|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Test za trudnoću? - II dio
30.10.2012 10:03:45   
Modessty
sačekaj pa radi sutra ili prekosutra. Ne žuri toliko!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 326
30.10.2012 10:05:43   
mamica3
e moja verolina nije 45,nego 30 minuta..

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 327
30.10.2012 10:11:04   
Verolina
Pa ti si onda radila samo onaj kvalitativni Hcg, koji ti samo kaze jesi li trudna ili ne.
Molim te, uradi bar test ako neces u drugi lab da ides.
Ja imam neku sumnju. Ajde poslusaj me jos jednom user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu mamica3)
Direktna veza do poruke: 328
30.10.2012 16:55:07   
Dača
user posted image

Evo mog testa cure moje....

Čuvaj moje srce...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 329
30.10.2012 16:57:28   
Cindarella
Daco,cestitam!user posted image

(odgovor članu Dača)
Direktna veza do poruke: 330
30.10.2012 16:58:35   
jole82
Dačo user posted image cestitam ti i ovde draga user posted image
Sto ne okacis i onaj prvi "nevidljivi" testic i napišeš koji su bili dpo u pitanju...da se vidi razlika user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Dača)
Direktna veza do poruke: 331
30.10.2012 16:59:32   
Dača
Hvala, Cindarella. Da znas da sam tvoj graf bazalne isprintala, da se po njemu ravnam, hiihiih.
Jesi li ti dobro, kako je kod tebe???

Čuvaj moje srce...

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 332
30.10.2012 17:10:09   
Dača

IZVORNA PORUKA: jole82

Dačo user posted image cestitam ti i ovde draga user posted image
Sto ne okacis i onaj prvi "nevidljivi" testic i napišeš koji su bili dpo u pitanju...da se vidi razlika user posted image

Okacicu Jole, mili cim stignem, odoh u Savjetovaliste, vodim bebana na kontrolu redovnu...
Cujemo se cure.

Čuvaj moje srce...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 333
30.10.2012 17:20:24   
Sonreir
Daco, cstitam ti draga i ovde!!! Ovo su lepe 2 crtice, nema sumnje da je to trudnoca user posted image Jako mi je drago zbog tebe, srce mi igra kao da sam ja u pitanju user posted image Vidis da nema pravila sa simptomima ni sa time koliko cesto imate odnose, kada je sudjeno onda tako i bude user posted image Zelim ti lepu i laku trudnocu user posted image

Mama, dokle ćeš više da citaš tu lingejaju? :-)

(odgovor članu Dača)
Direktna veza do poruke: 334
30.10.2012 17:21:32   
Leptiric123
Dačo čestitam...:D

Baš lepo iznenađenje...user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 335
30.10.2012 17:38:28   
Cindarella

IZVORNA PORUKA: Dača

Hvala, Cindarella. Da znas da sam tvoj graf bazalne isprintala, da se po njemu ravnam, hiihiih.

onda su i iksici padali kao kod mene.user posted image
Dobro smo,guramo,rastemo.user posted image Pridruzi nam se u prvom,cekam te.user posted image

(odgovor članu Dača)
Direktna veza do poruke: 336
30.10.2012 19:53:10   
Dača

IZVORNA PORUKA: Cindarella

IZVORNA PORUKA: Dača

onda su i iksici padali kao kod mene.user posted image
Dobro smo,guramo,rastemo.user posted image Pridruzi nam se u prvom,cekam te.user posted image

Hihihi, nekad smo se cule redovno, nekad sam bila pod nickom knot, a sad dača. Nije mnogo iksica palo kao kod tebe, tek dvije noci za redom prije ovulacije.
Samo molim Boga da je sve u redu. Cujemo se

Čuvaj moje srce...

Direktna veza do poruke: 337
30.10.2012 19:54:47   
mashnicaa
Zene kako izgleda ta evaporacijska crta? Ja uradila test rano,10dpo,i ima neka bas bas bas svetla druga crta....ali toliko svetla da se jedva vidi....pa reko verovatno je ta evaporacijska..ali opet ne znam kako ona izgleda :)

Direktna veza do poruke: 338
30.10.2012 20:28:04   
Dača
user posted image

Evo mojih testova.

