Cicijev_brat -> RE: Azoospermija (3.3.2023 19:38:52)
|
@bicesuper drzim vam fige da prodete, i ne sumnjam da cete proci i imati materijala. Vrijedi pokusati, finansijski je lakse, a i blizu je pa mislim da je i proces laksi. To su u biti i razlozi zbog kojih smo se mi odlucili raditi u Sarajevu nas postupak, kada smo vidjeli da dr. Tansel dolazi na New life kliniku. Preko njih sam i prvobitno saznala za dr. Emrea, pa je suprug isao i u Istanbul kod njega na pregled, jer je dr. Emre neko vrijeme radio na njihovoj klinici, buduci da je Turci drze. A u decembru je dr. Tansel dolazio i kako smo ionako bili ili za njega ili dr Emrea, odlucili smo da tu u Sa sve obavimo. Suprug je imao microtesu u decembru, a ja sam odmah u januaru krenula sa stimulacijom. Posto sam ja po prirodi nestrpljiva a imali smo smrzlica, odlucila sam se i na svjezi ET. Iako nije uspio, ja sam zadovoljna sa doktoricom i pristupom. Prije transfera me je poslala da odradim sve moguce pretrage i nalaze, prati mi nivo progesterona i estadriola, a i prije sam dolazila njoj na preglede, prije same microtese, pa mislim da vec zna moj organizam. Na kraju, ona je sve ucinila kao doktor, pa sada sam kao i svi u Bozijim rukama, pa kako On odluci :) IZVORNA PORUKA: Bicesuper Znam nešto polovicno njenu priču, ali planiram da je od slušam mislim da je negde objavila.Mi smo bili na komisiji pa će nam javiti da li smo prošli.Mom suprugu uvek nadju nešto u spermogramu, doduše bas malo, ali kad uzima terapiju i daje nekoliko spermograma nakupi se, tako je bilo u Istanubulu.Ja sam čula za te flastere da su dobri.Meni je uvek endometrijum bio ok, ali eto sad poslednji put nije bio zadovoljavajuci.Ja nisam za To da se odmah nakon stimulacije idr na transfer, treba malo odmoriti, sto ti i jesi.Za grejpfrut pazite često ume da pravi problem mnogim lekovima pa budite na oprezu.Na komisiji samo uzmu papire, urade UZ i jave posle da li smo prošli.To mi je da imam opciju za slučaj da mi poslednji pokušaj u Istanbulu ne uspe.Meni je isto rekao da sledeći put krenem sa 3 estrofema dnevno.Cicijev brat nisam dobro ispratila gde vi radite vto i ko vam je dr
|
|
|
|