Cicije -> RE: Azoospermija (8.5.2023 14:54:38)
|
A suprug je radio neke nalaze kod njih pa tako znam da je ona embriolog a i piše im na stranici, imaju citav tim naveden IZVORNA PORUKA: Nika1 Jesi li ti radila kod Mehmedbasica ,znas li ko je kod njih embriolog? IZVORNA PORUKA: Cicije Nemam, moram u ponovni stimulirani. Nemoj da te obehrabre ti komentati, ja jos nisam vidjela stručnu dokazanu statistiku o uspjehu, sve sve svodi na rekla kazala. Evo ja prva u Bahceciju nisam bila zadovoljna, poslije Mehmedbasica sam bukvalno se razboljela, i bila na infuzijama, jer su me isprepadali i ne mogu ti opisati rijecima sve kako je prosao pregled, da napomenem da sam cekala na stolici 45 minuta doktore. A kod Balica su mi probusili matericu i od operacije od 45 min napravili operaciju od 4h. Oporavak mi je trajao 3 mjeseca, iako mi je dr. Devleta idalje draga. Neke zene se kunu u te klinike i samo njih preporucuju, tako sam i ja isla po preporukama, ali eto moja iskustva su drugacija. Svakome ce biti ona na kojoj su uspjeli najbolja. Moja preporuka ti je da odes na svaku, i onda odaberes po svom osjecaju. Jer moras imati povjerenja u doktora. A iz Zavoda kazu da ih ima 6. Uostalom, mozda bas uspijes tamo gdje se najmanje nadas, kao za inat losim komentarima :)
|
|
|
|