Hope 18 -> RE: Azoospermija (28.1.2021 19:47:46)
|
Ovako, idem redom sa odgovorima :) Pa obojica su super, jako prijatni i fini nekako simpatični i ulivaju mi poverenje, ne znam takav mi je utisak, nekako su mi baš sjeli :) Što se tiče kovida, pa ne znam da li da ti kažem da se nadam da nije jer možda je i bolje ako jeste. Iz razloga što smo suprug i ja dobili kovid prije puta (to sam vam i pominjala) i užasno smo se nerviralo zbog situacije (sve ovdje znamo koliko se planira put i sve u vezi istog),ali kada smo stigli ovdje u grad sa 16 miliona stanovnika bukvalno džunglu samo što se prevoza tiče a i svega ostaloga sad nam je milo što smo je preležali da oko toga ne mislimo. Sad svako malo pomenemo "da nijesmo koronu preležali ovdje bismo je 100% dobili" :) Tako da nije strašno ne brini :) Da, istog dana kada meni bude aspiracija ujutru će njemu da bude micro tese. Radili su mu spermograma, u bolnici Jinemed ali obično kao i uvijek i pokazalo je azoospermija. To na pola sata nijesu pominjali. Ne znam u kojim slučajevima to rade baš. Da, mi smo u hotelu, ee vrlo važno za lokacijuMi smo prvo bili u jedan hotel koji je bio jako blizu ordinacije ali uzbrdo (to je @miracle pominjala) tako da smo sada promijenili hotel koji nam je na minut od ordinacije i nekako nam je lakše zbog svega iako ne idemo tako često kod doktora nekako smo mirniji. Dobro nam se pogodilo jer prvih dana uopšte nijesmo išli kod doktora i tada smo više šetali pa nam je prvi hotel i odgovarao zbog toga. Pretpostavljam da i vlasnik stana može izdati ti potvrdu mada je nama do sada niko nije tražio. Pa navikne se čovjek, radnim danima je sve normalno, jedino što se ne može sjesti u restorane. Vikendom je malo pusto ali nije toliko strašno verujte. Muzeji turistička mjesta rade većinom normalno, prevoz funkcioniše normalno, ima puno ruskih turista uglavnom može se :)) IZVORNA PORUKA: Bicesuper Cao Hope18. Stres cini cuda... Kako ti se cini dr Emre, kako dr Sulejman? Mi smo dobili temperaturupa sad cekamo da vidimo da li je kovid. Sigurno ce muzu biti operacija negde kad tebi bude aspiracija - da bi spermatozoidi bili svezi. Jesu mu mozda radili spermogram , ono na pola sata? Jeste vi u hotelu? Mi bismo stan, pa ne znam gde bi se uzimala ta potvrda za turiste? Ja sam ba ssmorena zbog toga sto ne radi nista, bas mi je to uzas... ocekivala sam da bar o 20 h ima necega...
|
|
|
|