Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 10:03:45
|
|
|
|
Modessty
|
sačekaj pa radi sutra ili prekosutra. Ne žuri toliko!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 10:05:43
|
|
|
|
mamica3
|
e moja verolina nije 45,nego 30 minuta..
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 10:11:04
|
|
|
|
Verolina
|
Pa ti si onda radila samo onaj kvalitativni Hcg, koji ti samo kaze jesi li trudna ili ne. Molim te, uradi bar test ako neces u drugi lab da ides. Ja imam neku sumnju. Ajde poslusaj me jos jednom
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 16:55:07
|
|
|
|
Dača
|
Evo mog testa cure moje....
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 16:57:28
|
|
|
|
Cindarella
|
Daco,cestitam!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 16:58:35
|
|
|
|
jole82
|
Dačo cestitam ti i ovde draga Sto ne okacis i onaj prvi "nevidljivi" testic i napišeš koji su bili dpo u pitanju...da se vidi razlika
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 16:59:32
|
|
|
|
Dača
|
Hvala, Cindarella. Da znas da sam tvoj graf bazalne isprintala, da se po njemu ravnam, hiihiih. Jesi li ti dobro, kako je kod tebe???
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 17:10:09
|
|
|
|
Dača
|
IZVORNA PORUKA: jole82 Dačo cestitam ti i ovde draga Sto ne okacis i onaj prvi "nevidljivi" testic i napišeš koji su bili dpo u pitanju...da se vidi razlika Okacicu Jole, mili cim stignem, odoh u Savjetovaliste, vodim bebana na kontrolu redovnu... Cujemo se cure.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 17:20:24
|
|
|
|
Sonreir
|
Daco, cstitam ti draga i ovde!!! Ovo su lepe 2 crtice, nema sumnje da je to trudnoca Jako mi je drago zbog tebe, srce mi igra kao da sam ja u pitanju Vidis da nema pravila sa simptomima ni sa time koliko cesto imate odnose, kada je sudjeno onda tako i bude Zelim ti lepu i laku trudnocu
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 17:21:32
|
|
|
|
Leptiric123
|
Dačo čestitam...:D Baš lepo iznenađenje...
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 17:38:28
|
|
|
|
Cindarella
|
IZVORNA PORUKA: Dača Hvala, Cindarella. Da znas da sam tvoj graf bazalne isprintala, da se po njemu ravnam, hiihiih. Jesi li ti dobro, kako je kod tebe??? onda su i iksici padali kao kod mene. Dobro smo,guramo,rastemo. Pridruzi nam se u prvom,cekam te.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 19:53:10
|
|
|
|
Dača
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella IZVORNA PORUKA: Dača Hvala, Cindarella. Da znas da sam tvoj graf bazalne isprintala, da se po njemu ravnam, hiihiih. Jesi li ti dobro, kako je kod tebe??? onda su i iksici padali kao kod mene. Dobro smo,guramo,rastemo. Pridruzi nam se u prvom,cekam te. Hihihi, nekad smo se cule redovno, nekad sam bila pod nickom knot, a sad dača. Nije mnogo iksica palo kao kod tebe, tek dvije noci za redom prije ovulacije. Samo molim Boga da je sve u redu. Cujemo se
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 19:54:47
|
|
|
|
mashnicaa
|
Zene kako izgleda ta evaporacijska crta? Ja uradila test rano,10dpo,i ima neka bas bas bas svetla druga crta....ali toliko svetla da se jedva vidi....pa reko verovatno je ta evaporacijska..ali opet ne znam kako ona izgleda :)
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 20:28:04
|
|
|
|
Dača
|
Evo mojih testova. Donji test je uradjen 26 DC i 11 ili 12 DPO. Isto to poslijepodne sam osjetila onaj momenat kao kad dobijam-nervozu, preznojavanje, zuti iscjedak, sve isto kao , osim krvarenja. Gornji pozitivni test je uradjen dva dana kasnije. Ciklus mi inace traje 26-27 dana. Prije prvog porodjaja je bio na 30 dana. Od simptoma nista-samo malo zelja za odredjenom hranom, a to nisam pripisivala trudnoci. Par puta mi je bila malo muka, imam blage glavobolje. I to je sve. Brine me sto su grudi male, i neosjetljive, mislila sam da nam je to zajednicki simptom bas svima.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 20:42:35
|
|
|
|
Maslacak15
|
Daco draga, odmah da si prestala da se brines to je naredjenje ! Meni su u prvoj trudnoci grudi bile bolne od 1. dana posle ovulacije i bolele me uzasno do petog meseca. E pa u ovoj sam grudi prvi put osetila u 11 oj nedelji. Do tada su bile skroz neosetljive... toliko o grudima. Opusti se Lep testic!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 21:32:44
|
|
|
|
Verolina
|
Boli stomak, boli boli...Evo ovulacije u ovom trenutku Jos veceras i ujutro overavanje sa podizanjem nogu, a posle bez svece
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 21:58:48
|
|
|
|
tijatija
|
Cestitke za sve crtice koje su ugledale svoje , i za one koje nisu sto pre da ih gledaju
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 30.10.2012 23:07:57
|
|
|
|
17 joka
|
Dačo, ma prelepe dve crte, čestitam jako mila i naravno da je sve dobro uzivaj
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2012 8:55:59
|
|
|
|
babby
|
Daco cestitam da ti bude laka trudnoca
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2012 9:20:39
|
|
|
|
daca77
|
Lep testic Cestitam i ovde, Dačo
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2012 9:33:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja daco stalno pročitam Daco umjesto Dačo pa se obradujem i za tebe,navlačim ti Dačo kako si ,još jednom čestitke
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2012 10:14:25
|
|
|
|
Modessty
|
Ja bogme i na onom prvom vidim crticu sam je baaaaš slaba. Ma nek je sa srećom!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2012 11:54:01
|
|
|
|
Jole84
|
To što vidimo crte onde gde ne postoje,to nam je čekališno ludilo,tj slepilo Dačo čestitam još jednom
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2012 17:39:55
|
|
|
|
Dača
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Ja bogme i na onom prvom vidim crticu sam je baaaaš slaba. Ma nek je sa srećom! Hvala vam cure puno. Ni ja jos ne mogu da vjerujem, a planirala sam da batalim sve poslije ovog mjeseca i da muckamo onako kako nam se mucka, da vise nista ne pratim. Verolina i ja vidim crtu na prvom testu koji sam radila, moj muz ne vidi, ali ja sam uzivala u toj nevidljivoj crtici cijela dva dana, ihiihiihhi. Meni se malo nazire crtica i sada. Ali baby rapid test je takav, ja sam ga vec ranije radila, on je zatamnjena tamo gdje treba doci druga crta pa nas to zavara. Ovaj drugi je neki jos jeftiniji, poslije toga nisam vise testova radila, sad cekam 9.11. i UZV koji ce mi potvrditi. Molim Boga da sve bude u redu.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2012 18:33:24
|
|
|
|
imperial
|
Ja sam danas,prvi put za ovih šest god.uradila test jer mi je 29.dan ali je negativan,a baš sam se ponadala,nisam gledala simptome već samo ciklus koji kasni već 3 dana,za mene je to mnogo,jer mi je tačna u dan,eto sad čekam da stigne
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?