|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m...
31.3.2009 13:28:06   
Anoniman
Lepo ga saslušaš, kada završi kažeš III-AAA! kao magarac, pa će možda da shvati. Moj više ni ne pokušava da priča o politici, jer zna da ja o tome svemu nemam mišljenje.

(odgovor članu mamanp)
  Direktna veza do poruke: 26
31.3.2009 13:30:36   
mamanp
user posted image user posted image user posted image  za savet

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 27
31.3.2009 13:52:44   
sneza24
Ja ne radim jer sam na bolovanju a i mm trenutno ne radi tako da smo stalno zajedno.On bi trebao uskoro da pocne da radi pa cemo videti koliko cemo vremena provoditi zajedno.

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 28
31.3.2009 20:03:38   
NadaR
Vrlo malo!
On radi po cijeli dan ,kad nije na montazi i kad stigne ranije,onda uvijek ima posla oko kuce,u dvoristu ! Kad udje u kucu, ja sam vec mrtva umorna i jedva cekam kad cu u krevet!
Popricamo malo i jovo nanovo.
Jedino subotom popodne odvedemo Milosha na selo kod bake a mi izadjemo ili sami ili uglavnom sa kumovima,iskacemo se ,nedeljom ujutru odspavamo duze pa po Milosha i dan za cas proleti.. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 29
1.4.2009 7:51:17   
guppy RR
IZVORNA PORUKA: Tasha RR
Mene zanima sve što mm ima da kaže, često ne razumem ni reč (iz struke), ali odslušam, i na kraju pitam "Jel to dobro?", ako kaže DA, ja se eto radujem.

Eeee vala.... ja to ne mogu više...
nekad sam tako sedela i slušala kako je neki čip na grafičkoj kartici zakerao pa su onda... PS2, PCMCA, USB, IR, .... $&"&(&# %"%&#"   i ##(&"# ... i tako dok on to priča, ja se zagubim u svojim mislima.... i nema smisla. Molila sam ga da počne da priča srpski user posted image

Mi provedemo nešto vremena zajedno kad deca legnu spavati. Ne puno... tek onoliko da se ispričamo kako je bilo preko dana. Onda svako ode svojim poslom, što nam oboma odgovara. Vikendom imamo naviku da smo zajedno oba dana po ceo dan... pa odemo negde na ručak ako nam neko pričuva decu... i taaaaaakooo.

Volela bi i ja da imamo "više" vremena zajedno... ali u drugu ruku... da svaki dan pričamo po 3 sata... ko bi to izdržao još narednih 60 godina. Nestane ti tema!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 30
2.4.2009 7:41:47   
MERYEN
Jako malo vremena provodimo zajedno,i to je uvece kad ja padnem od umora naravno i on,onda popricamo malo sta se desavalo tog dana,ako se nesto zanimljivo dogodilo,mimo svakodnevnice komentarisemo ako ne nista pricamo o bebi ,obicno nam prijatelji dolaze uvece,ili odemo mi negde i to je to,jako mi ne dostaju razgovori slobodno vreme koje smo imali za nas. Ono sto vise ne radim jeste da ne slusam ono sto me ne zanima tipa desavanja na njegovom poslu,saslusam ga ali ne dajem sebe ni zasta sto bi me nerviralo smaralo....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 31
2.4.2009 21:42:03   
afrodita
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Nemojte da se ljutite, ali zašto ste u braku sa nekim čije priče vas ne zanimaju?
Mene zanima sve što mm ima da kaže, često ne razumem ni reč (iz struke), ali odslušam, i na kraju pitam "Jel to dobro?", ako kaže DA, ja se eto radujem.

Nikad nisam razmisljala o tome da se razvedem
zato sto mi muz prica o necemu sto me ne zanima.
Mislim da ima na hiljade takvih slucajeva da partnera
ne zanima prica drugog pa su u braku.
Ja mm mogu reci "to me ne zanima" i on se nece naljutiti
a znam isto tako da on meni nikad ne bi to rekaouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 32
14.5.2009 10:50:56   
bebać
Kod mene ako postoji skala neka,ima samo 1 i 5...il nam je extra(on je raspoložen i ja sam,imamo neke 'viška love' ajmo sada da potrošimo,gdje ćemo,kućemo..odemo negdje na ručak,kafu....provedemo vrijeme i po 4 sata skupa u komadu...ili doma naručimo večeru...pa odgledamo kakav film...pa se mazimo)    il

on danima radi od jutra do sutra,naveče dodje umoran,namrgudjen...nešto nije ispalo ok kako je očekivao u poslu,večera i zaspi...meni bude krivo,iznerviram se,pitam se gdje sam ja u svemu tome,zna li kako je meni.....

