Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zille Tash: Bila je prisutna, i bila je u fazonu da može da proba pošto alergotest nije pokazao da je dete alergično na mleko. Nakon afekta u kome sam napisala ono gore sam shvatila da je to razlog, mada, i dalje mi nije jasno, jer, zašto ga onda drže na specijalnoj formuli??? I šta je sa onim da alergčnoj deci treba ukinuti sve česte alergene? Zašto onda ne daju da moj Marko jede jaje i piletinu, alergotest nije očitao alergiju na to!? PF! Mi bili kod dr, ne sviraju pluća, ušike zdrave, ali antibiotik mora da se popije do kraja, pa nije zgoreg ni da se inhaliramo do kontrole u ponedeljak. Planiram još par dana malo opreza sa pirinčem i grizom (ne znam zašto se bojim griza kada svakodnevno jede hleb ), a onda pravim izmene u jelovniko, evo ovako planiram za početak: PON 11h: palenta, breskva 15h: jagnjetina, krompir, tikvice 18h: palenta, breskva UT 11h: palenta, pirinač, kruška 15h: svinjetina, krompir, blitva, luk 18h: palenta, jabuka SRE 11h: palenta, višnja 15h: jagnjetina, krompir, karfiol, pl.patlidžan 18h: palenta, višnja ČETVR 11h: palenta, šljiva 15h: svinjetina, krompir, šargarepa (možda šargarepu spremim sa brašnom, kao sos) 18h: griz (možda dodam jabuku) PET 11h: palenta, kajsija 15h: jagnj., krompir,pirinač, brokoli 18h: palenta, kajsija SUB 11h: bundeva, pa palenta da ga zasiti 15h: jagnjetina, krompir, paradajz, luk (planiram da dinstam meso, i paradajz, da pravim nešto slično kao bolonjeze, ali da stavim na krompir umesto na testo) 18h: jabuka, šargarepa NED 11h: hleb, pašteta (domaća pašteta: svinja, luk, so, ulje) 15h: svinjetina, krompir, prokelj, pl.patlidžan 18h: palenta, šećer Zacrvenela sam ključne promene. Neka nam je Bog u pomoći.
< Poruku je uredio Tash -- 5.1.2012 21:46:03 >
|