Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 9:16:54
|
|
|
|
Anoniman
|
iskreno jako loše... ono ako ćemo od 1 do 5 ocjena je mozda jedva slaba 2 ...prolazna... bukvalno nemamo vremena jedno za drugo, klinci traze puno vremena, posao, i sve ostalo...
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 9:21:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja radim od 8-16h, a mm radi dvokratno: od 9-13.20 i od 16.30-20.30. Znači ujutru odem kada on ustane. Stignem kući, on odlazi. Uveče kada dođe: hranim i kupam dete, odem da ga uspavam, i tada je već moj dan gotov: spavam! Subotom smo oboje na faxu... Tako da ostane sam nedelja.
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 9:32:58
|
|
|
|
mihi
|
Saša i ja imamo nepisano pravilo da uveče makar 15 minuta popričamo šta se dešavalo tog dana. Od kada se Miloš rodio obično pričamo kad on dođe s posla, idemo redovno u bioskop, a ranije smo nedeljom išli na ručak, pokušali smo da odemo prošle nedelje imamo u blizini neki restoran minirao nas najstrašnije Miloš popili smo piće, poneli kući ručak i eto tako, malo se sve poremetilo jer nam je Luka bio veliki i mogli smo svuda da idemo sa njim ili sami on je ostaja kod kuće bez problema, ali nije nam žao sad ih je dvojica pa dvostruko uživamo.
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 9:33:26
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Kakvo je stanje kod vas? Možeš mislit kako je to kod mene Zanimljivo je iako se stvarno malo viđamo da i to vrijeme često puta bude uzaludno provedeno. Dok on ode u grad da vidi svoje frendove,koje sam ja usput zmrzila zbog toga što mi ga otimaju , ja čekam kod kuće,kuham, željna priče s odraslom osobom,željna sexa(ajd to odrađujemo u međuvremenu),onda sam malo ljuta zašto sad mora ići od kuće kad je tek došao i tako... Sve je na brzinu nestignemo ni popričati kako treba,nema opuštenosti tu su problemi razgovori o budućnosti...mislim da nam trebaju promjene podhitno ja bi recimo rado otišla psihijatru da mu ispričam sve što mi je na srecu. Imam osjećaj da nam uvijek nešto visi u zraku,nestignemo sve reći i dogovoriti se žurimo ne stignemo se voljeti,uvijek neko iščekivanje boljeg neki ciljevi...a život prolazi i jako mi je žao zbog toga
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 9:37:46
|
|
|
|
Anoniman
|
zaboravih napomenuti da po kad kad stignemo izadji onako s prijateljima na piće ...obično vikendom... al jednom u mjesec dana ... jbg valjda je to život
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 9:41:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Najveći problema nastaje ako se dvoje udalje u ovoj celoj trci frci... jer... nećemo raditi večno, deca će porasti i otići, a mi ostajemo pod stare dane sa nekim strancem. Mislim da je to ono na šta treba obratiti pažnju.
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 9:46:21
|
|
|
|
Lu
|
Mene samo zanima jel to normalo da se uvijek teži za nečim više Jel svi ljudi tako žive mene izluđuje to i pitam se zašto moj muž mora otići od mene da bi mi mogli živjeti pa ebem ti više život!!! Jasno mi je da je morao otići,situacija je takva kakva jest i svima nam je teško ali i ljudi koji žive zajedno isto to rade,trče trče trče i naveče zaspu sa djecom,soryy Tasha
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 9:49:25
|
|
|
|
Anoniman
|
ispade da je tako ... svejedno da li neko ide negdje da radi ili je hajmo reci svoj na svom... kavalitet se ne mijenja ocigledno!!! tasho u pravu si sa tim da ce klinci odrasti ... da necemo uvijek raditi itd... medjutim svi letimo za tim da djeci stvorimo sto bolje uslove i da im nesto obezbjedimo... nekad me muka ufati i to prava
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 9:49:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Nema potrebe da se izvinjavaš... to je tako. A nemam pojma za čime trčimo, jer nam 2 plate traju od prvog - do prvog. Da ne radim honorarno, ne bih imala para da kupim detetu nov krevet i bicikli koji sada planiram da kupim.
