Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 10.7.2009 18:51:12
|
|
|
|
Brand new mama
|
U pravu si, dok nas gupi nije nahvatala
|
|
[Obrisana poruka] 10.7.2009 18:52:14
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 10.7.2009 19:03:08
|
|
|
|
Brand new mama
|
Joj, napisala sam roman, a izlogovalo me. Baza mog romana- nista tu ne moze pomoci sem iskrenog razgovora, koliko toliko zrelog, sto je meni jako tesko, jer mi suze same krenu, grlo me stisne... Ali tako jedino pali-moj muz inace misli da mi nije dovoljno dobar, da me cini nesretnom i sve ostale gluposti, pa mu bude tesko i krene da se brani, a uglavnom se brani napadom i tako krene jos jedna glupa i bezvezna svadja
|
|
[Obrisana poruka] 10.7.2009 19:07:27
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 10.7.2009 19:07:44
|
|
|
|
prolece
|
izbacila me RR, pa nisam skontala da ste ovde. ostade mi post tamo.
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 10.7.2009 19:15:01
|
|
|
|
Brand new mama
|
Mozda se tako i nadjete bolje na pola puta Ti ces biti zadovoljnija sobom, a on nece imati utisak da treba da te "zabavlja" pa ce prije i da primjeti kako si ispunjenija Nego,trazila sam jednu pjesmu od Preleta ( nije ova, ali volim i ovu) Zamisli tek da si udata za njega(jadne tek njegove zene, ali stvarno)
|
|
[Obrisana poruka] 10.7.2009 19:18:21
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 10.7.2009 19:22:14
|
|
|
|
Brand new mama
|
Onda ti drzim pesnice prije svega sto ces ti biti zadovoljnija i sretnija. Znam koliko meni treba bukvalno snage da ne krenem da ga davim kad se osjecam neispunjeno, a kad sam ja sretna i zaokupljena sa nekim drugim stvarima tad i on kao mace odmah "gleda preko ramena" sta mi je toliko zanimljivo(princip male djece )
|
|
[Obrisana poruka] 10.7.2009 19:24:52
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 10.7.2009 19:28:40
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 10.7.2009 19:28:54
|
|
|
|
Brand new mama
|
Ako nista, zovi da se upozna sa letecim tanjirima(jest da su mi letjeli samo jednom, ali sam se prirodni talent )
|
|
[Obrisana poruka] 10.7.2009 19:31:12
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 10.7.2009 19:35:12
|
|
|
|
Debeljuca
|
meni se uvek ovde popravi raspolozenje... ... kad su me zveknuli hormoni trudnoce... htela sam da ga teram od kuce... zivimo privatno.... a onda su me zenske smirilie... pa sam pricala sa muzem... i sad je sve super.... za odlican 5.... ovo je nabolje mesto na svetu :) nesto kao sa one strane duge
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 10.7.2009 19:36:46
|
|
|
|
Brand new mama
|
Eto,pa nek se on cudi otkud si tako raspolozena, a ti mudro cuti (nadam se da ne zna tvoj nick i pass) Pa kad krene da lunja, a ti ga jos poljubis na vratima i kazes "Ne moras zuriti, samo se lijepo provedi" Ili ce otici odusevljen sto si pozitiva ili ce se nocas cimati na svaki susanj bez obzira sto je preventivno obukao pancir
|
|
[Obrisana poruka] 10.7.2009 19:38:53
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 10.7.2009 19:41:42
|
|
|
|
Brand new mama
|
Mozes usput izjaviti da si bas citala kako je najveci broj zena koje su ubile svoje muzeve bio tvoj hr. znak ( inace bile su skorpije )
|
|
[Obrisana poruka] 10.7.2009 19:45:39
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 23.7.2009 22:43:14
|
|
|
|
ivak
|
Odlična tema! Ja i mm smo jurili na posao svaki dan ali bilo je vremena i za nas ,i onda je došla naša devojčica i dosta toga se promenilo,ona je naš centar sveta i naravno da nam je najvažnija na svetu ,naš andjeo. Ali....jurnjava za novcem za poslom on radi i subotom osta samo nedelja za nas . Svaki dan mi popijemo kafu zajedno i pricamo ,ali prijalo bi da imamo vise vremena za nas.
