Hortenzija -> RE: Azoospermija (8.2.2021 13:05:26)
|
IZVORNA PORUKA: Bicesuper Aha jasno. Meni se ucinilo kad sam googlala kao da je to za potenciju, mada mozda je povezano... Potpuno me sludela i omela ova korona, vidim dosta se prica da se treba malo sacekati za trudnocu u slucaju virusa kao i u slucaju vakcinacije... Ne znam za te lekove, pogledacu jos malo, videla sam da si na onom forumu napisala za ona neka druga dva da je nekom cak bilo i smanjeno posle njih... Meni sad zao, muz mi pio hormone i sad nista se ne vazi Bas me interesuje sta ce biti kad uradimo za koju nedelju hormone, samo da fsh ne ostane visok a testosteron da se smanji... Iskreno ja i nisam bila da pije bilo sta, ne znam zasto, ali slusam dr Emre. Sad je prekinuo i eto, sve iz pocetka. Ne znam da li taj tribestan moze da skodi nesto Ako se ne pije dugo mislim da ne moze. Samo povecava konc testosterona. Mada za sve sto se pije ja bih obavestila lekara i trazila i njegovo misljenje. Proxeed i profertil su nekima pomogli a kod nekih je situacija bila jos gora, zato treba uzeti sve faktore u obzir. Nama je dr Vujovic dala da pijemo proxeed ali nije imalo efekta, bar ne u smislu da se nesto pojavilo u ejakulatu.A za vakcinu sto treba sacekati je samo iz razloga sto moze doci do blage temp kao reakcije na samu vakcinu. Svaka temperatura u prvom tromsecju moze da ima negativne posledice na fetus. U svakom slucaju ako suprug ima malo ozbiljnije simptome covida najbolje da sacekate jedan ciklus spermatogeneze da prodje pa onda da odete.
|
|
|
|