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 9:52:58
|
|
|
|
mihi
|
Dobro Vi ste većinom mlađe na početku braka jeste to tako mm je jurio doktorat, ja magistraturu pa doktorat, ja sam ga podržala kada je išao na doktorske studije u Ameriku skoro godinu dana smo bili razdvojeni, ali je i on mene išla sam u Teksas 3 meseca on je bio sa Lukom, 2007 godine mesec dana u Španiju na fakultet u Zaragozzu on se takođe brinuo o Luki bez ičije pomoći tako da je važno da jedno drugo podržavamo i shvatimo potrebu i za društvom i fudbalom i sve drugo i što kaže Tasha ne sme da se izgubi kontakt nadjite svakog dana malo vremena za raygovor makar se malo i posvađali bolje je pričati i razmenjivati mišljenja nego pustiti da se stvari odvijaju stihijski. E sad smo opet "MLADI" roditelji ali dovoljno zreli da uživamo u Milošu.
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 9:57:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je stalno otvoren Chat prozor sa mužem... Znam, zvuči idiotski, ali tako makar stignem da mu kažem "zdravo!"
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 11:17:38
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: mihi Dobro Vi ste većinom mlađe na početku braka jeste to tako mm je jurio doktorat, ja magistraturu pa doktorat, ja sam ga podržala kada je išao na doktorske studije u Ameriku skoro godinu dana smo bili razdvojeni, ali je i on mene išla sam u Teksas 3 meseca on je bio sa Lukom, 2007 godine mesec dana u Španiju na fakultet u Zaragozzu on se takođe brinuo o Luki bez ičije pomoći tako da je važno da jedno drugo podržavamo i shvatimo potrebu i za društvom i fudbalom i sve drugo i što kaže Tasha ne sme da se izgubi kontakt nadjite svakog dana malo vremena za raygovor makar se malo i posvađali bolje je pričati i razmenjivati mišljenja nego pustiti da se stvari odvijaju stihijski. E sad smo opet "MLADI" roditelji ali dovoljno zreli da uživamo u Milošu. Oboje ste doktorirali,vau svaka čast Kažeš sad uživate,opet ste MLADI roditelji i naravno iskusniji,zreliji. Mene zanima Mihi,jel sad možeš reći da ste napokon sredili stvari u svom životu,ne kažem da ćete sada samo ležati i uživati nego ono radite i živite bez pritiska i nekih velikih planova da li postoji taj tren u životu ili je ipak takvo vrijeme da se i dalje nečemu teži, nečemu boljem mislim isključivo u materijalnom smislu, ili je današnji život jednostavno takav da tome nema kraja nego se jednostavno trebamo što bolje prilagoditi i biti bliskiji s partnerom i sad ću se našaliti,trčati zajedno što je moguće više.
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 11:35:54
|
|
|
|
mamanp
|
taso, nije uopste idiotski - i ja sam stalno na msn-u sa muzem i hvala tome ko je izmislio msn jer inace se nikad ne bi ispricali...ja sam mislila da samo ja ne provodim dovoljno vremena sa muzem a ono ispade da nas je dosta takvih. takav je zivot, trka za parama, trka da obezbedimo deci nesto sto mi nismo imali a za onog s kojim si resila da provedes zivot - e za njega imamo najmanje vremena...uvijek mi je preci usisivac i pacarva nego da izadjem negde s njim. a na kraju kad ta deca odrastu ni jedno od njih nam nece reci hvala za to sto smo im obezbijedili, nego ce uvijek kukati da im je nesto falilo, shvaticemo koliku smo gresku napravile sa onim sa koji je negde u pozadini cekao da ga se mi setimo.
