|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Test za trudnoću? - II dio
31.10.2012 20:48:13   
Cindarella

IZVORNA PORUKA: Dača

IZVORNA PORUKA: Cindarella

IZVORNA PORUKA: Dača

Hvala, Cindarella. Da znas da sam tvoj graf bazalne isprintala, da se po njemu ravnam, hiihiih.
Jesi li ti dobro, kako je kod tebe???

onda su i iksici padali kao kod mene.user posted image
Dobro smo,guramo,rastemo.user posted image Pridruzi nam se u prvom,cekam te.user posted image

Hihihi, nekad smo se cule redovno, nekad sam bila pod nickom knot, a sad dača. Nije mnogo iksica palo kao kod tebe, tek dvije noci za redom prije ovulacije.
Samo molim Boga da je sve u redu. Cujemo se

Knot,mila,pa sto promeni nick? Jako,jako mi je drago! Bice to sve super,kad ti ja kazem.user posted image user posted image
Mazi trbu i uzivaj!

(odgovor članu Dača)
Direktna veza do poruke: 351
1.11.2012 10:33:57   
Leptiric123
Imperial mozda je bilo suviše rano za test? user posted image

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 352
1.11.2012 22:32:04   
Dača

IZVORNA PORUKA: Cece1

Ja daco stalno pročitam Daco umjesto Dačo pa se obradujem i za tebe,navlačim ti user posted image
Dačo kako si ,još jednom čestitkeuser posted image user posted image

Hvala Cece, dobro sam, malo sam uplasena, bojim se jer imam streptokoku, jedva cekam UZV, samo da mi dr potvrdi da je sve u redu. Duboko vjerujem da jeste sve u redu, ali ipak se jako bojim. Nekako nemam simptoma, to me plasi, plasim se da li se bebica razvija pravilno. Sa prvim djetetpom sam jako puno povracala, sad mi nije muka skoro pa nikako, jedino osjecam blagu bol u stomaku, inace me je i u prvoj trudnoci cijelo vrijeme stomak bolio.

Čuvaj moje srce...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 353
1.11.2012 22:35:08   
Dača

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Knot,mila,pa sto promeni nick? Jako,jako mi je drago! Bice to sve super,kad ti ja kazem.user posted image user posted image
Mazi trbu i uzivaj!

Hvala Cindarella, cekam taj 9.11. kao ozebao sunce. Cak sam i slobodan dan uzela da kao covjek odem na UZV.
Mazim trbu, mislim o majenoj bebici koju nosim, nadam se curici. Uzivam i mislim da ce biti zivo i zdravo.
A nick promijenila jer mi muzek kaze da mi je nick bio ruzan hiihihihi. Svi mi pozeljese srecu sa novim nickom, i tek sto ga promijenih-trudna hiihihihihi
Znas li kojeg je pola bebica??? Kako se osjecas, radis li???

Čuvaj moje srce...

Direktna veza do poruke: 354
7.11.2012 0:24:20   
sungirl
Pozdrav svima user posted image nova sam ovde pa ne znambas kako funkcionise.... Imam jedno pitanje za vas! Kasni mi vec 4 dana i danas sam radila test i pojavila se skroz bleda, jedva vidljiva crtica, i to tek posle desetak minuta... Inace me stomak bas boli, kao kad treba da dobijem (a ne zelim da dobijem user posted image ),i ledja u donjem delu, grudi su mi otecene tolikoda sam morala da kupim brus za broj veci... Kako vam se cini situacija,da li samuser posted image ? Pozdrav svima!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 355
7.11.2012 0:49:34   
World
dobrodosla sungirl.. pa bogami, mogu ti reci ako imas crticu, to je to, nema sta.. samo da ti cestitamo, eto.. user posted image

a ne sikiraj se za bol, mislim da su sve zene manje-vise osjecale iste simptome kao da ce dobiti..

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu sungirl)
Direktna veza do poruke: 356
7.11.2012 9:03:10   
Meisje
sungirl to je to,samo ponovi test ili radi betu! Cestitam!user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 357
7.11.2012 9:51:52   
Leptiric123
Sungirl samo ponovi test za dva dana trebalo bi da bude jaca...ili radi betu sto je tacnije.