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 24.7.2009 12:57:26
|
|
|
|
magnetic
|
Mi jos nemamo dece,ali jako malo vremena imamo za sebe.Radimo po ceo dan oboje,vidimo se uvece dok veceramo,malo odmaramo i vec se uspavamo od umora.Jedino nam nedelja ostaje da se ceo dan posvetimo jedno drugom
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 24.7.2009 13:04:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Posle 21h svo vreme sveta je nase. Mozda nije mnogo ali se vidimo i volimo i pricamo i gledamo filmove... skoro kao nekad.
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 25.7.2009 10:13:07
|
|
|
|
Debeljuca
|
juce ceo dan u prirodi.... i sad cim se spremimo idemo u skitnju sa bebanom... koji samo sutira mamu...
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 25.7.2009 20:29:40
|
|
|
|
Leki 77
|
Dok sam radila, pralticno nikada nisam bila kod kuce pre 20h. Ili zaglavim na poslu ili izadjem sa drustvom na pice/rucak posle posla. Suprug inace ekstremno mnogo radi , pa je retko dolazio pre 20h. Sada, Igor i ja smo po ceo dan u nekim akcijama, suprug dodje pa ga kupamo, i kada mis zaspe celo vece je nase. Svaki vikend nam je 100% isplaniran neki izlet van Bg-a, tako da sam ja extra zadovoljna. Imamo srecu pa smo oboje iste struke, mada se bavimo razlicitim oblastima, ali meni je njegov posao zanimljiv, a njemu moj, tako da rado slusamo te price. Rasprave oboje obozavamo na bilo koju temu-to dodje kao gimnastika mozga :) Videcemo kako ce biti kada krenem da radim. Stan mi sredjuje zena, a ja kuvam uglavnom jednostavne stvari radnim danom, ponekad narucimo klopu, jednom nedeljno odemo na rucak sa malisom, svakog vikenda doruckujemo na lokalnom splavu, a ja sam tamo skoro svaki dan sa Igorom, sto na dorucku, sto na kafi sa lokalnim mamama. Mislim da je sve stvar organizacije i dobre volje :)
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 25.7.2009 20:52:46
|
|
|
|
barbara
|
svaki slobodan trenutak provedemo zajedno i najkvalitetnije
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 1.8.2009 12:28:19
|
|
|
|
bratzz
|
Moram da kazem da je mm najdivnije stvorenje na svetu. kada smo se upoznali bila sam u dugogodisnjoj depresiji i on je uspeo da me spasi od nje. Dok nije poceo da radi ovaj ozbiljniji posao koji nam omogucava da pristojno zivimo, radili smo zajedno na istom mestu, on je sedeo kod mene kad je moja smena a ja kod njega kad je njegova. Ostatak dana smo smo provodili gledajuci filmove, ili smo isli u nocni provod. Zbog mene je propustio mnoge utakmice , a dobro znamo da ih se muskarci tesko odricu. Kazem vam zlatan je . Ali posto je poceo da radi, od nove godine, s vremena na vreme ide u inostranstvo tako da smo prinudjeni da po nekoliko nedelja budemo razdvojeni . Ta razdvojenost mi jako tesko pada jer sam navikla da je uvek tu kad mi zatreba. Kada ode na put nocima ne mogu da spavam i ne pomeram se od kompjutera jer nikad neznam kada ce da se javi posto to ne zavisi od njega nego od toga da li ima pristup internetu. Jednom me je probudio u 5 ujutru da bi smo se culi. Ali kad se vrati mojoj sreci nikad kraja, tada pocinje moj mali raj.
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 1.8.2009 12:38:41
|
|
|
|
vodolija 82
|
IZVORNA PORUKA: barbara svaki slobodan trenutak provedemo zajedno i najkvalitetnije
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
POSLE PORODJAJAPoisonEvePosle koliko vremena nakon porodjaja ste izasli sami sa suprugom? Pozeljno bi bilo da u komentaru navedete i kome ste ostavili dete na cuvanje.Nakon mesec dana (
30%)
Nakon dva- tri meseca (
15%)
Nakon tri-cetiri meseca (
9%)
Nakon cetiri-pet meseci (
9%)
Duze od sest meseci (
37%)
Ukupan broj glasova: 151Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!