Bicesuper -> RE: Azoospermija (1.4.2022 9:23:02)
|
Sve otkucala i nestalo... Ne volim kad vidim novog clana, ali drago mi je da si na forumu, jer je stvarno koristan i da nije ovoga, ko zna gde bismo bili. Nismo isli kod dr Bojanica, kod Vinke jesmo. Nije lose cuti jos neko misljenje. Vinka NE RADI microtese, iako ce reci da radi, samo sa manjim mikroskopom... Uradite hormone - testosterno, LH, FSH, inhibin B, mikodelecije i kariotip (to se ceka malo duze). Odmah kontaktirajte dr Emre. Mozda vam da terapiju (mom suprugu jeste). Kao sto znas mi smo imali srcee i nadjeni su spermatozoidi u samom ejakulatu. Nemojte previse gubiti vreme (na sje korona dosta usporila jer su se muzu skro poremetili hormoni). I nemojte ovde previse trositi novca. Ne kazem da ljudi i ovde nisu uspeli, ali zasto ici na neke poluvarijante i davati vece pare. Bolje otici pravo na najsavremeniju opciju, pa bar znas na cemu si. Evo npr na drugo forumu se javio clan koji je ovde radio dve neuspesne microtese (to naravno nisu microtese jer se one ovde ne rade, jednu je radila Vinka, platili su sve to preko 3 hiljade evra). Sada su mu u Turskoj nadjeni spermatozidi, microtese je radio dr Tansel. Sve sto te interesuje pisi... Ja sam juce isla na ultrazvuk. Beba je tu, smestena je u materici, culi smo i srcanu radnju... Srecna sam , ali bojazan je uvek tu... Sami dr su uvek skepticniji u ovim nasim situacijama, ali se nadam da ce sve nastaviti u dobrom pravcu.
|
|
|
|