|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Tema za istresanje negativne energije - I...
14.11.2012 14:27:48   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Tash

To je zato što su Nađu dali tako veliku. Da si je ti rodila, bilo bi drugačije... jednostavno, navikavaš se postepeno na sve novonastale situacije... Dobiješ bebu koja sisa i spava, pa polako iz faze u fazu. Nije tako strašno. Vremenom te ne zanima dal su jeli. user posted image Dal su pali jedno preko drugog. user posted image

UKoleginica mi se danas žali kako joj dete (ima 10 meseci) s vremena na vreme odbija da jede užinu na kojoj on insistira. U sebi sam i psovala i u mislima kolutala očima jer me daaaavilaaaa poooolaaaa saaaataaaaaa i na kraju sam joj rekla baš ovo što je napisala Tash.
Sad sam kući i kuliram, odmaram mozak user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 851
14.11.2012 14:31:58   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
  Direktna veza do poruke: 852
17.11.2012 16:41:22   
liliana
Ovde gde živim, citav se komšiluk doselio, otprilike , u isto vrijeme. 80-ih su sve kuće sagrađene. Dakle, svi se znamo nekih 30-ak godina. Neki odlaze na ovaj, ili onaj način... Bolest i smrt su uvek strašni... Imamo još jednu komšinicu koja je eško bolesna godinama. Moja mama je pomogla njenoj kćerci i njenom sinu, sa još jednim komšijom, da je smeste u auto i odvezu u bolnicu (hitna nije mogla doći)... Bojim se da se ta žena više enće vratit svojoj kući... Malopre vidim nekoliko ljudi ispred njihove kuće...
Žao mi je jako svega lošeg što se bilo kome desi u ovom kraju... nekako, svi smo se za ove 3 decenije saživeli...user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio liliana -- 17.11.2012 16:42:41 >

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 853
18.11.2012 14:53:56   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Tash

To je zato što su Nađu dali tako veliku. Da si je ti rodila, bilo bi drugačije... jednostavno, navikavaš se postepeno na sve novonastale situacije... Dobiješ bebu koja sisa i spava, pa polako iz faze u fazu. Nije tako strašno. Vremenom te ne zanima dal su jeli. user posted image Dal su pali jedno preko drugog. user posted image

UKoleginica mi se danas žali kako joj dete (ima 10 meseci) s vremena na vreme odbija da jede užinu na kojoj on insistira. U sebi sam i psovala i u mislima kolutala očima jer me daaaavilaaaa poooolaaaa saaaataaaaaa i na kraju sam joj rekla baš ovo što je napisala Tash.
Sad sam kući i kuliram, odmaram mozak user posted image

j, ili onaj način... Bolest i smrt su uvek strašni... Imamo još jednu komšinicu koja je eško bolesna godinama. Moja mama je pomogla njenoj kćerci i njenom sinu, sa još jednim komšijom, da je smeste u auto i odvezu u bolnicu (hitna nije mogla doći)... Bojim se da se ta žena više enće vratit svojoj kući... Malopre vidim nekoliko ljudi ispred njihove kuće..

Mene generalno uvek smaraju te price. Sta me boli kad je neko jeo. Velika stvar pa svi jedu ili ne jedu.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 854
18.11.2012 18:01:42   
boba 11
o boze u kakva se sve g...na covek uvali bez imalo potrebeuser posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 855
20.11.2012 22:40:31   
Anoniman
Samo da napišem da me nervira svaka belosvetska picopevka koja dođe u jadnu i prezaduženu Srbiju, uzme pare, peva 80% na plej bek sat vremena i ode, a narod koji je štekao za kartu mesecima ostane popišan po sred Arene. E pu.

E, da. Maj hejt don kost a ting.

(odgovor članu boba 11)
  Direktna veza do poruke: 856
20.11.2012 22:48:43   
mihi

IZVORNA PORUKA: Trt Milojka

Samo da napišem da me nervira svaka belosvetska picopevka koja dođe u jadnu i prezaduženu Srbiju, uzme pare, peva 80% na plej bek sat vremena i ode, a narod koji je štekao za kartu mesecima ostane popišan po sred Arene. E pu.

E, da. Maj hejt don kost a ting.

