Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 14.11.2012 14:27:48
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Tash To je zato što su Nađu dali tako veliku. Da si je ti rodila, bilo bi drugačije... jednostavno, navikavaš se postepeno na sve novonastale situacije... Dobiješ bebu koja sisa i spava, pa polako iz faze u fazu. Nije tako strašno. Vremenom te ne zanima dal su jeli. Dal su pali jedno preko drugog. UKoleginica mi se danas žali kako joj dete (ima 10 meseci) s vremena na vreme odbija da jede užinu na kojoj on insistira. U sebi sam i psovala i u mislima kolutala očima jer me daaaavilaaaa poooolaaaa saaaataaaaaa i na kraju sam joj rekla baš ovo što je napisala Tash. Sad sam kući i kuliram, odmaram mozak
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 14.11.2012 14:31:58
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 17.11.2012 16:41:22
|
|
|
|
liliana
|
Ovde gde živim, citav se komšiluk doselio, otprilike , u isto vrijeme. 80-ih su sve kuće sagrađene. Dakle, svi se znamo nekih 30-ak godina. Neki odlaze na ovaj, ili onaj način... Bolest i smrt su uvek strašni... Imamo još jednu komšinicu koja je eško bolesna godinama. Moja mama je pomogla njenoj kćerci i njenom sinu, sa još jednim komšijom, da je smeste u auto i odvezu u bolnicu (hitna nije mogla doći)... Bojim se da se ta žena više enće vratit svojoj kući... Malopre vidim nekoliko ljudi ispred njihove kuće... Žao mi je jako svega lošeg što se bilo kome desi u ovom kraju... nekako, svi smo se za ove 3 decenije saživeli...
< Poruku je uredio liliana -- 17.11.2012 16:42:41 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.11.2012 14:53:56
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 IZVORNA PORUKA: Tash To je zato što su Nađu dali tako veliku. Da si je ti rodila, bilo bi drugačije... jednostavno, navikavaš se postepeno na sve novonastale situacije... Dobiješ bebu koja sisa i spava, pa polako iz faze u fazu. Nije tako strašno. Vremenom te ne zanima dal su jeli. Dal su pali jedno preko drugog. UKoleginica mi se danas žali kako joj dete (ima 10 meseci) s vremena na vreme odbija da jede užinu na kojoj on insistira. U sebi sam i psovala i u mislima kolutala očima jer me daaaavilaaaa poooolaaaa saaaataaaaaa i na kraju sam joj rekla baš ovo što je napisala Tash. Sad sam kući i kuliram, odmaram mozak j, ili onaj način... Bolest i smrt su uvek strašni... Imamo još jednu komšinicu koja je eško bolesna godinama. Moja mama je pomogla njenoj kćerci i njenom sinu, sa još jednim komšijom, da je smeste u auto i odvezu u bolnicu (hitna nije mogla doći)... Bojim se da se ta žena više enće vratit svojoj kući... Malopre vidim nekoliko ljudi ispred njihove kuće.. Mene generalno uvek smaraju te price. Sta me boli kad je neko jeo. Velika stvar pa svi jedu ili ne jedu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 18.11.2012 18:01:42
|
|
|
|
boba 11
|
o boze u kakva se sve g...na covek uvali bez imalo potrebe
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.11.2012 22:40:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo da napišem da me nervira svaka belosvetska picopevka koja dođe u jadnu i prezaduženu Srbiju, uzme pare, peva 80% na plej bek sat vremena i ode, a narod koji je štekao za kartu mesecima ostane popišan po sred Arene. E pu. E, da. Maj hejt don kost a ting.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.11.2012 22:48:43
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: Trt Milojka Samo da napišem da me nervira svaka belosvetska picopevka koja dođe u jadnu i prezaduženu Srbiju, uzme pare, peva 80% na plej bek sat vremena i ode, a narod koji je štekao za kartu mesecima ostane popišan po sred Arene. E pu. E, da. Maj hejt don kost a ting. Iskreno ne znam ko to gleda mislim J Lo kakva je ona pevačica?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.11.2012 22:54:29
|
|
|
|
imperial
|