Eto baš tako,postoji ocjena 1 i 5,čudno ali istinito

p.s. još usled mog nezadovoljstva a njegove nervoze zbog posla se i posvadjamo.....jer ja moram reći šta mi na srcu leži,i to tako kreneuser posted image

< Poruku je uredio bebać -- 14.5.2009 10:52:35 >

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 33
14.5.2009 11:00:05   
Modessty
mm i ja provodimo sasvim dovoljno vremena zajedno.
Ne mora uvek da se priča. Nekad je lepo i kad se ćuti u dvoje user posted image

Uživam kad odemo zajedno negde na kafu ili kad zajedno radimo nešto. Lepo mi je kad smo na treningu. Jeste da on radi sa svojom grupom a ja sa svojom i da nema mnogo ločnog kontakta, al je ipak nešto što radimo zajedno. Zajedno prenosimo znanje drugima. Ja maloj deci a on veeelikoj deci user posted image

Uvek se vidimo nakon posla, pošto oboje radimo pre podne. Onda popričamo kako je kome prošao dan, šta ima novo, šta nam je u planu za danas ili sutra, ako ima neki problem kako da se reši....

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 34
14.5.2009 11:06:24   
bebać
Mod. nemoj pogrešno da me shvatiš,kad dijete dodje većina toga se promijeni...samo hoću da ti kažem da uživaš sada u tom trenutku maksimalno,ali kad bebče dodje sve se zaokrene....i više se radi da se bebici obezbijedi sve,i manje se ima vremena jedno za drugo...i ponekad kad mimaš vremena nije ti ni do čega,onda bi samo spavao i odmarao...a plus ko nije navikao na život majke i kućanice(ja nisam)sve ti teže pada...ni posle god. i pol. nisam se navikla

Zato uživajte sada u svemu što imateuser posted image

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 35
14.5.2009 11:09:43   
Modessty
Ma znam ja to Bebać. Ali veruj mi da mi jedva čekamo da to dete dodje već jednom! Nakon toliko čekanja ništa nam neće biti teško.
Dešava se i nama da od obaveza ne dižemo glavu. Dobro je u celoj priči to što zajedno treniramo aikido, pa sve što je vezano za klub radimo zajedno.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu bebać)
Direktna veza do poruke: 36
14.5.2009 11:13:48   
Anoniman
Joj Mod, ne pada ni nama teško ništa vezano za decu, ali znate li vi koliko vam zavidim kada kažete da vas muž zagrli i tako spavate...? Nama dete spava u krevetu, i ne bih to menjala ni za 1000000000 zagrljaja, samo hoću da kažem da je bebać u pravu, uživajte jedno u drugom, daleko od toga da kada dođe dete nikada više nećete uživati jedno u drugom, ali ne tako kako to činite sada.

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 37
14.5.2009 11:18:42   
Modessty
A ja bi sve dala da dete leži izmedju nas!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 38
14.5.2009 11:22:23   
Anoniman
Znaaaaaaaaaaaaaam... biće mila, a onda ćeš da patiš za muževim zagrljajem, tako da... znaš šta ti je činiti. user posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 39
14.5.2009 11:24:40   
Modessty
user posted image user posted image user posted image
ma odma se bacam na njega user posted image čim dodje s posla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 40
14.5.2009 21:50:00   
Dora
Drage moje, lepo nam je koliko sebi napravimo da nam bude. Ponekad semo stalno zajedno, ponekad danima ne stignemo ni da kažemo zdravo jedno drugom, ali uvek sve zavisi od toga kako napravimo. Mi uglavnom dosta vremena provodimo sa decom u skitnji. Stalno i svuda idemo s klincima. Zezamo se, provedemo se fino, a kad klinci zaspu onda sebi napravimo uživanje uz neko piće, film ili ništa posebno. Pričamo ili ne. Ili okupimo društvo.

Ali, kao što Bebać kaže, bude ili 1 ili 5. MM je uvek raspoložen, uvek je staložen, nikad nervozan, i kad ima milion problema. Ja sam drugačija. Za sekund mi se pokvari raspoloženje i onda sam nesrećna. Jedna sitnica mi sve pokvari. Onda ako on uspe da me nasmeje- bude nam opet 5, ako ne uspe onda 1 i svađa...

