Bicesuper -> RE: Azoospermija (11.4.2022 13:11:16)
|
Isto sam se tako osecala. Da ne pricam sta mi je sve prolazilo kroz glavu... Moj suprug je isto dusa od coveka, plakala sam sto puta sama, bilo mi je najzalije njega. Pomislim ko se sve razmnozava i seje decu... Nisam narvno dala da me takve misli ophrvaju... ali se nekad nisam mogla odupreti... Onda komentari ljdu, koji naravno nista ne znaju... nego onako u prolazu svasta komentarisu. Ma pakao. Mi stvarno skoro nikom nismo pricali, sto savetujem svima koji se nadju u ovoj situaciji. Ostavili smo otvorenu i opciju donacije, a mislimd a to niko ne treba da zna osim partnera. Slovima niko. Imam jedno pitanje za devojke koje su bile vec u Turskoj - miracleb, detelina, jacaivan... Naime nama se otvorila opcija da nam suprugova firma refundira sve troskove. Skakli smo od srece naravno, ipak bi nam dosta znacilo - troskove lecenja narvno, ne putovanja i smestaja. Odmah smo pisali doktorima ali od njih muk. Cak je suprug i dr Emre poslao poruku... Sacekacemo jos malo, pa polako. Nismo u poziciji da se sa njima raspravljamo, svakako su nam potrebni. Ali apelujem na sve koje idu... Da ipak ne budu glupi kao nas dvoje. Nije normalno ostaviti toliki novac i sprovesti toliku proceduru - neko ima nase embrione. I sve to bez ijednog jedinog papira, izvestaja, potvrde... Mi smo krivi... svakako. Mene su svi dr pitali imam li ijedan papir. I svi bez teksta... Ako mogu parovi koji su bili da mi odgovre. A za vas koji idete eto malo naravoucenije... Ne kazem da nam nece izaci u susret, ali vas savetujem da trazite minimum dokumentacije.
|
|
|
|