|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m...
3.8.2009 21:19:39   
Jovanovici
Ja i mm provodimo dosta vremena zajedno.
On ne radi svaki dan (takav mu je posao, radi parno grejanje sa jednim covekom i tu nema posla bas toliko da je stalno odsutan).
Desava se da mora da ode na par dan na teren, tad mi mnogo nedostaje, jedva cekam vece da zavrsi posao i da se cujemo.
Ali kad dodje kuci, svo vreme je nase.
Igramo se sa Sofijom dok uvece ne zaspi, izadjemo u grad, lepo se provedemo.
Kad dodjemo kuci provod je jos bolji i lepsi user posted image .
Dosta pricamo, o svemu.
Politika, posao, o Sofiji..
O mojoj trudnoci.

(odgovor članu vodolija 82)
Direktna veza do poruke: 76
3.8.2009 21:41:24   
Anoniman
15-30min dnevnouser posted image

(odgovor članu Jovanovici)
  Direktna veza do poruke: 77
3.8.2009 21:44:41   
andrijana
Ako se racuna vreme pored kompa,onda ceo dan. user posted image

Andrijana i Stevan
01.01.2007.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 78
3.8.2009 22:06:16   
Nensi*
Moj dragi i ja provodimo bas dosta vremena zajedno,i tako je od prvog dana,nismo zajedno jedino kad smo na poslu,a posto su nam radna mesta bas blizu,on nekad smugne i dodje kod mene user posted image

(odgovor članu andrijana)
Direktna veza do poruke: 79
6.8.2009 15:06:29   
cici78
Mm i ja ne provodimo onoliko vremena zajedno koliko bismo zeleli, naravno zato sto on radi, i to od 07-18h, nekad manje, nekad vise. Uvek jedva cekam da se vrati s posla i u nase "kvalitetno" vreme koje provedemo zajedno ubrajam i to sto caskamo i cekam ga i dok se tusira, brije...user posted image Naravno tu je i nedelja, tad smo ceo dan zajedno, prosetamo, vidimo se sa rodbinom, prijateljima...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 80
22.1.2010 22:08:39   
Anitaaa
u poslednje vreme....jedva sat vremena dnevno user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu cici78)
Direktna veza do poruke: 81
22.1.2010 22:41:03   
cipiripi
zaista dosta..ceo dan..i posao i izivanje, a u vecernjim satima se opustamo jedno do drugog ja na rr a on sa nekim njegovim igricama na netu.. to nam je neki ventil user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 82
22.1.2010 22:45:01   
lothroniell
On je sada u vojsci pa prilicno malo, pre se nismo razdvajali sem kad samo na poslu! Mislim da ce tako biti i kada se vrati i bice nas +1... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 83
22.1.2010 23:04:52   
JULIE
kad nemamo puno vremena i pet minuta iskoristimo KVALITETNOuser posted image

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 84
25.4.2010 0:16:54   
Pilence81
Ne odvajamo se jedno od drugog,ali bukavlno je tako.Nekako u vezi nismo stigli da se upoznamo kako treba jer smo radili,putovali bili u drustvu pa nam brak dodje kao upoznavanje i presrecna sam sto smo vezani jedno za drugo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 85
13.5.2010 13:32:40   
caca81
Svaki radni dan posle 21h(kad deca odu na spavanje) pa do kad ostanemo budni provodimo zajedno, pričamo, gledamo film, uglavnom zagrljeni, jer volimo da se mazimo, a vikendom ne radimo, pa smo po ceo dan zajedno. I kad smo umorni, kad nam nije do priče, samo se zagrlimo, držimo za ruke, a spavamo uvek zagrljeni.

(odgovor članu Jovanovici)
Direktna veza do poruke: 86
13.5.2010 14:46:06   
bratzz
mm radi uinostransvu tako da ume da budenodsutan po mesec i po dana sto meni jako tesko pada jer se nismo odvajali pre nego sto se zaposlio, ali zato kad se vrati kuci onda je slobodan mesec dana (nekad manje nekad vise) i to vreme iskoristimo maksimalno a svi ostali su na cekanju., Njegovoj majci bas i nije pravo sto najvise vremena provodi samnom ali bas me briga za to jer mene niko ne pita kako mi je kad on nije tu.

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 87
28.6.2010 9:52:46   
Ana RR
Mi smo se mnogo vezali jedno za drugo, i kako vreme prolazi sve više je tako..

Volim tu bliskost koja postoji među nama, volim kada pomislim na nešto a on me u tom trenutku pita BAŠ za to..

