Anoniman
|
Joj, Macaki, kad ćeš shvatiti da sam ja psiho!? Ne testiraju se pirinči odvojeno, koliko ja znam. Lično mislim da Marku sada više ne bi bilo ništa ni od integralnog pirinča, ali onomad... osipao se od belog, onda sam ga ukinula, pa mi rekoše da je integralni zdraviji, reko da probam, a on tokom obroka se osuo, samo je krenulo na pola teglice od usta, do kraja teglice se završilo na čelu. Tada je jeo poslednji put integralni pirinač, i ustvari sam odlučila da se ne zamajavam sa hranom koju mi ne jedemo. Da, treba da proba jer može negde drugde naleteti na tu namirnicu, ali ne planiram da forsiram. Trenutno mi je mnogo bitnije da sebi olakšam, da on napokon počne da jede iz iste šerpe kao mi. U tom pogledu planiram da se zanimam sa: - svež krastavac - grožđe - aleva paprika - biber - želatin - lovorov list - možda se usudim i vegetu da dam - ćuretina - sirće (zbog turšije) Kojim redosledom? Nemam pojma. Sada je toliko kenjkav, toliko nema pojma šta hoće... dal mu je puno dnevnog sna? Ali on sam uđe u krevetac u pola 1. A uveče... neće u krevet, neće u kolica, neće u naš krevet - generalno neće da spava, a pre toga neće da jede, neće mleko... već od 19h posrće po stanu i pada jer je umoran... I to sve evo par dana, pa se nadam da ga samo vakcina voza, i da će sve to proći uskoro. Macaki, i meni je rečeno da treba da prođe par meseci nakon prestanka dojenja da bi se radio UZ, kaže dr da nema smisla da se radi dok u dojkama ima mleka. I s obzirom na to da ti je mama operisana, ako ti slučajno nešto napipaju kada prestaneš da dojiš, ne opiri se da ti to i izvade. Moja mama je operisala rak dojke 1999., i kada su meni negde 2007 / 2008 napipali čvor u dojci, dr je rekao "Vadimo s obzirom na maminu istoriju bolesti". Operisana sam, izvađen je dobroćudni tumor sa mlečnom cistom iznutra. Šta je pre nastalo, pile ili jaje? Ne zna se dal se kanal začepio, nastala mlečna cista pa okolo tumor, ili se u tumoru počelo stvarati mleko. Allernova iz Mađarske mislim da je oko 13eur, malo gore-dole u zavisnosti od kursa. Jel tako Zille? Ja iskreno više nisam u toku jer to mm obavlja, ja samo kažem "Nema mleka" i to je to. Macaki, reći ću ti iskreno šta mislim, a ti ćeš dalje da odlučuješ. Zille je probala taj Digestiv care, i još neko je pisao, Chris, jesi ti? Ni jednoj nije odgovarao, a bebe se preporodile na Allernovi. S druge strane, Bojkica je pisala da je njena beba porasla na Digestive care. Pošto je jeftini, verovatno bih ga probala. Ali kada bih videla da bebi i malo smeta, ne bih ostavila bebu na tom mleku. Znači, ne bih čekala da vidim dal će se navići. Odmah bih prebacivala na Allernovu. Cim sam skapirala kako to sve ide i da sve to opusteno snalazi i nas i pomirila se sa tim, sve je islo dobro. Vidim ovde na rr ima puno mama koje imaju bebe sa alergijama, samo ne navracaju na nasu temu. Mozda previse davimo, a mozda im je lakse ako nas zaobilaze user posted image I kod nas je krenulo na bolje kada sam ja raskrstila u glavi, kada sam se pomirila sa stanjem, i odlučila da naučim da živim sa tim i na taj način olakšam svom detetu, i stvorim od njega čoveka koji neće nositi traume i komplekse iz detinjstva jer ne može ovo ili ono. Ono što me trenutno muči je da je počeo da zahteva od mene jaffa keks, bombone... On to nikada nije jeo, i nema pojma kakvog je ukusa, i garantujem da mu se čak ni ne bi dopalo jer nije naučio, ali vidi Luku. Pre neki dan je toliko plakao za Jaffa keksom, ali šta da radim, ne mogu mu dati. A ko uz očin, nisam imala ništa da mu dam u zamenu. Ono što je zanimljivo je da sam na Kiki bombonama pročitala je da PIŠE da ne sadrži alergene. To još ni na jednom proizvodu nisam pročitala. Ali me hebe to što su ukusi limun, narandža i jagoda - a mi ni jedno ne jedemo. Razmišljala sam da mu topim šećer i pravim bombone. Realno, naši roditelji su na njima odrasli, i ne vidim da im nešto fali, zar ne? Apropo boldovanog, ja ne mislim kao ti, ali ću mišljanje zadržati za sebe. Jao ajde ulogujte se, baš mi se ćaska sa vama. Mnogo mi bre ženice prijate. Sa vama pričam bez da osećam ono "jao jadan" u postovima, i to me toliko opušta. Često razmišljam, svi kažu kako smo mi jake, kako se dobro nosimo sa svim ovim... a ja kažem... Eh, kako sam lagano prešla na elminicaonu dijetu onomad, kada je bilo zbog deteta, a sada, razmišljala sam da opet počnem, zbog sebe, malo da očistim organizam, izbacim celulit , i ne mogu da se nateram.
|