Donji test je uradjen 26 DC i 11 ili 12 DPO. Isto to poslijepodne sam osjetila onaj momenat kao kad dobijam-nervozu, preznojavanje, zuti iscjedak, sve isto kao user posted image , osim krvarenja.
Gornji pozitivni test je uradjen dva dana kasnije.
Ciklus mi inace traje 26-27 dana. Prije prvog porodjaja je bio na 30 dana.
Od simptoma nista-samo malo zelja za odredjenom hranom, a to nisam pripisivala trudnoci. Par puta mi je bila malo muka, imam blage glavobolje. I to je sve. Brine me sto su grudi male, i neosjetljive, mislila sam da nam je to zajednicki simptom bas svima.

Čuvaj moje srce...

(odgovor članu mashnicaa)
Direktna veza do poruke: 339
30.10.2012 20:42:35   
Maslacak15
Daco draga, odmah da si prestala da se brines to je naredjenjeuser posted image ! Meni su u prvoj trudnoci grudi bile bolne od 1. dana posle ovulacije i bolele me uzasno do petog meseca. E pa u ovoj sam grudi prvi put osetila u 11 oj nedelji. Do tada su bile skroz neosetljive... toliko o grudima. Opusti seuser posted image Lep testic!

(odgovor članu Dača)
Direktna veza do poruke: 340
30.10.2012 21:32:44   
Verolina
Boli stomak, boli boli...Evo ovulacije u ovom trenutkuuser posted image
Jos veceras i ujutro overavanje sa podizanjem nogu, a posle bez sveceuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 341
30.10.2012 21:58:48   
tijatija
Cestitke za sve crtice koje su ugledale svoje user posted image , i za one koje nisu sto pre da ih gledaju user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 342
30.10.2012 23:07:57   
17 joka
Dačo, ma prelepe dve crte, čestitam jako mila i naravno da je sve dobro uzivajuser posted image user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 343
31.10.2012 8:55:59   
babby
Daco cestitam user posted image user posted image da ti bude laka trudnoca

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 344
31.10.2012 9:20:39   
daca77
Lep testicuser posted image
Cestitam i ovde, Dačouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babby)
Direktna veza do poruke: 345
31.10.2012 9:33:44   
Anoniman
Ja daco stalno pročitam Daco umjesto Dačo pa se obradujem i za tebe,navlačim ti user posted image
Dačo kako si ,još jednom čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
  Direktna veza do poruke: 346
31.10.2012 10:14:25   
Modessty
Ja bogme i na onom prvom vidim crticu sam je baaaaš slaba. Ma nek je sa srećom! user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 347
31.10.2012 11:54:01   
Jole84
To što vidimo crte onde gde ne postoje,to nam je čekališno ludilo,tj slepilo user posted image

Dačo čestitam još jednom user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 348
31.10.2012 17:39:55   
Dača

IZVORNA PORUKA: Modessty

Ja bogme i na onom prvom vidim crticu sam je baaaaš slaba. Ma nek je sa srećom! user posted image user posted image

Hvala vam cure puno. Ni ja jos ne mogu da vjerujem, a planirala sam da batalim sve poslije ovog mjeseca i da muckamo onako kako nam se mucka, da vise nista ne pratim.
Verolina i ja vidim crtu na prvom testu koji sam radila, moj muz ne vidi, ali ja sam uzivala u toj nevidljivoj crtici cijela dva dana, ihiihiihhi.
Meni se malo nazire crtica i sada. Ali baby rapid test je takav, ja sam ga vec ranije radila, on je zatamnjena tamo gdje treba doci druga crta pa nas to zavara.
Ovaj drugi je neki jos jeftiniji, poslije toga nisam vise testova radila, sad cekam 9.11. i UZV koji ce mi potvrditi. Molim Boga da sve bude u redu.

Čuvaj moje srce...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 349
31.10.2012 18:33:24   
imperial
Ja sam danas,prvi put za ovih šest god.uradila test jer mi je 29.dan ali je negativan,a baš sam se ponadala,nisam gledala simptome već samo ciklus koji kasni već 3 dana,za mene je to mnogo,jer mi je tačna u dan,eto sad čekam da stigneuser posted image

(odgovor članu Dača)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here