Tako je to u braku. Mi nikad nismo bili bez dece, udala sam se trudna i rodila dvoje dece za manje od dve godine. I kad su deca ponekad (jako retko) kod mojih, ja nisam svoja, kao da mi nešto fali, nije mi ni dočega. Ne umem da uživam ni u čemuuser posted image ni sa mm. Najbolje je vreme kad smo svi zajedno. I meni i njemu!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 41
15.5.2009 7:58:00   
bebać
I ja sam ostala trudna odmah,nakon mjesec i pol,pa su onda krenuli hormoni posle porod,sada obaveze i što LU reče vječita trka za onim materijalnim.Ponekad se zamislim,i pomislim da sam bila sretnija u iznajmljenoj sobici....naravno kad me spuca kriza.a posle kad dodjem sebi drago mi je što imamo ovo što imamo.

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 42
15.5.2009 18:08:36   
Verus
Puno...Idemo zajedno u teretanu skoro svaki dan.  On sredom i nedeljom uvece igra basket sa drugarima, a ja sredom i nedeljom uvece (kad i on vec nije tu) provodim vreme sa mojom prijateljicom i njenom bebom, njem muz uvek radi nocu, i provode mozda, 7 sati nedeljno zajedno.  Rekla je da sam joj spasila brak, sto sam sa njom ta 2 dana nedeljno.  Inace zajedno idemo u soping, setnje sa psom, planinarenje, biciklanje (koja ja vise ne radim zbog kolenauser posted image ).  Volimo da smo zajedno, i povrh svega smo i dobri drugari sto je bitno....ne znam kako ce biti akda budemo imali decu, ali nadam se da cemo nesto iskombinovatiuser posted image

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 43
15.5.2009 18:33:59   
Anoniman
UH...eto mi malopre bili u gradu na sladoledu...i sedeli malo na fontani u centru grada...uzivancija..... aj.....on radi od 18h....tako da se uzivancija prekinula..... Al bash volim kad se tako iskljuchimo....i budemo sami....
Inache...kad god sam kod njega...idemo negde...prichamo zezamo se....radimo neshto...ali mi fali taj zajednichki zivot...jer ovako svaki drugi dan spavam kutji....svaki drugi kod njega....ima kad povezem vishe dana kod njega...zavisi kako radi....ali....uvek fali neshto....
Inache...shto se tiche priche i tema....pa ne razumem ni ja sve o chemu on pricha....ali jednostavno uzivam slushajutji njegov glas....i sva se udubim....a on kad skonta....samo kaze "vidim jako si zainteresovana...i sve razumesh" user posted image hhaha   rekoh....da....da....isto tako i on..... A zamislite kad mi pricha o hokeju na travi.....u pochetku kao da mi na kineskom pricha....al sad vetj razumem sve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 44
11.6.2009 23:46:17   
amand
pozdrav

amanda

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 45
12.6.2009 0:34:34   
Ptičica

Muž i ja smo, uglavnom, stalno zajedno. Naravno, svako ima svoje trenutke sa drugarima i drugaricama, ali smo većinom vremena zajedno. Svaki trenutak mi je kvalitetan sa njim. Pogotovo kada, zagrljeni i zaljubljeni, ostanemo sami na celoj planeti! user posted image

(odgovor članu amand)
Direktna veza do poruke: 46
12.6.2009 0:48:49   
Jacaca
Moj muz i ja puno radimo pa nismo po ceo dan zajedno, ali ono sto jesmo trudimo se da provedemo kvalitetno. Mada ja smatram da imam dobar brak, bez pritisaka, stega, ljubomore a opet na kilometre zraci ljubav.

(odgovor članu Ptičica)
Direktna veza do poruke: 47
12.6.2009 8:44:10   
marince1
E ovo je tema stvorena za mene.Mm puno radi,radi i vikendom, a i ja dsta vremena provodim na poslu,aimam i jos neke obaveze van posla,da ne duzim,tako da uopsteno gledano malo vremena provodimo zajedno.
A i to malo vremena nije kvalitetno,jer u to se mora uklopiti i drustvo i porodica i tv.I to mi stvarno smeta,osecam se usamljeno,vrlo malo pricamo.
Jedino kvalitettno provedeno vreme je u spavacoj sobi! user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 48
12.6.2009 12:02:50   
Rivana
Mi dosta vremena provodimo zajedno zajedno cak i radimo user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 49
   [Obrisana poruka]
10.7.2009 18:49:08   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Tijana ili Klara?
Maja85bgd

Tijana (60%)

Klara (40%)

Ukupan broj glasova: 106

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here