Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2021 11:16:53
|
|
|
|
princezicaaa
|
Cao curice, samo da se javim. Trudni smooo👏👏👏
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2021 11:34:15
|
|
|
|
Milena18
|
Princezice, divnoooo ❤️ Čestitam i želim ti lepu i laku trudnoću!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2021 11:37:08
|
|
|
|
princezicaaa
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Princezice, divnoooo ❤️ Čestitam i želim ti lepu i laku trudnoću! hvala puno❤️
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2021 11:47:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sad uzivaj u trudnoci! 😊
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2021 11:50:26
|
|
|
|
princezicaaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Sad uzivaj u trudnoci! 😊 hvala☺️❤️
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2021 11:56:19
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: princezicaaa Cao curice, samo da se javim. Trudni smooo👏👏👏 Cestitam! 😊 Da li si bila kod endokrinologa?Redukcija ishrane obavezna, sad kad je doslo do trudnoce. A bilo bi dobro da uzmes i inofolic. 2x dnevno.Lekar treba da ti prepise i koja doza metformina uz sve to.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2021 12:05:24
|
|
|
|
princezicaaa
|
Za sada pijem gluformin i inofem aktiv.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2021 12:35:02
|
|
|
|
lesli
|
To je to.Glumorfin bi trebalo da je neki metformin, a ovo drugo je verovatno na bazi inozitola.I obavezno vodi racuna o ishrani. Bez slatkisa, grickalica i sl. U ranim fazama trudnoce je jako bitno da ta rezistencija bude pod kontrolom
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 2.4.2021 12:37:23
|
|
|
|
princezicaaa
|
Da, da. To mi je i doktorka rekla. Mada ja slabo skroz jedem, uopšte nemam apetit, ali kada mi se prijede nešto slatko, uzmem bananu ili napravim sok od pomorandže ili mandarinu
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 3.4.2021 11:48:22
|
|
|
|
Nora332
|
IZVORNA PORUKA: princezicaaa Cao curice, samo da se javim. Trudni smooo👏👏👏 Princezicee, cestitam!! 😊 Ovo je prelepa vest! 😊 Zelim ti laku i bezbriznu trudnocu! 🥰
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 3.4.2021 11:49:06
|
|
|
|
princezicaaa
|
IZVORNA PORUKA: Nora332 IZVORNA PORUKA: princezicaaa Cao curice, samo da se javim. Trudni smooo👏👏👏 Princezicee, cestitam!! 😊 Ovo je prelepa vest! 😊 Zelim ti laku i bezbriznu trudnocu! 🥰 hvala od srca puno😍😍😍
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 3.4.2021 12:02:17
|
|
|
|
lesli
|
IZVORNA PORUKA: princezicaaa Da, da. To mi je i doktorka rekla. Mada ja slabo skroz jedem, uopšte nemam apetit, ali kada mi se prijede nešto slatko, uzmem bananu ili napravim sok od pomorandže ili mandarinu 👍Banane gledaj ili da budu zelene ili da ih svedes na minimum, jer imaju dosta secera i visok glikemijski indeks. Mozes crnu cokoladu kao slatkis, ako volis. Krecu i jagode, samo ih temeljno operi. Cekamo te na trudnickim stranama 😊
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.