"Moja ljubavi, digla si me toliko visoko da i kad bih pao, do zemlje bih se naživeo!" M.Bećković

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bratzz)
Direktna veza do poruke: 88
8.7.2010 17:05:27   
Anoniman
Dosta... Za vreme leta manje, ali zimi... 24h, 7dana u nedelji.

(odgovor članu mamanp)
  Direktna veza do poruke: 89
   [Obrisana poruka]
6.3.2011 18:34:06   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 90
6.3.2011 20:56:09   
Brana
Dosta i naravno uvek je kvalitetno samo da smo zajedno.user posted image

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 91
7.3.2011 10:20:26   
jeca.vestica
Mi zivimo u dve zemlje, podaleke. Za sad... na neodredjeno. On ima putujuci posao. Tako kad se vidimo bude super (na godisnjim odmorima, i sad na trudnickom, porodiljskom user posted image ). Ali secam se kad smo ziveli zajedno (mada i sad nije drugacije), prja mi sto je na dan/dva odsutan. Imam vremena za sebe (sredjivanje kuce uz muziku koju ja volim, noktiju, tako neke sitnice, prijateljice i shopping). Kad je tu prvi dan divno, drugi dan dobro, treci dan vec smo malo dosadili jedno drugom pa on ode i taman kad mi dosadi da sam sa sobom, vrati se i opet se volimo. Ne odgovara mi sto smo daleko, ali mi odgovara sto putuje. Ne volim rutinu i ne bih volela da sam u vezi u kojoj mi muskarac sedi u kuci po ceo dan. Ne bi znala sta cu sa njim user posted image  Ali ja sam malo specificna...

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 92
17.3.2011 22:11:58   
lenaa
Evo da nastavim u ovoj temi.Moram da izaberem sta je najbolje za nas tj sta je najbolje za nasu bebu. Da li da ja radim normalnu smenu a bebu dam u vrticu da bude ujutru od 7 pa do 17 sati ili da mm i ja radimo suprotne smene i da bebu cuvamo sami eventualno bi bila sat vremena dnevno u vrticu. Ni sama ne znam sta je najbolje. MM svakako mora da radi u dve smene prva od 5-13.30 a druga od 13.30 do 20.30, a ja ako radim normalnu smenu svakako bi se svake druge nedelje malo vidjali uvece kad on dodje s posla jer bih ja morala ranije na spavanje. Moja smena je od 5do 14 sati a druga od 14do 22 samo sto mi je posao nekih 34 km od kuce pa moram da vozim malo duze a mm je firma 4 km od kuce. Meni je draze da muza manje vidjam ali da je beba sa njim ili samnom. Malo se bojim kako ce to funkcionisati jer mi nismo nikad radili razlicite smene. Naravno, tu je petak vece kad ja dodjem s posla oko 22.30 pa mrtva umorna mogu da se druzim s muzicem, subotom moramo da sredjujemo stan, kupovina, pranje vesa, a nedeljon uglavnom idemo kod njegovih na rucak ili dodju oni kod nasuser posted image , ne znam kako da se organizujem a da sve bude kako treba. Mi smo se dogovorili da kad sam ja prva smena on spava kod bebe u sobi jer se ona nocu budi da rucka a kad je on prva onda ja spavam kod bebe. Jos uvek i dojim bebu mada ona vec polako odbija da sisa i mleka mi se dosta smanjilo, uglavnom sisa nocu oko 1 kad se probudi i ujutru oko 7.

(odgovor članu jeca.vestica)
Direktna veza do poruke: 93
17.3.2011 22:14:30   
lenaa
Znaci od ponedeljka do petka tesko da mogu da pronadjem vreme koje cu bilo kako provesti sa muzem...

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 94
17.3.2011 22:19:58   
lenaa
Jedino je dobro to sto mm hoce sve u stanu da radi, pa i kuva, pere, pegla, tako da ne moram bas sve ja pa jos i da radim vise od njega i plus putujem dalje na posao. Mada bi sigurno potrazili drugi stan da meni bude posao blize.

