Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 13:50:52
|
|
|
|
ivaj
|
bejbe,nadam se da ce i tebi da svane po pitanju tog spavanja Kod ove nema takvog pravila-da joj se vise spava.Ona malo spava od rodjenja
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 13:52:36
|
|
|
|
Daca88
|
Ovaj moj se danas odvalio od spavanja.Zaspao u 21h i spavao do 10h,nije se budio oko 06h da pije mleko. I zaspao ponovo već u 11h posle doručka i tek mlopre se probudio.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 13:54:13
|
|
|
|
bebablue
|
isto ivaj, potpuno isto i Simona, nije spavalica i u svadji je sa snom, ja je ostavim da se sama uspavljuje i tako sad radimo i danju i nocu od uvek. Tek sad kako je veca malo okrece ritam, ne smem ni da pricam o tome , trecu noc mi spava celu noc. Od 21 do pola 7 jutros, tad je dobila mleko i do pola 10 je spavala.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 13:55:08
|
|
|
|
ivaj
|
Vidi molim te srecne zene Au Daco pa on bas spava
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:03:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
bebablue, isto i kod nas. Cim spava po pola sata..onda mora vise puta dnevno da spava. jednostavno umori se.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:04:27
|
|
|
|
Ana007
|
Meni sad spava od 20:30 do 06h.Mada se jutros probudila u pola 6
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:08:13
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 bebablue, isto i kod nas. Cim spava po pola sata..onda mora vise puta dnevno da spava. jednostavno umori se. Citala sam (mada i logicno je ) da bebe ne mogu u tih pola sata upasti u dubok san, pa samim tim se ne mogu ni odmoriti, ja sam dok je Simona bila manja "pecala" posle cuvenih 20min. sna, kada izbaci cuclu, da je mazim i vratim cuclu da bi nastavila da spava i desavalo se da nastavi i odspava i po sat i po vremena. Spavanje od 30 min ne racunam u dovoljan odmor za bebu i mi se sa tim borimo od rodjenja, evo tek prethodnih par dana da nam je dnevni ritam bolji, pa i nocno spavanje.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:10:30
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: Ana007 Meni sad spava od 20:30 do 06h.Mada se jutros probudila u pola 6 Ana to je super, jer ono "beba prespava noc" je u stvari, beba u kontinuitetu spava bar 5 sati. Mi polako pomeramo kupanjac, da bi pomerili malo i spavanjac, jer idu duzi dani, duze cemo i setati napolju.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:16:14
|
|
|
|
eni26
|
za sad zaspimo oko 23h,u pola 4 se budi da jede i posle u pola 9.
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:17:18
|
|
|
|
bebablue
|
eni dusa mala, super je
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:18:08
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: bebablue eni dusa mala, super je da hoce ostati ovako , bilo bi wauuuuu
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:21:01
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: eni26 IZVORNA PORUKA: bebablue eni dusa mala, super je da hoce ostati ovako , bilo bi wauuuuu Hmmmmmmm, citiracu moju babu na ovom forumu, ne znam koji put ...."deca se menjaju"... a to znaci moze i na bolje da se promene, npr., tvoja beba ce izbaciti obrok u pola 4 i spavace do ujutru
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:23:56
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Iva i dalje kao da ima mesec dana! Nocu se budi na 2-3 sata.... Probala sam da joj ne dajem da sisa ali ne uspeva... Jedino kad sisa, i to propisno, ponjopa sve, samo okrene glavicu i zaspi, i spava naredna 2-3 sata do sledeceg ruckanja... I tako sve u krug.... Jos nijednom nije spojila 5-6 sati spavanja nocu. Danju lepo spava, pre podne spava 1,5-2 sata i popdne 2x po pola 30, 40 min ili citav sat.
