Hortenzija -> RE: Azoospermija (26.2.2021 18:41:06)
|
IZVORNA PORUKA: bebec Pozdrav devojke, mi smo zakazali MicroTese sa doktorom Emre i icicemo kroz 10-tak dana [sm=zz_biggrin.png]. Za sada cemo odraditi samo to kako smo i planirali. Planiram da se konsultujem oko svega sa tim doktorom ginekologom. Pa imam pitanje da li znate da li doktor ima nekog prevodioca, posto je i ranije neko pisao da on ne prica dobro engleski? A i ovako zbog razumevanja ipak su to vazne stvari [sm=smiley1.gif] I da li znate sta je dovoljno poneti od odradjenih analiza za zenu? Super, bas mi je drago sto ste zakazali. Drzimo svi fige i saljemo pozitivne misli da sve uspe ❤️.Dr Sulejman zna engleski, isto kao i de Emre. Emre je imao dve specijalizacije u Americi, tako da necete imati problema sa sporazumevanjem 1 na 1.Nama su dodelili prevodioca, zena porekolm iz Albanije, kada smo bili bas na operaciji...posto u bolnici sestre, tehnicari i ostalo osoblje slabije razumeju i teze se sporazumevas kada ti nesto treba.Ja sam na konaultacije ponela sve hormone 3 dan, koje se rade kod nas...fsh, lh, testosteron, estradiol, prolaktin, AMH, hormone stitne i antitela. Tamo sam uradila pregled tako da mi nista vise nisu trazili.
|
|
|
|