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 95
18.3.2011 12:28:08   
Anoniman
uh leno, to jeste dosta nezgodno user posted image
moji roditelji su godinama radili u suprotnim smenama da bi mogli mene da cuvaju. s'' tim sto im je popodnevna smena bila do 11, znaci dok dodju kuci bude vise od pola 12 . . a ovo drugo radi od 7, pa ustaje u 6:15 i zaspi dok se ovo vrati sa posla, pa se danima uopste nisu ni vidjali. ali oni su tako smatrali da je bolje da bi vise vremena provodili sa mnom, znaci uvek sam u toku dana bila sa nekim od roditelja, ili prepodne ili popodne, izmedju bi me baba pricuvala na sat, dva. kad sam krenula u obdaniste, mama me nije vodila onim danima kada je ona kod kuce, npr. kada radi popodne. bilo joj je zao da ona bude kod kuce i moze da provede prepodne sa mnom, a da me vodi u obdaniste. mislim da se sve promenilo tek kada sam krenula u skolu! 

mm i ja se i sada slabo vidjamo . . on radi od 9-5 ali pre 7,8 retko bude kuci, a cesto i duze ostaje. plus kad dodje uvek ima neke obaveze, radi nesot privatno. . pa jako malo vremena provodimo zajedno. user posted image cekamo vikend kao ozeblo sunce, a onda kad dodje mi ne znamo sta cemo pre od posla, nabavka, selo, da se vidimo sa roditeljima. . i opet prodje vikend, a nismo ga proveli zajedno. nekad mi nedostaje da samo set__amo i pricamo.

(odgovor članu lenaa)
  Direktna veza do poruke: 96
18.3.2011 12:32:09   
MaDi
Pa aj i ja da nesto napisem... Ja iza sebe imam brak...u tom braku sam dobila prelepu devojcicu koja mi je sve u zivotu...jako sma malo bila u braku..4odine...kada je cerkica imala 2,5god odlucila sam da odem od njega...u vezi je bio ok,savrsen,da ne poverujes da tako nesto postoji...ali posle sve kontra i da ne gnjavim o njemu jer nije bitan...posle sam kao odlucila kada sam se razvela da vise ne zelim da imam muskarca pored sebe...jednostavno sam se razocarala u njih...i cak bila odlucila da zelim da se dole kako babe kazu podvezem..da nemam vise dece itd..sva sreca to uradila nisam...posle nekog vremena tj pre godinu ipo skoro 2,upoznam moju sadasnju ljubav...u vezi smo jace od godinu dana...oko godinu dana zivimo zajedno...i sada sam presrecna i jako mi je bilo bitno kao i svim majkama (samohranim) kako ce taj nas partner da se ponasa prema mom detetu itd... kod mene je tako idelano da ponekad stvarno pomislim da je sve samo san...moj decko i moja cerka se slazu kao da joj je on otac...a ja i on smo bas ok... ono sto sada zelim je da se ponovo ostvarim kao majka...da cerkici ispunim zelju da dobije batu ili seku..i njemu da ostvarim zelju ... inace mi smo non stop zajedno..jedino kada on radi tad se ne vidjamo po par sati..a kad ga nema..nedostaje mi...iako su samo sati u pitanju..oko svega mi pomaze..kuci oce da mi pomogne,da skuva itd... malo se jedino pitam da li ce se on prem amojoj cerci promeniti kada dobijemo zajednicko dete..to me malo kopka... jer oko mene nemam bas neke primere ... neznam... vreme ce pokazati..inace ja imam 27 god,on 35...a cerkica moja moj zivot sad ce 7 god... i ja jos nikako da se odlucim da pocnem da radim na bebi...pa se razmisljam..velika je sada razlika...a kolika ce biti izmedju moje M i druge bebe... eto devojke udavila sam vas :)))

Kad nekog voliš...

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 97
18.3.2011 13:49:08   
jabudic
Zajedno smo svakodnevno posle 15h, ali koliko je kvalitetno, ne znam...
Rucak, Nemanja,  obaveze, posjete, meni je kvalitetno kad se posvetimo samo sebi, a to je tesko sa djecom...
Vikendom smo zajedno po citav dan, ali tu je i mali guzonja, koji kaze:"Tata, sucajno ne dijas moju mamu"user posted image

(odgovor članu MaDi)
Direktna veza do poruke: 98
18.3.2011 14:25:51   
Anoniman
Mozda sat vremena dnevno radnim danom,a vikendom se trudimo da budemo sami, samo nas dvoje, sad nas troje user posted image
Tako je otkad smos e upoznali jer on radi do 5 a ja od 3, vidimo se posle 10 user posted image i ne zudimo za druzenjem jer ni jedno drugo ne vidimo kako treba user posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 99
18.3.2011 16:41:42   
Verus
Jako malo...juce smo konacno svi troje otisli na kafu i u park.  Sinoc mi je rekao "bas je danas bio divan dan jel da?".  Bilo mi je drago.  Rekla sam da sve sto zelim vise iz nase veze je vise takvih danauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here