Iskreno ne znam ko to gleda mislim J Lo kakva je ona pevačica?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 857
20.11.2012 22:54:29   
imperial
I ja se često pitam ko daje pare za takve gluposti.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 858
20.11.2012 22:57:21   
Anoniman
Ima ljudi koji je vole, Mihi. Ima tinejdžera koji je gotive, a i starijih. Meni se lično ne dopada, nije mi ništa posebno. Deluje mi bahato, štaviše, ali može joj se.
Drugarica je obožava. Eno je u Areni, čekala ceo dan da uđe među prvima, kupila najskuplju kartu. I ova došla, kreštala "let's go" "hands up" a tako te fore, ostalo pevao CD, skakutala sat vremena i ćao doviđenja. Smorila mi je drugaricu. user posted image

(odgovor članu mihi)
  Direktna veza do poruke: 859
23.11.2012 15:20:49   
Anck Su Nmaun
Svaki dan, ali SVAKI ...kad moja deca oko podneva krenu na spavanje , po neki komsija se seti da je vreme da se uzme u ruke cekic i ekser, busilica, brusilica, burgija i drugi instrumenti ...da nam njima odsviraju uspavanku >:(

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 860
23.11.2012 15:36:04   
NadaR
Ja sam se takoo posvađala maloprije sa policajcem .
Htio da mi piše kaznu 40 maraka jer sam prešla ulicu mimo pješačkog prelaza . Taj pješački je tačno 1500 metara od tog mjesta gdje sam ja prelazila . Da nisam ovako ljuta ,smijala bih se. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 861
23.11.2012 19:57:12   
mtajcica83
nervira me to sto sam prije nekoliko dana zamolila u drugoj temi,tema vanmatericna trudnoca, da mi se odgovori na pitanje koje sam postavila i nista od odgovora nisam nasla.Pitala sam iskreno jer mi treba pomoc po tom pitanju....

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 862
24.11.2012 14:34:02   
Snelle
Danas sam baš u down-u, odavno se nisam ovako osećala user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 863
24.11.2012 15:02:05   
pepeljuga
Snelle, hormoni user posted image

Mene boli glava vec drugi dan, popila sam lekic i nista user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 864
26.11.2012 19:42:28   
Lu

Ono što radite i želite drugima ustvari radite sebi, bilo dobro ili loše, razmislite malo... to što pokušavaš da  naneseš zlo potpuno nebitnoj osobi u svom životu iz potpuno nebitnih razloga, ne dotiče tu osobu sigurno samo tebe , heheuser posted image
Zlo se hrani zlim...truje dušuuser posted image
Ja glasam za ljubavuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 865
27.11.2012 20:02:53   
lesica
Kako mrzim povišenu temperaturu kod Lenke user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 866
27.11.2012 20:18:42   
mihi
Kolika je temp?

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 867
27.11.2012 20:21:14   
lesica
38,7°C, već se radujem noćašnjoj žurci.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 868
27.11.2012 20:24:01   
mihi
A sta je nos, grlo? Joj s njima, Miloš je svake dve nedelje boletan od kad je krenuo u vrtić užas.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 869
27.11.2012 20:24:34   
Ana RR
Uh bre user posted image nadam se da će kratko trajati, Mare je ukupno tri dana imao.

< Poruku je uredio Ana RR -- 27.11.2012 20:47:23 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 870
27.11.2012 20:25:15   
lesica
Ma izgleda da je nos,i sve propratno će krenuti. Juhuuuuser posted image

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 871
27.11.2012 20:25:47   
mihi
Ana ide li Mare u vrtić i ga neko čuva?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 872
27.11.2012 20:29:40   
mihi
E da zaboravih da se istresem, mali komšija od 3 god. ujeo Miloša ispod oka inače ga non stop ujeda a Miloš je bolećiv prema njemu neće da ga pipne. Otac tog malog odveo ga u sobu i kaznio da ne izlazi a majka sedi i kaže što ga maltretiraš. VIše mu nedam da ide kod njega.

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 873
27.11.2012 21:39:20   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: mihi

Ana ide li Mare u vrtić i ga neko čuva?

Mihi, čuva ga mm, ne ide u vrtić još uvek. Planiramo od septembra da ga upišemo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 874
27.11.2012 22:04:17   
mihi
I bolje Ana Miloš je krenuo sa skoro 4 godine i non stop je slinav.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here