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 11:43:37
|
|
|
|
Anoniman
|
mislim da niti jedna od nas nije rodila dijete da mu ono sutra kaze hvala... drugo mislim da i muskarci se trebaju malo potruditi da nadju vremena jer ih vecina zdravo za gotovo uzima to da zena kao majka i pored toga sto radi, i ima milion obveza mora jos i da se trudi... mislim da se i oni nekad moraju potruditi... jer od onog cuvenog 8.marta 19 i neke promijenilo se samo to sto zena sad radi svaki posao kao i muskarac , a i sve ostalo kuca, ciscenje, djeca, kuhanje , pranje ...jbg moje misljenje al mislim da se nekad zena vise postovala
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 12:17:58
|
|
|
|
Sneža
|
Kod nas je malo lakše po tom pitanju jer nemamo decu,i stvarno nemam osećaj da smo u braku,već kao da se i dan danas zabavljamo,non stop imamo neku akciju,tipa kartanje,žurke,malo idemo tamo,malo vamo,jedino što on jako puno radi,i desi se cele nedelje kad konačno dođe s posla(odlazi u 6 30,a dolazi skoro nikad pre 18)bude slomljen,nizašta,ruča i zaspi.I još donese gomilu papirologije da pozavršava.A OBOŽAVA fudbal i dva-tri puta nedeljno uveče igra sa ekipom,pa se desi da se vidimo i samo cmoknemo u prolazu.Ali je zato vikend,često samo naš i sve propušteno nadoknadimo .
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 12:57:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Lenka bravo!
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 13:03:46
|
|
|
|
afrodita
|
Sta je to kvalitetno provedeno vreme sa muzem? Ponekad kada sve napustim i odvojim vreme samo za njega, ubrzo shvatim koliko sam pogresila i nista nisam postigla. Nekad je to bilo kvalitetno dok se nije toliko trcalo za novcem i dok deca nisu zahtevala ovoliko kao danas.
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 13:11:35
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Ponekad kada sve napustim i odvojim vreme samo za njega, ubrzo shvatim koliko sam pogresila i nista nisam postigla. u pravu si...ja kad uspem da odvojim vrijeme za njega on tad drzi daljinski u rukama i ja se vratim svojim poslovima
< Poruku je uredio Tasha RR -- 31.3.2009 13:14:01 >
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 13:12:39
|
|
|
|
mamanp
|
ups...nisam dobro odradila ovo citiranje...al znate sta hocu da kazem
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 13:17:25
|
|
|
|
afrodita
|
u pravu si...ja kad uspem da odvojim vrijeme za njega on tad drzi daljinski u rukamauser posted image user posted image user posted image i ja se vratim svojim poslovima ili mi se baci u diskusiju o ureznicama i nareznicama glodalima i testerama
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 13:20:31
|
|
|
|
mamanp
|
nama je i politika na repertoaru...i ja kad malo razmislim bolje da uradim nesto sto me vec ceka nego da raspredam dokonu pricu
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 13:21:19
|
|
|
|
Anoniman
|
kako ja volim da drzim daljinski ... neku noc ja gledala utakmicu on poludio ... posto je moj mm operisan od sporta a ja gledala reprezentaciju protiv belgije on režao svo vrijeme , i bas tu noc nasao kao vremena da koju pametnu promuhaberimo grrrr... a ja se bas fino namjestila ... djecu uspavala ... kokica sebi ispekla... ledenu pivku iz frizidera... e jbg ... sta cu kad volim fudbal
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 13:22:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemojte da se ljutite, ali zašto ste u braku sa nekim čije priče vas ne zanimaju? Mene zanima sve što mm ima da kaže, često ne razumem ni reč (iz struke), ali odslušam, i na kraju pitam "Jel to dobro?", ako kaže DA, ja se eto radujem.
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 31.3.2009 13:24:51
|
|
|
|
mamanp
|
sve je OK sto se tice raznih prica, al kad pocne o politici ja okrenem pricu, al on opet vrati na staro
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Dexon (
80%)
(
20%)
Ukupan broj glasova: 54Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!