Hope 18 -> RE: Azoospermija (1.2.2021 15:01:18)
|
Bicesuper Tako razmišljaj, ko zna zašto je to dobro što kaže miracle bar jedna briga manje poslije sa tim da se ne opterećuješ, jer po svemu sudeći ovo će potrajati sa koronom🙄 IZVORNA PORUKA: Hope 18 Hvala vam!!! I ja vama želim svima isto, nije teško znati koja je najveća želja svih nas ovdje!Sve sam ispisala bila danas i zvaše su me na ultrazvuk i ništa se nije poslalo. Nema veze opet ću:)Evo sad ću vam reći stanje i poslije kontrole. Doktor je zadovoljan sve ide kako treba, postaju sad sve veće pa sam sjutra opet na kontrolu, da bolje isprati.Što se tiče terapije, prvih dva dana me glava boljela ali sam mislila proći će i nijesam ništa pila. Kad sam vidjela da ne prolazi pitala sam dr i on je rekao da može biti od terapije i dao mi tablete Parol ovamo se kupuju i to je običan paracetamol. Popila sam tada jednu i više me nije boljela glava.Ostalih nus pojava nijesam imala iako ih čekam iz dana u dan jer sam se svega načitala. Ali nikakve promjene ne primećujem ni fizičke ni psihičke, nadam se da će tako i ostati :)Sjutra ćemo vjerovatno znati tačan datum aspiracije i microtese.Svi su fini, doktor priča engleski ok i on i dr Emre. Sestre i sekretarice slabije ali se sve sporazumijemo na kraju, jako su prijatni i ljubazni svi!
|
|
|
|