Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 18:04:14
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Dunja, meni jos ne ide u glavu. Ali ako sam ja zatrudnela svako ce. Maslacak ce da ode sa foruma zbog mene Sanjice i sve zene Verka, vide se lepo A nemoj molim te da mi oteras vrsnjakinju...u narednom periodu ce mi biti preko potrebna
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 18:05:02
|
|
|
|
jole82
|
Ma naravno... ne distriburira se svima beta ravnomerno iz krvi u urin... Al navijamo zmajcica (po kineskom horoskopu ) i ja da sutra budu tri brojke
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 18:05:24
|
|
|
|
Verolina
|
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 18:12:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Verka
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 18:26:49
|
|
|
|
Verolina
|
Dosla si
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 18:26:55
|
|
|
|
serpica
|
Bravo Verka sve je jasno samo da jos beta to potvrdi drago mi je nemas pojma koliko,sad me povuci da ti lavica ima jedno lavce u drustvu.....
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 18:27:13
|
|
|
|
sonyasha
|
Verka, uhodim te već nedelju dana po ringerajici, sve nešto vrebam da li ima nešto novo, i taaaaaako mi je drago da ima!!! javi nam sutra ogromnu betu, i samo polako koliko možeš! a ja se mnogo radujem za tebe, crtice se jasno vide!!! Nemoj da se uplašiš ako je beta manja,meni je test bio pozitivan a beta 56(14dpo), i evo ga miš živ i zdrav :-) Čekam lepe vesti sutra i punoooo te pozdravljam i držim fige!!!
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 18:29:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Dosla si ti si moj drug
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 18:29:52
|
|
|
|
Verolina
|
Sonja, hvala draga Serpi, vuucem
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 18:30:25
|
|
|
|
Cindarella
|
Verka,stize tvoja bebica ziva i zdrava!
< Poruku je uredio Cindarella -- 8.12.2012 18:31:22 >
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 18:33:56
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM IZVORNA PORUKA: Verolina Dosla si ti si moj drug
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 18:44:14
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: sonyasha Verka, uhodim te već nedelju dana po ringerajici, sve nešto vrebam da li ima nešto novo, i taaaaaako mi je drago da ima!!! javi nam sutra ogromnu betu, i samo polako koliko možeš! a ja se mnogo radujem za tebe, crtice se jasno vide!!! Nemoj da se uplašiš ako je beta manja,meni je test bio pozitivan a beta 56(14dpo), i evo ga miš živ i zdrav :-) Čekam lepe vesti sutra i punoooo te pozdravljam i držim fige!!! eto vidis!! miljana sve smo se nasle ovde zbog verke,a retko sad i stizem na RR!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 18:53:56
|
|
|
|
jole82
|
Verka ako budu sutra pravili problem u labu..da ti isti dan urade analizu...samo zvizni...ima sve sa RR da zovemo lab i da ih smaramo da urade A kad budu poslali rezultat ima da drmenm jednu kuvanu radzu
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 19:29:45
|
|
|
|
Jole84
|
Ja ću dve
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 19:50:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: miljanaM IZVORNA PORUKA: Verolina Dosla si ti si moj drug Miljanče naš lepi
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 20:07:08
|
|
|
|
cockic
|
verka cestitam na crticama vide se syper i meni sy bile takve nekih 4 dana kasnjenja ako se dobro secam jako mi je drago zbog tebe bice sve ok
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 20:41:44
|
|
|
|
Verolina
|
Hvala Cockic i Jancice
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 21:55:42
|
|
|
|
MarijaBg
|
Verka I ti si me rasplakala veceras, bas lepe vesti
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 23:29:28
|
|
|
|
madre
|
verolina, cestitam
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 23:56:37
|
|
|
|
isidora88
|
cestitam verolino nisam bas popratila sve, jesi radila vto?
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.12.2012 0:21:24
|
|
|
|
oxy7
|
Verka, čestitam!!!! Biće i beta ok, ne brini! Meni je bila 78, pa je sve bilo ok, a i stomak me prvih nedelja ubijao. Opusti se I raduj se!!!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.12.2012 0:46:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Verka
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.12.2012 7:21:12
|
|
|
|
Verolina
|
Zene, hvala Isi, nisam radila VTO, Ovo je iz prirodnog ciklusa.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.12.2012 7:59:34
|
|
|
|
Leptiric123
|
Sve vas vucem za nosice....ugledala sam jako debele dve crtice jutros... Krenulo nas u decembru....:-) Kad se cujem sa verkom poslacu joj sliku testa da okaci....:-)
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.12.2012 8:15:14
|
|
|
|
jovana13
|
bravo leptiricu! Bas je lepo krenuo decembar!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?