|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Test za trudnoću? - II dio
11.11.2012 12:16:32   
M2004
Podelicu svoje iskustvo ali pre 9 godina... Test sam radila 5 dan nakon odnosa(plodnog dana) jer tada sam imala 19 god,malo iskustva...nisam znala za bazalnu tem,ovulacija itd..vec sam skolski racunala i posto mi je tada menzes bio isto kao i sada 28-30dana ,ispalo je da mi je 14-15dan plodan...i odma kazem nakon 5 dana ,bez simptoma,bez krvarenja,uradila sam test i to kasno popodne...i odma je pokazao 2 crte i to bas jake... a na testu je isto pisalo od 7-10 dana nakon začeća... i naravno bio je ispravan... a sada vec par meseci pokusavam da ostanem user posted image i radim testove ali uvek jedna crta ... pa se onda kao ponadam da je test pogresio ili kao prerano sam ga uradila... moje neko misljenje je da se test radi 4-5 dana nakon kasnjenjauser posted image ... sve pre toga je samo bacanje para ... ali ko da doceka da kasni pa jos koji dan da prodje da bi uradili test...svi jedva cekamo te famozne user posted image i da je test tacan... Ja sam odlucila da vise testove neradim pre vremena e sad videcmo koliko ce me to drzati... zadnji test sam juce radila...7 dana od ovulacije...kazu rano sam uradila...aj sacekacu 15-16 nov da vidim hoce li me zaobici user posted image ... Svima zelim da im test pokaze user posted image ...

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 376
11.11.2012 14:01:45   
Jole84
M kao što ti već devojke rekle,prerano je. Sačekaj bar do 13dpo.
Srećno user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 377
11.11.2012 14:12:17   
M2004
Ma to cekanje ubija ... samo opusteno... pa 13dpo je 15 nov. a po svim proracunima 15-16 treba da dobijem... neznam... u nekim trenutcima se osecam kao da sam klinkica koja nista nezna...ko da nisam vec radjala... user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 378
12.11.2012 12:42:50   
Jole84
Pa da,lutealna faza traje od 12-14 dana,tako da je 13dpo sasvim okej da se uradi test,ako već ne možemo da sačekamo kašnjenje user posted image
Ma ne brini,naučićeš ovde sve user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu M2004)
Direktna veza do poruke: 379
12.11.2012 15:09:58   
mamica3
moje iskustvo je raditi betu najranije 12dpo,a test bar 14dpo...

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 380
19.11.2012 17:16:25   
serpica
Sutra radim test....user posted image

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 381
21.11.2012 9:08:51   
Anoniman
Najbolje je uraditi test kada kasni 2 do tri dana,ali kada bi mogle toliko izdržati

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 382
21.11.2012 9:20:22   
Sonreir
Sve mi znamo kada bi trebalo, ali ... docekati user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 383
21.11.2012 15:15:37   
mamica3
nadan se da cete objaviti ovdje rezultate grupnog testa,do tada držim fige za sve koje ga rade user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 384
8.12.2012 16:01:25   
Verolina
Ja od nervoze nisam mogla da izdrzim. Dakle, ovaj donji je od preksinoc, njega je videla samo Bea83 i na njemu ima crtice, ali ne vidi se na slici.
Ovaj gornji je od pre deset minuta. Ja sam toliko nervozna da vise nista ne znam. Je l' sad ovo znaci da se beta podigla ili znaci da je ostala ista pa se samo vise izlucila u urin? Znam, sutra cu vaditi betu i znacu sutra, i znam da mom mozgu spasa nemauser posted image , ali ne mogu protiv sebe.
user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 385
8.12.2012 16:17:00   
Maslacak15
znaci da je beta porasla definitivno...user posted image Verkaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 386
8.12.2012 16:17:40   
Snelle
Čestitam, čula sam danas lepe vesti user posted image Lepo se vidi druga crtica.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 387
8.12.2012 16:18:10   
Verolina
Jooj, ja cu tebe da izludimuser posted image
Samo da sutra bude neke cifrice fine. Stomak me mnogo boli i pored utrogestana.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 388
8.12.2012 16:18:50   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Snelle

Čestitam, čula sam danas lepe vesti user posted image Lepo se vidi druga crtica.

Hvalauser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 389
8.12.2012 16:21:45   
marince1
Verka porasla beta user posted image

Jurim te po forumu da vudum sta ima novo,mnogo mi je drago

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 390
8.12.2012 16:24:01   
Maslacak15

Verka stvarno je normalno da stomak boli. Narocito prvih par nedelja. Nista to ne znaci negativno....

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 391
8.12.2012 16:24:48   
Sanjica26 RR
Divno!user posted image Sad sam videla da je Verolina trudna! user posted image Cestitam!user posted image
Ne razumem se u testove, ali vidi se druga crtica. user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 392
8.12.2012 16:26:06   
Verolina
Znam, nego se ja plasim zbog progesterona. Jedva cekam sutra da prestane ova agonija.
Marince, draga, hvalauser posted image

Direktna veza do poruke: 393
8.12.2012 16:28:26   
dunja RR
E pa Verka, baš si me obradovala user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 394
8.12.2012 16:31:10   
Verolina
Dunja, meni jos ne ide u glavu. Ali ako sam ja zatrudnela svako ce. Maslacak ce da ode sa foruma zbog meneuser posted image
Sanjice i sve zeneuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 395
8.12.2012 16:40:25   
mika79
Verolino user posted image čestitam, crtice se baš lepo vide. Navijamo za visoku betu da možeš malo da se smirišuser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 396
8.12.2012 16:40:58   
milenatea
Verkaa pa tu je druga crticauser posted image ja je jasno vidim
opusti se, lavice ne vole nervozu, tenziju..
ljubim te punooo

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 397
8.12.2012 17:58:16   
jole82
Verka user posted image user posted image user posted image
Meni je 14 dpo bila ovakva crtica...a beta tog dana 323
Cestitam draga user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu milenatea)
Direktna veza do poruke: 398
8.12.2012 18:01:50   
Verolina
Meni je beta mnogo manja, ali mozda je drasticno skocila od juceuser posted image
Hvala Jolenceuser posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 399
8.12.2012 18:03:54   
Janncica
Verolina user posted image vidi se druga crtica... user posted image user posted image Moja je bila jos bledja,pa evo me nilski konj u 9.mesecu... user posted image user posted image

< Poruku je uredio Janncica -- 8.12.2012 18:04:16 >

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here