjendan u njegovoj temi, mislim da je vreme da i ja odem sa foruma

Izvini,ja bi čestitala ali neznam gde je ta tema i ima li takva tema na forumu gde može da se vidi kad je kome rodjendan,ja to vidim samo kada drugi nešto pišu pa ja onda vidim da postoji i ta temauser posted image

Direktna veza do poruke: 953
18.12.2012 23:20:59   
sneza24
Isidora moj David ima 3 god pa mu niko nije nijednom čestitao rođendan,verujem da niko ni nezna kad je ali te razumem kako ti je.A da postoje klanovi postoje ali oni me ne interesuju niti pripadam kome od klanova niti ću zbog njih da odem.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 954
18.12.2012 23:23:11   
isidora88
hvala vam zene user posted image
ni ja nisam ni u kom klanu zato me retko ko i gotiviuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 955
19.12.2012 6:53:18   
Figaro88
Isidora evo ja sam pokusala da nadjem temu,ali mi je prikazalo samo dve straniceuser posted image A slazem se sa Snezom,postoje ali ja necu zbog toga otici.I nije bas da te niko ne gotiviuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

Direktna veza do poruke: 956
19.12.2012 12:24:09   
nina26

hvala vam zene user posted image
ni ja nisam ni u kom klanu zato me retko ko i gotiviuser posted image

ko shisha klanove,nek je nama Mateja ziv i zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

Direktna veza do poruke: 957
19.12.2012 13:26:08   
vonavoj

niko sa foruma se nije setio da mateji cestita rodjendan u njegovoj temi, mislim da je vreme da i ja odem sa foruma

draga,ove godine,pre 8 dana nije niko ni meni cestitaouser posted image ,i dalje sam na forumu! kontam da ljudi sa kojima smo prolazili kroz tromesecja jednostavno imaju obaveza,krecem od sebe,pocela sam da radim i ne stizem! ako mi na fb izadje da je nekom rodjendan onda se setimuser posted image
nemoj se nervirati,i srecan rodjendan!user posted image

Direktna veza do poruke: 958
19.12.2012 13:34:54   
Anoniman
mislim da se to desava i zato sto smo se rasprsili i po fcb i ovde pa se onda malo stvara neka cudna atmosfera, da li dva puta cestitati ili misliti da si cestitao...otkud znam...a i sve je nekako sa pola mozga, barem kod mene. mislim, ja sam sopstvenoj kumi prvo cestitala mesec dana ranije, a onda umalo zaboravila na pravi dan...

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 959
19.12.2012 13:38:25   
vonavoj
user posted image user posted image dobro kazes kseno,mozak mi se nije oporavio od trudnoce,sad samo mislim da li je T jela i sta ce jesti,koliko je satiuser posted image ...pola mozga radi,pola misli na T!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 960
19.12.2012 13:42:23   
Anoniman
ja ozbiljno nemam osecaj koji je mesec, za dan jos i nekako zbog posla imam osecaj kad treba da idem, ali toliko...evo sad gledam kako ste svi okitili jelke a mi nista user posted image  imamo veliku jelku ali ne mozemo da je stavimo zbog M jer ne postoji neki siguran kutak jer se ona svugde zavlaci. a nismo cak nista drugo stavili, imali smo neke sisarke koje smo hteli da ofarbamo i stavimo, ali nista...

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 961
19.12.2012 13:49:52   
vonavoj
dan i mesec znam,jer sam pocela da radimuser posted image user posted image
mi smo zato kupili malu jelku,pa je otisla na sto!
joj,sve me mrzi da radim,dosla ranije sa posla,ali mi se ne da,ne pokrecem seuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 962
19.12.2012 13:59:32   
Azra_
Istina, kad je dete tu, samo je pitanje, da li je jelo, da li mu se spava, koliko je sati, juri, žuri...

A svega se sećam... Kako smo dugo čekali Von prošle godine u ovo vreme, kako nas je Ksena iznenadila, kako smo licitirale koja će prva u NG, mamakukunka, maslačkić ili ja.... Prilično sam nostalgična za tim vremenom, ali dolaze neka druga, pa se moramo prilagoditi.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 963
19.12.2012 14:00:17   
minna
Meni se to desava jer cesto nemam vremena nego samo ako vidim temu u poslednjih 5 postova (ono desno), inace ili vidim kasno ili ni ne vidim.
A ni nama niko nije cestitao rodjendan, meni sve jedno, ne bih zbog toga otisla sa foruma, ali me nervira taj fb, ne sto se tice rr pojma nisam imala do skoro da se tu pise nesto paralelno, ni sad mi bas nije najjasnije zasto i sta je to jer nemam fb, nego me nervira ovako, zato ga i nemamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 964
19.12.2012 15:36:14   
Anck Su Nmaun
Isidora draga ...user posted image Sto bi zbog toga isla s foruma,NI ja iskreno neznam kad je kome rodjusic, svega par sam iz zapamtila i to oni koji su cekali slican termin kad i ja..inace....nemam pojma, onda pomogne nekad fbuser posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 19.12.2012 15:38:27 >

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 965
19.12.2012 15:41:18   
Anck Su Nmaun
A danas sam taaakoo user posted image user posted image
Iisplaniram sta sve treba da odradim po gradu a na prvom mestu da sredim zdravstvenu knjiz, em mi istekla, em me skinuli sa naknade a jos + skinuli sa osiguranja NSZ user posted image
To je valjda sad nesto novo? Za sta sam saznala nakon 2,5 sata cekanja u redu u socijalnom , da bi mi to rekla, da moram da se osiguram na muza......

