Maya20 -> RE: Azoospermija (7.3.2025 17:28:47)
|
Pozdrav Katja, žao mi je zbog vašeg neuspeha,i mi smo imali isti ishod. Bas je neobicna situacija sa vašim rezultatima, ali šta je tu je. Ja iskreno nisam nikada čula za taj lek, iako sam mnogo čitala o svemu ovome. Da li mi možeš reci koji doktor vam ga je preporučio? Nije na odmet probati, nema šta da se izgubi. Pozdrav i svako dobro. IZVORNA PORUKA: Katja1508 Pozdrav devojke! Nisam se dugo javljala, mi smo bili u Istanbulu kod dr.Emre. obavili smo Mtese ali nije ništa pronađeno nažalost. Prvo su nam stilgi nalazi iz laboratorije od Mtese, gde piše da nema spermatozoida ali da postoje retke zametne ćelije, pa nam je Emre rekao da postoje ćelije koje proizvode spermatozoide. Nakon 5 dana nam je stigao nalaz od patologije, tada smo se već vratili u Srbiju, gde je pisalo da on uopšte nema ćelije, ima samo Sertolijeve ćelije. Kada smo pročitali to, zvali smo Emrea opet, da pitamo kako je moguće da laboratija kaže da postoje ćelije a patologija da ne postoje ćelije?? dobili smo odgovor da je laboratorija pogrešila i da nema ćelije. Malo mi je to sve čudno, da tako jedna klinika tj.laboratorija pogreši, da imaju različite rezultate...ne znam šta da kažem... nakon toga sam čula za neki lek Prolistem? Da li je neko od vas čuo za taj lek? Drugi lekar iz Turske nam je preporučio taj lek, mi smo ga kupili, dobio je da ga pije godinu dana pa ćemo videti.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|