bopsich -> RE: Azoospermija (17.4.2023 21:51:12)
|
Pozdrav svima, tako mi je drago pročitati lijepe vijesti. Želim vam svima uredne trudnoće i da sve super prođe. Moj partner i ja spremamo se početkom 6. mjeseca u Tursku, dogovorili smo Micro Tese s dr. Emreom i ako bude uspjesna IVF. Tako da čekamo sad 5. mjesec da vidim kad ću imati ciklus pa da rezerviramo smještaj. Ja imam pitanje za one koji su prošli tih 20-ak dana u Turskoj ili trenutno prolaze. Već sam spominjala da ja imam kćer iz prvog braka i kad pomislim da je neću vidjeti više od 20 dana, ne znam kako ću to podnijeti. A i njoj teško pada jer smo jako vezane i cijeli život smo nas dvije nekako same. Iako ima 11 godina i moji roditelji i sestra bi je čuvali, a u njih imam potpuno povjerenje jer je i s njima praktički odrasla, isto bi mi bilo draže da je uz mene. Malo sam se razvezala, ali mene zapravo zanima da li j3 moguće da ona uopće ide s nama. Koliko često i dugo ćemo mi ići na neke preglede, dogovore i sl. po bolnicama. Pogotovo nakon Micro Tese i ako bude uspješna, onog što slijedi... Htjela provjeriti iz prve ruke, a nema boljeg mjesta od ovog za to.
|
|
|
|