Anoniman
|
mi smo bili danas kod ove nase nove doktorke.. za mesec i po dana (10.09.) se vidimo na kontroli, do tada da ne konzumiramo mleko i mlecno, jaja, kikiriki i oraste plodove. orasti plodovi su bili na testu, ne u optigen universal, ali je rekla i za njih, dok je za spanac rekla da probamo da uvedemo. pric npr. nije pokazao kikiriki, a ovo jeste, ali je rekla da ga ja ne konzumiram, kao ni beba, ali mahunarke mozemo. kao i sve vrste mesa! od sutra krecemo sa curetinom, jer jako dugo nista nisam uvodila, valjda tri nedelje! sve ostale namirnice koje nisu obuhvacene testom mozemo da probamo. naravno, necu joj davati jagodicasto i citrusno voce, ali ostalo hocu. pitala je kakve promene sad ima, ja rekoh nikakve.. ekcem je imala ranije na bradici, ali ga nema mesecima vec. podsetila sam je za onaj proliv sa tragovima krv, mada ja ne verujem da je imalo ikakve veze sa alergijom ali ajde.. sto se mleka tice, rekla je da je najbolje za nju da je dojim sto duze, ako ja budem mogla. ako resimo da probamo drugo mleko, da uzmemo aptamil allergy digestiv care, pa ako joj ne bude odgovaralo alernovu. eto, jos se nisam usaglasila sa mm-om, oticicemo ovih dana pa cemo videti. ali s' obzirom da joj smanjujem podoje postepeno, mozda ga samo probamo u nekoj kasi.. videcu jos. sto se tice mmr vakcine, rekla je da mi to NE smemo da primimo! sreca pa nisam poslusala dr opste prakse kada je htela da joj da vakcinu. optigen universal cemo ponoviti za 4,5.. a verovatno 6 meseci, pa cemo videti kakva je situacija onda. to mi se jako dopalo kod ove dr!!!! kada budemo ponavljali trazicu samo paletu za nutritivne alergene, inhalatorni nas ne zanimaju trenutno. pitala sam smemo li mi negde na odmor u prirodu i da li da beka neki antihistaminik pije preventivno. rekla je da je dovedemo ako nesto bude da je pogleda, a ako nas alergija zadesi negde van da moze da pije aerius 2.5ml. a mi pili avil, navodno to samo sme, bas sam sad besna na dr! rekla je za probiokidimuno da pije u kontinuitetu 6 meseci, ali svakako jos ova dva meseca, pa cemo videti za dalje! pitala sam smem li ja kozje mleko tj, ne bih mleko nego fermentisane proizvode, rekla je da mogu da probam pa da pratim kako ce reagovati. pitala sam i za jaja druge zivine, za to nije, kaze da su proteini jako slicni kokosijem jajetu. eto sve u svemu izgnjavila sam je posteno! otvorili smo karton kod nje, sada idemo tamo!
|