I ja se često pitam ko daje pare za takve gluposti.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.11.2012 22:57:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima ljudi koji je vole, Mihi. Ima tinejdžera koji je gotive, a i starijih. Meni se lično ne dopada, nije mi ništa posebno. Deluje mi bahato, štaviše, ali može joj se. Drugarica je obožava. Eno je u Areni, čekala ceo dan da uđe među prvima, kupila najskuplju kartu. I ova došla, kreštala "let's go" "hands up" a tako te fore, ostalo pevao CD, skakutala sat vremena i ćao doviđenja. Smorila mi je drugaricu.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.11.2012 15:20:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Svaki dan, ali SVAKI ...kad moja deca oko podneva krenu na spavanje , po neki komsija se seti da je vreme da se uzme u ruke cekic i ekser, busilica, brusilica, burgija i drugi instrumenti ...da nam njima odsviraju uspavanku >:(
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.11.2012 15:36:04
|
|
|
|
NadaR
|
Ja sam se takoo posvađala maloprije sa policajcem . Htio da mi piše kaznu 40 maraka jer sam prešla ulicu mimo pješačkog prelaza . Taj pješački je tačno 1500 metara od tog mjesta gdje sam ja prelazila . Da nisam ovako ljuta ,smijala bih se.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 23.11.2012 19:57:12
|
|
|
|
mtajcica83
|
nervira me to sto sam prije nekoliko dana zamolila u drugoj temi,tema vanmatericna trudnoca, da mi se odgovori na pitanje koje sam postavila i nista od odgovora nisam nasla.Pitala sam iskreno jer mi treba pomoc po tom pitanju....
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.11.2012 14:34:02
|
|
|
|
Snelle
|
Danas sam baš u down-u, odavno se nisam ovako osećala
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 24.11.2012 15:02:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
Snelle, hormoni Mene boli glava vec drugi dan, popila sam lekic i nista
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 26.11.2012 19:42:28
|
|
|
|
Lu
|
Ono što radite i želite drugima ustvari radite sebi, bilo dobro ili loše, razmislite malo... to što pokušavaš da naneseš zlo potpuno nebitnoj osobi u svom životu iz potpuno nebitnih razloga, ne dotiče tu osobu sigurno samo tebe , hehe Zlo se hrani zlim...truje dušu Ja glasam za ljubav
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.11.2012 20:02:53
|
|
|
|
lesica
|
Kako mrzim povišenu temperaturu kod Lenke
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.11.2012 20:18:42
|
|
|
|
mihi
|
Kolika je temp?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.11.2012 20:21:14
|
|
|
|
lesica
|
38,7°C, već se radujem noćašnjoj žurci.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.11.2012 20:24:01
|
|
|
|
mihi
|
A sta je nos, grlo? Joj s njima, Miloš je svake dve nedelje boletan od kad je krenuo u vrtić užas.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.11.2012 20:24:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Uh bre nadam se da će kratko trajati, Mare je ukupno tri dana imao.
< Poruku je uredio Ana RR -- 27.11.2012 20:47:23 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.11.2012 20:25:15
|
|
|
|
lesica
|
Ma izgleda da je nos,i sve propratno će krenuti. Juhuuu
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.11.2012 20:25:47
|
|
|
|
mihi
|
Ana ide li Mare u vrtić i ga neko čuva?
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.11.2012 20:29:40
|
|
|
|
mihi
|
E da zaboravih da se istresem, mali komšija od 3 god. ujeo Miloša ispod oka inače ga non stop ujeda a Miloš je bolećiv prema njemu neće da ga pipne. Otac tog malog odveo ga u sobu i kaznio da ne izlazi a majka sedi i kaže što ga maltretiraš. VIše mu nedam da ide kod njega.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.11.2012 21:39:20
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mihi Ana ide li Mare u vrtić i ga neko čuva? Mihi, čuva ga mm, ne ide u vrtić još uvek. Planiramo od septembra da ga upišemo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 27.11.2012 22:04:17
|
|
|
|
mihi
|
I bolje Ana Miloš je krenuo sa skoro 4 godine i non stop je slinav.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?