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 358
7.11.2012 9:53:18   
sungirl
Joj iskreno se nadam da je to to,ali posto je crtica jedva primetna,a bolovi u stomaku prisutni cekam jos dva dana pa ponovo radim test... Sad pokusavam da provalim kako da ubacim sliku testa, da vidim da li i vi vidite user posted image ili samo ja user posted image . Mada mi nesto bas i ne ide user posted image user posted image .

Direktna veza do poruke: 359
7.11.2012 9:56:17   
Leptiric123
Sun ni ja nisam provalila to....:-) javice ti se vec neka crtica koja zna...

(odgovor članu sungirl)
Direktna veza do poruke: 360
7.11.2012 9:58:12   
Jole84
Sun ako je bleda,bitno je da postoji user posted image
Ideš na dodaj.rs,i ubaciš sliku iz kompa,ideš da dodaj i prekopiraš ovde link user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 361
7.11.2012 10:13:01   
sungirl
Jole,hvala na uputstvu user posted image ! iiii evo ga!
http://www.dodaj.rs/f/0/aE/27aI0Tq6/crtice.jpg

Vidite li user posted image user posted image user posted image user posted image ????

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 362
7.11.2012 10:21:32   
Leptiric123
Hahaha ja vidim tri :-) koju da gledam debelu prozirnu ili onu levo tanku...

(odgovor članu sungirl)
Direktna veza do poruke: 363
7.11.2012 10:22:14   
Jole84
Vidi se user posted image Čestitam Sun,nek ti je laka trudnoća user posted image user posted image
Pridruži se našim trudnicama u prvom tromesečju user posted image

(odgovor članu sungirl)
Direktna veza do poruke: 364
7.11.2012 10:26:34   
Leptiric123
user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 365
7.11.2012 10:28:21   
sungirl
user posted image user posted image user posted image user posted image
Debela prozirna,ali tako je ispala na slici u prirodi je rozikasta user posted image

Necu prerano da se raduje da posle ne bi bilo user posted image user posted image user posted image
za dva dana javljam sta je pokazao drugi test!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 366
7.11.2012 10:29:52   
Jole84
Sun najbolje da odeš do neke laboratorije da uradiš betu iz krvi,i onda nema greške user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 7.11.2012 10:30:08 >

(odgovor članu sungirl)
Direktna veza do poruke: 367
7.11.2012 10:37:59   
Meisje
Da Sun posto ti kasni toliko nema razloga da cekas,izvadi krv i bices 100% sigurna,u svakom slucaju pusti simptome,ja sam se po njima vec pomirila sa neuspehom kad ono user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 368
8.11.2012 22:27:51   
aster
Da li je neka od vas radila test 7-8 dana posle odnosa, a da je bio pozitivan? Na baby rapid testu piše da se trudnoća može otkriti 10 dana posle eventualnog začeća. Zanima me jel može i pre toga.

< Poruku je uredio aster -- 8.11.2012 22:28:17 >

Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 369
8.11.2012 23:04:06   
Meisje
Postoje svakakvi slucajevi ali prosecno najranije 12dpouser posted image

(odgovor članu aster)
Direktna veza do poruke: 370
9.11.2012 9:13:19   
aster
Hvala! Sačekaću još koji dan, pa ću uraditi test. Mada, verovatno ništa od user posted image , jedino ako je ovulacija bila dosta ranije.

Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 371
9.11.2012 10:43:23   
Meisje
Ma to se ne zna nikad,u ovom poslu sve je moguceuser posted image Samo uvek je bolje sacekati za test jer ranije moze da bude i lazno pozitivan i lazno negativan pa opet ne znas na cemu si i moras da cekas..user posted image

(odgovor članu aster)
Direktna veza do poruke: 372
9.11.2012 11:26:01   
sungirl
Evo samo da javim... Nista od user posted image user posted image . Jutros ja spremila test da uradim ponovo kad ono user posted image pokucala na vrata... Bar ce ovog meseca biti puno posla za mm user posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 373
9.11.2012 11:28:47   
Meisje
Bas mi je zao,morala je vesticara da upropasti sveuser posted image
Ne daj se i u nove pobedeuser posted image

(odgovor članu sungirl)
Direktna veza do poruke: 374
9.11.2012 12:22:35   
mamica3
pozdrav za sve,nemojte se puno mučiti s testovima beta je zakon,bar moje iskustvo,a test zna prevariti mada je češće lažno negativan nego lažno pozitivan...

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here