Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2012 12:16:32
|
|
|
|
M2004
|
Podelicu svoje iskustvo ali pre 9 godina... Test sam radila 5 dan nakon odnosa(plodnog dana) jer tada sam imala 19 god,malo iskustva...nisam znala za bazalnu tem,ovulacija itd..vec sam skolski racunala i posto mi je tada menzes bio isto kao i sada 28-30dana ,ispalo je da mi je 14-15dan plodan...i odma kazem nakon 5 dana ,bez simptoma,bez krvarenja,uradila sam test i to kasno popodne...i odma je pokazao 2 crte i to bas jake... a na testu je isto pisalo od 7-10 dana nakon začeća... i naravno bio je ispravan... a sada vec par meseci pokusavam da ostanem i radim testove ali uvek jedna crta ... pa se onda kao ponadam da je test pogresio ili kao prerano sam ga uradila... moje neko misljenje je da se test radi 4-5 dana nakon kasnjenja ... sve pre toga je samo bacanje para ... ali ko da doceka da kasni pa jos koji dan da prodje da bi uradili test...svi jedva cekamo te famozne i da je test tacan... Ja sam odlucila da vise testove neradim pre vremena e sad videcmo koliko ce me to drzati... zadnji test sam juce radila...7 dana od ovulacije...kazu rano sam uradila...aj sacekacu 15-16 nov da vidim hoce li me zaobici ... Svima zelim da im test pokaze ...
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2012 14:01:45
|
|
|
|
Jole84
|
M kao što ti već devojke rekle,prerano je. Sačekaj bar do 13dpo. Srećno
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 11.11.2012 14:12:17
|
|
|
|
M2004
|
Ma to cekanje ubija ... samo opusteno... pa 13dpo je 15 nov. a po svim proracunima 15-16 treba da dobijem... neznam... u nekim trenutcima se osecam kao da sam klinkica koja nista nezna...ko da nisam vec radjala...
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 12.11.2012 12:42:50
|
|
|
|
Jole84
|
Pa da,lutealna faza traje od 12-14 dana,tako da je 13dpo sasvim okej da se uradi test,ako već ne možemo da sačekamo kašnjenje Ma ne brini,naučićeš ovde sve
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 12.11.2012 15:09:58
|
|
|
|
mamica3
|
moje iskustvo je raditi betu najranije 12dpo,a test bar 14dpo...
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 19.11.2012 17:16:25
|
|
|
|
serpica
|
Sutra radim test....
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.11.2012 9:08:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Najbolje je uraditi test kada kasni 2 do tri dana,ali kada bi mogle toliko izdržati
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.11.2012 9:20:22
|
|
|
|
Sonreir
|
Sve mi znamo kada bi trebalo, ali ... docekati
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 21.11.2012 15:15:37
|
|
|
|
mamica3
|
nadan se da cete objaviti ovdje rezultate grupnog testa,do tada držim fige za sve koje ga rade
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 16:01:25
|
|
|
|
Verolina
|
Ja od nervoze nisam mogla da izdrzim. Dakle, ovaj donji je od preksinoc, njega je videla samo Bea83 i na njemu ima crtice, ali ne vidi se na slici. Ovaj gornji je od pre deset minuta. Ja sam toliko nervozna da vise nista ne znam. Je l' sad ovo znaci da se beta podigla ili znaci da je ostala ista pa se samo vise izlucila u urin? Znam, sutra cu vaditi betu i znacu sutra, i znam da mom mozgu spasa nema , ali ne mogu protiv sebe.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 16:17:00
|
|
|
|
Maslacak15
|
znaci da je beta porasla definitivno... Verkaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 16:17:40
|
|
|
|
Snelle
|
Čestitam, čula sam danas lepe vesti Lepo se vidi druga crtica.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 16:18:10
|
|
|
|
Verolina
|
Jooj, ja cu tebe da izludim Samo da sutra bude neke cifrice fine. Stomak me mnogo boli i pored utrogestana.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 16:18:50
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Čestitam, čula sam danas lepe vesti Lepo se vidi druga crtica. Hvala
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 16:21:45
|
|
|
|
marince1
|
Verka porasla beta Jurim te po forumu da vudum sta ima novo,mnogo mi je drago
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 16:24:01
|
|
|
|
Maslacak15
|
Verka stvarno je normalno da stomak boli. Narocito prvih par nedelja. Nista to ne znaci negativno....
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 16:24:48
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Divno! Sad sam videla da je Verolina trudna! Cestitam! Ne razumem se u testove, ali vidi se druga crtica.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 16:26:06
|
|
|
|
Verolina
|
Znam, nego se ja plasim zbog progesterona. Jedva cekam sutra da prestane ova agonija. Marince, draga, hvala
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 16:28:26
|
|
|
|
dunja RR
|
E pa Verka, baš si me obradovala
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 16:31:10
|
|
|
|
Verolina
|
Dunja, meni jos ne ide u glavu. Ali ako sam ja zatrudnela svako ce. Maslacak ce da ode sa foruma zbog mene Sanjice i sve zene
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 16:40:25
|
|
|
|
mika79
|
Verolino čestitam, crtice se baš lepo vide. Navijamo za visoku betu da možeš malo da se smiriš
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 16:40:58
|
|
|
|
milenatea
|
Verkaa pa tu je druga crtica ja je jasno vidim opusti se, lavice ne vole nervozu, tenziju.. ljubim te punooo
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 17:58:16
|
|
|
|
jole82
|
Verka Meni je 14 dpo bila ovakva crtica...a beta tog dana 323 Cestitam draga
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 18:01:50
|
|
|
|
Verolina
|
Meni je beta mnogo manja, ali mozda je drasticno skocila od juce Hvala Jolence
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.12.2012 18:03:54
|
|
|
|
Janncica
|
Verolina vidi se druga crtica... Moja je bila jos bledja,pa evo me nilski konj u 9.mesecu...
< Poruku je uredio Janncica -- 8.12.2012 18:04:16 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?