Anoniman
|
Ovo je poslednji post koji ću napisati na ovom forumu. Ako sam ja, kao što se navodi, kriva za ovu Hirošimu i Nagasaki na Ringeraji, onda se ja lepo odavde odjavljujem, a vas ostavljam u divnim i harmoničnim odnosima koji su se silno poremetili mojim povratkom. Nikad se, naravno, niste svađale niti imale oprečna mišljenja, uvek ste se slagale i cvetale su ruže, al' eto, kako se ja vratih, nešto vam se desilo pa se zamrzeste za sve pare. Dakle, da odmah pojasnim podset_niku i ostalim "hrabrim" posmatračima iz prikrajka, jednako hrabro sakrivenim iza lažnih nikova i anonimnosti: JA ZNAM da ja NISAM KRIVA što su pojedine članice otišle sa ovog foruma. Krive su njihove međusobne razmirice, razilaženja u mišljenjima i stavovima, smena vlasti koja se nekima dopala a nekima ne, ograničenost u slobodi govora, retrogradni Merkur i Bog će ga znati koji andrak iz naftalina. Taj ceo raskol i svađa nije zbog mene, ne brinite se, mala sam ja vaška da bi se zbog mene neko tako krvio, ja sam samo imala nesreću da sve te razmirice koje su se zakrčkale kulminiraju baš u momentu mog povratka na forum. Druga stvar, vratila sam se na forum iz čiste nevezuše, dunulo mi, lepe me uspomene vežu za njega, ali sam se pokajala jer ovo što vi radite, pa ovo je bolesno. Počelo je jako da me uzmemirava, krivo mi je što se svađate, gledam kako se spuštate tako nisko pa se pljujete i blatite a do juče ste se radovale trudnoćama i delile svu moguću intimu na ovom forumu. Pošto je bivstvovanje na Ringeraji počelo da mi smeta, u stvari, ne toliko meni nego ovima koji posle meni smetaju - ja brišem svoj nalog, i brišem SVE žene koje imaju veze se Ringerajom sa svog Fejsbuka. SVE. Neću gledati ni koga ni kako, obrisaću sve. Bez obzira što su mi neke više drage a neke manje, nažalost, moraću sve da vas strpam u isti koš i da vas obrišem, jer ne mogu drugačije. Nekima ću olakšati, neke ću razočarati, a neke će razumeti koliko mi je prekipelo. I za kraj, eto, nadam se da je pojedinima lakše, opalite plotunima, podset_nik nek zapali vatromet, i mene ste oterali odavde. U mir i bezbrižnost, nadam se. I da, Podset_nik i ekipa nek bar jednom dnevno probodu vudu lutkicu sa mojim likom, čisto da znam da me nisu zaboravile. Ćao!
|