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:29:35
|
|
|
|
bebablue
|
Simona je u periodu uvodjenja nemlecne hrane vratila nocni podoj, tj. podoje, jer nista nije moglo da je uspava, onda sam ja vremenom, van sebe od umora, sto nocnog budjenja zilion puta, sto nespavanja danju, jednostavno pocela da joj nudim vodu da pije nocu, i prihvatila je, mada ni to nije resenje da se naliva nocu nekoliko puta da bi se uspavala, pa sam presla nekad vodicu, nekad probam samo sa cuclom.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:33:45
|
|
|
|
eni26
|
Beba al meni je zao da ne jede po noci Ja volim kad se ona probudi , bolje ce napredovati kad se najede
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:35:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: bebablue Simona je u periodu uvodjenja nemlecne hrane vratila nocni podoj, tj. podoje, jer nista nije moglo da je uspava, onda sam ja vremenom, van sebe od umora, sto nocnog budjenja zilion puta, sto nespavanja danju, jednostavno pocela da joj nudim vodu da pije nocu, i prihvatila je, mada ni to nije resenje da se naliva nocu nekoliko puta da bi se uspavala, pa sam presla nekad vodicu, nekad probam samo sa cuclom. Probam i ja sa cuclom, nekad je uspevalo.... sad nikako... ali, mozda si u pravu... uveli smo slani obrok i kad bolje razmislim od tada se budi cesce nocu... hmmmm Valjda ce uskoro da se sredi, ide lepo vreme pa da je izmorim napolju u setnji mozda se nece buditi tako cesto.
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:35:18
|
|
|
|
bebablue
|
uvek bebe najlepse jedu nocu, i same najcesce izbace nocno klopanje...pa onda opet vrate
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:36:05
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: eni26 Beba al meni je zao da ne jede po noci Ja volim kad se ona probudi , bolje ce napredovati kad se najede Moja bebana super napreduje, sa 5 meseci imala 8kg i 70cm!!! kaze dr da je to od nocnog podoja, ali kako da joj ga ukinem kad samo cokce kad sisa nocu...
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:37:21
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Moja bebana super napreduje, sa 5 meseci imala 8kg i 70cm!!! kaze dr da je to od nocnog podoja, ali kako da joj ga ukinem kad samo cokce kad sisa nocu... Bravo za bebca !!!
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:37:43
|
|
|
|
bebablue
|
Ivanka, ja nekad mislim da cemo svi popadati na nos, ali moja S se ne da, zilava je to vojcica, vikace iz sveg glasa samo da se razbudi, pa nije blesava da spava, to je gubljenje vremena. Ali definitivno je promena u nocnom spavanju nastala kad smo krenuli sa nemlecnom hranom, i to sa pirincanom kasicom za veceru, kao spavace nocu onda...aha, ono je jos gore bilo.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:39:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ista prica, ja reko spavace duze kad ono jok!!!! A i navikla sam se vec da se budim, ponekad kriziram a onda je samo pogledam i uzivam... Nece sve to jos dugo trajati
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:41:55
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ista prica, ja reko spavace duze kad ono jok!!!! A i navikla sam se vec da se budim, ponekad kriziram a onda je samo pogledam i uzivam... Nece sve to jos dugo trajati Istooo...meni je bas bilo tesko kad je Simona odlucila da ne sisa, nije tema, ali vezano je za spavanje i za to nocno sikenje, to je bilo bas nesto samo za nas dve. A u sustini, moja beba par veceri spava nocu, ali meni je taj promenjeni ritam usao pod kozu, ja se budim redovno. Beba prespava noc, ali mama ne.
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:44:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nekad je cujem da se meskolji pa sednem na ivicu kreveta da je gledam dok spava.... Simbioza je to
|
|
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 14:45:21
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nekad je cujem da se meskolji pa sednem na ivicu kreveta da je gledam dok spava.... Simbioza je to
|
|
RE: koliko dugo beba spava nocu? 7.4.2011 15:33:47
|
|
|
|
Shishica
|
Otpasce mi bradavice od nocnog sisanja..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?