Bicesuper -> RE: Azoospermija (10.3.2023 17:59:56)
|
Ćao devojke.@miracleb često pomislim na tebe… čestitam ti od srca. Nadam se da si se uhodala. Ja sam počela da pijem aktivni folat.Prolecee kod dr Miljica koga miracleb pominje možeš otići na klinickom, ja sam bila i rekli su mi da je sada vrlo lako za zakazivanje pa te ne košta da probas.Bolje svakako sto sam otkrila za trombofilije. Meni su dosta toga uradili u samom klinickom ali urođene ne rade tamo pa sam taj panel od 5 uradila privatno.A tamo su mi radili neke - protein c, s, lupus, homocistein… možda još nešto.Kad sam drugi put otišla nije bio dr Miljic nego neka mladja doktorka vrlo ljubazna.Treba sa terapijom krenuti na vreme, čim se počne sa hormonima.Eto ja sam dobro prošla, jer sa tim faktorom 5 je bas zeznuto, trebalo je da uzimam terapiju sve vreme stimulacije i plus kad se rade transferi.Sto se tiče ove manekenke, nisam shvatila odakle im materijal, da li je pre bolesti ili operacijom…Ali uspeli su.Država dotira ako ti obezbedis materijal (potvrda o zaledjenom) ali je bezveze sto nema microtese.Doduše mi smo odneli spermogram u kome se vidi par komada, i to je dovoljno da se prođe komisija. Svakako ne bih nikad rizikovala da ovde radimo neke operacije, uvek sam za microtese jer je najbolja.Mi tada nismo znali da kod nas nije bas azo nego teska kripto… jer uvek ima neki komad.E da još nešto za ovu manekenku, njen muz je valjda bio bolestan i to mu je uništilo spermatozoide pa kako onda mogu da ih nadju operacijom?Nelogična mi priča.
|
|
|
|