Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 31.10.2012 20:48:13
|
|
|
|
Cindarella
|
IZVORNA PORUKA: Dača IZVORNA PORUKA: Cindarella IZVORNA PORUKA: Dača Hvala, Cindarella. Da znas da sam tvoj graf bazalne isprintala, da se po njemu ravnam, hiihiih. Jesi li ti dobro, kako je kod tebe??? onda su i iksici padali kao kod mene. Dobro smo,guramo,rastemo. Pridruzi nam se u prvom,cekam te. Hihihi, nekad smo se cule redovno, nekad sam bila pod nickom knot, a sad dača. Nije mnogo iksica palo kao kod tebe, tek dvije noci za redom prije ovulacije. Samo molim Boga da je sve u redu. Cujemo se Knot,mila,pa sto promeni nick? Jako,jako mi je drago! Bice to sve super,kad ti ja kazem. Mazi trbu i uzivaj!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 1.11.2012 10:33:57
|
|
|
|
Leptiric123
|
Imperial mozda je bilo suviše rano za test?
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 1.11.2012 22:32:04
|
|
|
|
Dača
|
IZVORNA PORUKA: Cece1 Ja daco stalno pročitam Daco umjesto Dačo pa se obradujem i za tebe,navlačim ti Dačo kako si ,još jednom čestitke Hvala Cece, dobro sam, malo sam uplasena, bojim se jer imam streptokoku, jedva cekam UZV, samo da mi dr potvrdi da je sve u redu. Duboko vjerujem da jeste sve u redu, ali ipak se jako bojim. Nekako nemam simptoma, to me plasi, plasim se da li se bebica razvija pravilno. Sa prvim djetetpom sam jako puno povracala, sad mi nije muka skoro pa nikako, jedino osjecam blagu bol u stomaku, inace me je i u prvoj trudnoci cijelo vrijeme stomak bolio.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 1.11.2012 22:35:08
|
|
|
|
Dača
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Knot,mila,pa sto promeni nick? Jako,jako mi je drago! Bice to sve super,kad ti ja kazem. Mazi trbu i uzivaj! Hvala Cindarella, cekam taj 9.11. kao ozebao sunce. Cak sam i slobodan dan uzela da kao covjek odem na UZV. Mazim trbu, mislim o majenoj bebici koju nosim, nadam se curici. Uzivam i mislim da ce biti zivo i zdravo. A nick promijenila jer mi muzek kaze da mi je nick bio ruzan hiihihihi. Svi mi pozeljese srecu sa novim nickom, i tek sto ga promijenih-trudna hiihihihihi Znas li kojeg je pola bebica??? Kako se osjecas, radis li???
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.11.2012 0:24:20
|
|
|
|
sungirl
|
Pozdrav svima nova sam ovde pa ne znambas kako funkcionise.... Imam jedno pitanje za vas! Kasni mi vec 4 dana i danas sam radila test i pojavila se skroz bleda, jedva vidljiva crtica, i to tek posle desetak minuta... Inace me stomak bas boli, kao kad treba da dobijem (a ne zelim da dobijem ),i ledja u donjem delu, grudi su mi otecene tolikoda sam morala da kupim brus za broj veci... Kako vam se cini situacija,da li sam ? Pozdrav svima!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.11.2012 0:49:34
|
|
|
|
World
|
dobrodosla sungirl.. pa bogami, mogu ti reci ako imas crticu, to je to, nema sta.. samo da ti cestitamo, eto.. a ne sikiraj se za bol, mislim da su sve zene manje-vise osjecale iste simptome kao da ce dobiti..
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.11.2012 9:03:10
|
|
|
|
Meisje
|
sungirl to je to,samo ponovi test ili radi betu! Cestitam!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.11.2012 9:51:52
|
|
|
|
Leptiric123
|
Sungirl samo ponovi test za dva dana trebalo bi da bude jaca...ili radi betu sto je tacnije.
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.11.2012 9:53:18
|
|
|
|
sungirl
|
Joj iskreno se nadam da je to to,ali posto je crtica jedva primetna,a bolovi u stomaku prisutni cekam jos dva dana pa ponovo radim test... Sad pokusavam da provalim kako da ubacim sliku testa, da vidim da li i vi vidite ili samo ja . Mada mi nesto bas i ne ide .
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.11.2012 9:56:17
|
|
|
|
Leptiric123
|
Sun ni ja nisam provalila to....:-) javice ti se vec neka crtica koja zna...
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.11.2012 9:58:12
|
|
|
|
Jole84
|
Sun ako je bleda,bitno je da postoji Ideš na dodaj.rs,i ubaciš sliku iz kompa,ideš da dodaj i prekopiraš ovde link
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.11.2012 10:21:32
|
|
|
|
Leptiric123
|
Hahaha ja vidim tri :-) koju da gledam debelu prozirnu ili onu levo tanku...
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.11.2012 10:22:14
|
|
|
|
Jole84
|
Vidi se Čestitam Sun,nek ti je laka trudnoća Pridruži se našim trudnicama u prvom tromesečju
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.11.2012 10:26:34
|
|
|
|
Leptiric123
|
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.11.2012 10:28:21
|
|
|
|
sungirl
|
Debela prozirna,ali tako je ispala na slici u prirodi je rozikasta Necu prerano da se raduje da posle ne bi bilo za dva dana javljam sta je pokazao drugi test!
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.11.2012 10:29:52
|
|
|
|
Jole84
|
Sun najbolje da odeš do neke laboratorije da uradiš betu iz krvi,i onda nema greške
< Poruku je uredio Jole84 -- 7.11.2012 10:30:08 >
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 7.11.2012 10:37:59
|
|
|
|
Meisje
|
Da Sun posto ti kasni toliko nema razloga da cekas,izvadi krv i bices 100% sigurna,u svakom slucaju pusti simptome,ja sam se po njima vec pomirila sa neuspehom kad ono
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.11.2012 22:27:51
|
|
|
|
aster
|
Da li je neka od vas radila test 7-8 dana posle odnosa, a da je bio pozitivan? Na baby rapid testu piše da se trudnoća može otkriti 10 dana posle eventualnog začeća. Zanima me jel može i pre toga.
< Poruku je uredio aster -- 8.11.2012 22:28:17 >
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 8.11.2012 23:04:06
|
|
|
|
Meisje
|
Postoje svakakvi slucajevi ali prosecno najranije 12dpo
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.11.2012 9:13:19
|
|
|
|
aster
|
Hvala! Sačekaću još koji dan, pa ću uraditi test. Mada, verovatno ništa od , jedino ako je ovulacija bila dosta ranije.
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.11.2012 10:43:23
|
|
|
|
Meisje
|
Ma to se ne zna nikad,u ovom poslu sve je moguce Samo uvek je bolje sacekati za test jer ranije moze da bude i lazno pozitivan i lazno negativan pa opet ne znas na cemu si i moras da cekas..
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.11.2012 11:26:01
|
|
|
|
sungirl
|
Evo samo da javim... Nista od . Jutros ja spremila test da uradim ponovo kad ono pokucala na vrata... Bar ce ovog meseca biti puno posla za mm
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.11.2012 11:28:47
|
|
|
|
Meisje
|
Bas mi je zao,morala je vesticara da upropasti sve Ne daj se i u nove pobede
|
|
|
|
RE: Test za trudnoću? - II dio 9.11.2012 12:22:35
|
|
|
|
mamica3
|
pozdrav za sve,nemojte se puno mučiti s testovima beta je zakon,bar moje iskustvo,a test zna prevariti mada je češće lažno negativan nego lažno pozitivan...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?