I sad nemam knjiz, a bolesna sam..nemogu kod Dr.... nemogu po uput za gin AAAaaaaaAAaaaaaaAAAAaaaaAAaa!!!!!user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 966
19.12.2012 15:47:50   
sneza24
Po novom nemožeš knjižicu da praviš preko NSZ nego mora preko muža,tako sam i ja pre 2 godine morala jer je mm bio u radnom odnosu tj. imao je firmu na svoje ime.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

Direktna veza do poruke: 967
19.12.2012 15:59:34   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Isidora draga ...user posted image Sto bi zbog toga isla s foruma,NI ja iskreno neznam kad je kome rodjusic, svega par sam iz zapamtila i to oni koji su cekali slican termin kad i ja..inace....nemam pojma, onda pomogne nekad fbuser posted image

Slazem se sa Anckuser posted image
Mateja srecan ti rodjendanko i da porastes vejiiiiiki user posted image

Direktna veza do poruke: 968
19.12.2012 17:28:45   
isidora88
ma opalili me juce neki hormoni user posted image
sad sam iskulirala i sto neko rece pomiricu se sa tim da vise nije kao pre, mada se nadam da ce se to promenitiuser posted image

a mene nervira mm, kako me uvek pogodi u zivacuser posted image jos imam havariju u stanu, curi sudopera, u kupatilu isto curi nesto oko wc solje, da covek popi*diuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 969
19.12.2012 20:31:13   
Lilla

IZVORNA PORUKA: jance

isi user posted image
nisu ni Ogiju..
al ja sam jos uvek tu user posted image

Nisu ni nama, ali ja zbog toga ne planiram da napustam forum user posted image

Mene danas nervira sve, pa sam dosla da se istresem. Valjda stres na poslu, 'bem ti nas narod, cak i ovamo od toliko ljudi bas da naletim na nase budale koje misle da samo zbog toga sto pricamo isti jezik mogu da prekrsim zakon i pravila i dam im ono sto hoce...

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 970
19.12.2012 20:33:13   
Lilla
Greska, dupli post, izvinjavam se...

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 971
19.12.2012 22:24:04   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: vonavoj

draga,ove godine,pre 8 dana nije niko ni meni cestitaouser posted image ,i dalje sam na forumu! kontam da ljudi sa kojima smo prolazili kroz tromesecja jednostavno imaju obaveza,krecem od sebe,pocela sam da radim i ne stizem! ako mi na fb izadje da je nekom rodjendan onda se setimuser posted image
nemoj se nervirati,i srecan rodjendan!user posted image

Ja se izvinjavam svima kojima nisam čestitala rođendan user posted image ja uspem da obiđem samo ono što moram i praktično ništa na forumu ne stignem da pročitam. Otkako sam počela da radim bukvalno ne znam gde udaram user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 972
19.12.2012 22:36:53   
isidora88
sve vam je oprosteno user posted image

ja sam danas odlepila milion puta, nadam se da ce sutra biti bolji dan. strasno sam neorganizovana, milion stvari pocnem u isto vreme i nista ne stizemj do kraja da zavrsim, pojma nemam ni kako cu sa faksom, sve me zivo opterecuje, jos i pare su veciti problem, ne znam sa parama pa to ti jeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 973
20.12.2012 8:15:27   
Anoniman
po koji put kad se vracam s posla u 11 uvece zaticem dete budno i nervozno i moram bukvalno s vrata da je uzmem, ali juce je bio vrhunac. cula sam je kako vristi jos pre nego sto sam usla u kucu, pomislila sam da se nesto desilo, a mm mi kaze da je tako plakala sat vremena! i on, jadan, nije znao da je smiri, vec joj je samo davao dude. i kaze "eto vidis da ne treba da je ostavljas samu sa mnom" user posted image  misliiiim...zaspala je u 12.30.

Direktna veza do poruke: 974
20.12.2012 8:30:42   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: sneza24

Po novom nemožeš knjižicu da praviš preko NSZ nego mora preko muža,tako sam i ja pre 2 godine morala jer je mm bio u radnom odnosu tj. imao je firmu na svoje ime.

Pa ja to nisam znala i niko mi rekao nije ...i cekati u redu iza 100 ljudi user posted image i stignes na red i kazu ajd sad iz pocetka ...mislim stvarno da puknes odmuke!

Juce nismo uspeli, ja danas sa detetom u rukama da cekam u tom redu...ni luda....! Mm ce izaci s posla da mi ti odradi...J*B**a ih njihova papirologija !!!!!!!!

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here