Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 6.9.2013 16:35:30
|
|
|
|
lanajelena
|
U poslednje vreme nimalo ,ja krenem na posao u 7,mm u 8 i retko se vrati pre 19h,onda dodje kuci i samo mu stizu mailovi na koje mora da odgovara tako da to traje do 22h i posle je toliko umoran da ne mozemo ni pola filma da pogledamo zajedno
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 6.9.2013 23:27:21
|
|
|
|
Bebilina
|
Na srecu dosta, ne mogu da se pozalim I doruckujemo i ruckamo i vecerao zajedno i kad deca u 7 odu na spavanje imamo citavo vece za nas dvoje. S vremena na vreme i otputujemo sami ili odemo u spa, izadjemo na veceru isl. Da i ja radim sumnjam da bi toliko vremena imali jedno za drugo... Ranije smo i radili u istoj firmi i putovali do i sa posla zajedno, jedino bi tamo rucali odvojeno da jedno drugom ne dosadimo To je bila sreca da nadjemo takvu firmu, tesko da ce se ponoviti. U prvih 6m braka on je radio druge dane, putovao puno i dolazio kuci preumoran. Taj je posao promenio cim pre jer smo znali da nije dobar za zajednicki zivot i roditeljstvo...
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 6.9.2013 23:47:06
|
|
|
|
mtajcica83
|
Jako malo.Posto je po 6 mjeseci na brodu, kad se vrati, pokusavamo nekako sve na brzinu da nadoknadimo, sve neka trkaa frka, da se ode tamo, vamo, da nam dodju ovi oni, da odemo kod trecih cetvrtih itd,plus nase obaveze..I tako proleti mjesec ipo, dva koliko bude kuci, i onda opet ode na brod po 6 mjeseci i evo tako vec 4 godine..Kad je tu, ni moji ni njegovi nemaju sluha niti zelje da nam nekako ucine pa da recimo se neko bar ponudi da kaze ajde svrco neka danas bude kod nas, vi izadjite negdje ,ili kamoli na dan ili dva ..ja mislim da je to za nas nemoguca misija.Zato mi je i brak u jako losem stanju, mnoge stvari ne funkcionisu odavno,mislim dobrim dijelom zbog toga sto mi bukvalno nemamo vremena za sebe..Ok je kad svrco ode u krevet, ako se to racuna, nekad smo znali jako lijepo to vrijeme da iskoristimo,a sada se samo svadjamo, itd...
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 6.9.2013 23:52:34
|
|
|
|
jovicaa
|
bebilina tebi deca lezu u 7?? blago tebi.. kad ustaju? moji nikad pre 22 h nece da legnu. sad se mozda malo to pomeri zbog vrtica. pa provodimo, kako kad... ali uvek barem nesto radimo zajedno, ako nista drugo barem pricamo dosta o svemu i svacemu.
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 7.9.2013 0:11:59
|
|
|
|
Bebilina
|
Mtajcice Zaista steta sto nemate podrsku kad se vec toliko toga odricete Nadam se promenice se sve na bolje uskoro... Joco od rodjenja oboje spavaju od 7-7:30/8, kako kad. Spavaju oboje po 12+h nocu. Izuzeci su letovanja, odmori, slavlja isl, tad ih pustamo duze, i do 10-11 cak jer nece im ti izuzeci pokvariti rutinu, a to iskustvo im nista ne menja
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 7.9.2013 3:49:09
|
|
|
|
Modessty
|
Nasmeja me tema. Ovih dana ne stižemo ni da razgovaramo. On kasno dodje s posla, onda ga Danilo jedva dočeka, a oko 21-22h smo ili već svi premoreni i u krevetu ili imamo goste. Ali ne žalimo se jer smo se baš lepo družili i uživali u Vrnjačkoj banji početkom avgusta. Sad nam najveća briga da moj porodjaj prodje kako treba. Biće vreme i za "naše vreme"
< Poruku je uredio Modessty -- 7.9.2013 3:50:09 >
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 7.9.2013 14:36:25
|
|
|
|
Figaro88
|
Zavisi,kada je prva smena kuci je u cetiri ali je premoren pa se uglavnom zajedno posvetimo Andrei,kada je druga ode u pola dva na posao ali tada mozemo i da setamo i da doruckujemo zajedno,da se ispricamo,popijemo kafu.Kada je treca onda ceo dan prespava,i jedan dan pauze prespava pa nam ostane samo taj jedan dan ceo da ga provedemo svi zajedno.Ponekad ga se bas pozelim...
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 8.9.2013 6:09:41
|
|
|
|
vukosava
|
Svo svoje vreme osim ono koje sam na poslu.
|
|
|
|
RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m... 8.9.2013 12:57:51
|
|
|
|
Olga75
|
pa ne znam , ne pamtim kda smo izasli nas dvoje , ne pamtim kad smo bilo gde ostisli sami ono razmenimo po koju , tu i tamo se poljubimo , proverimo racune jedno drugom i to je to e sadkad razmislim , mozda se on i svalera ili me ne voli uopste pa mu dosta
|
Anketa
Koje vam ime ljepse zvuciYagZnam da za vas ce biti neobicna ili vise glupa Ali ako mozete da date svoje misljenjeIsmail (
38%)
Imad (
18%)
Ishak (
44%)
Ukupan broj glasova: 193Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!