|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko kvalitetnog vremena provodite sa m...
10.7.2009 18:51:12   
Brand new mama
U pravu si, dok nas gupi nije nahvatalauser posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 51
   [Obrisana poruka]
10.7.2009 18:52:14   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brand new mama)
  Direktna veza do poruke: 52
10.7.2009 19:03:08   
Brand new mama
Joj, napisala sam roman, a izlogovalo me. Baza mog romana- nista tu ne moze pomoci sem iskrenog razgovora, koliko toliko zrelog, sto je meni jako tesko, jer mi suze same krenu, grlo me stisne... Ali tako jedino pali-moj muz inace misli da mi nije dovoljno dobar, da me cini nesretnom i sve ostale gluposti, pa mu bude tesko i krene da se brani, a uglavnom se brani napadom i tako krene jos jedna glupa i bezvezna svadja

Direktna veza do poruke: 53
   [Obrisana poruka]
10.7.2009 19:07:27   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 54
10.7.2009 19:07:44   
prolece
izbacila me RR, pa nisam skontala da ste ovde. ostade mi post tamo. 

Direktna veza do poruke: 55
10.7.2009 19:15:01   
Brand new mama
Mozda se tako i nadjete bolje na pola putauser posted image  Ti ces biti zadovoljnija sobom, a on nece imati utisak da treba da te "zabavlja" pa ce prije i da primjeti kako si ispunjenija 
Nego,trazila sam jednu pjesmu od Preleta ( nije ova, ali volim i ovu) Zamisli tek da si udata za njega(jadne tek njegove zene, ali stvarno)

Direktna veza do poruke: 56
   [Obrisana poruka]
10.7.2009 19:18:21   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 57
10.7.2009 19:22:14   
Brand new mama
Onda ti drzim pesniceuser posted image  prije svega sto ces ti biti zadovoljnija i sretnija. Znam koliko meni treba bukvalno snage da ne krenem da ga davim kad se osjecam neispunjeno, a kad sam ja sretna i zaokupljena sa nekim drugim stvarima tad i on kao mace odmah "gleda preko ramena" sta mi je toliko zanimljivo(princip male djeceuser posted image )

Direktna veza do poruke: 58
   [Obrisana poruka]
10.7.2009 19:24:52   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 59
   [Obrisana poruka]
10.7.2009 19:28:40   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 60
10.7.2009 19:28:54   
Brand new mama
user posted image user posted image Ako nista, zovi da se upozna sa letecim tanjirima(jest da su mi letjeli samo jednom, ali sam se prirodni talentuser posted image )

Direktna veza do poruke: 61
   [Obrisana poruka]
10.7.2009 19:31:12   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 62
10.7.2009 19:35:12   
Debeljuca
meni se uvek ovde popravi raspolozenje...

... kad su me zveknuli hormoni trudnoce... htela sam da ga teram od kuce... zivimo privatno....

a onda su me zenske smirilie... pa sam pricala sa muzem... i sad je sve super.... za odlican 5....

ovo je nabolje mesto na svetu :) nesto kao sa one strane duge user posted image

Direktna veza do poruke: 63
10.7.2009 19:36:46   
Brand new mama
Eto,pa nek se on cudi otkud si tako raspolozena, a ti mudro cutiuser posted image (nadam se da ne zna tvoj nick i pass) Pa kad krene da lunja, a ti ga jos poljubis na vratima i kazes "Ne moras zuriti, samo se lijepo provedi" Ili ce otici odusevljen sto si pozitiva ili ce se nocas cimati na svaki susanj bez obzira sto je preventivno obukao pancir

Direktna veza do poruke: 64
   [Obrisana poruka]
10.7.2009 19:38:53   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 65
10.7.2009 19:41:42   
Brand new mama
Mozes usput izjaviti da si bas citala kako je najveci broj zena koje su ubile svoje muzeve bio tvoj hr. znak ( inace bile su skorpijeuser posted image

Direktna veza do poruke: 66
   [Obrisana poruka]
10.7.2009 19:45:39   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 67
23.7.2009 22:43:14   
ivak
Odlična tema!user posted image Ja i mm smo jurili na posao svaki dan ali bilo je vremena i za nas ,i onda je došla naša devojčica i dosta toga se promenilo,ona je naš centar sveta i naravno da nam je najvažnija na svetu user posted image ,naš andjeo. Ali....jurnjava za novcem za poslom on radi i subotom osta samo nedelja za nas user posted image .
Svaki dan mi popijemo kafu zajedno i pricamo user posted image ,ali prijalo bi da imamo vise vremena za nas.

"Život ne znači čekati da oluje prođu...Život znači naučiti kako plesati na kiši."

Direktna veza do poruke: 68
24.7.2009 12:57:26   
magnetic
Mi jos nemamo dece,ali jako malo vremena imamo za sebe.Radimo po ceo dan oboje,vidimo se uvece dok veceramo,malo odmaramo i vec se uspavamo od umora.Jedino nam nedelja ostaje da se ceo dan posvetimo jedno drugom

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu ivak)
Direktna veza do poruke: 69
24.7.2009 13:04:59   
Anoniman
Posle 21h svo vreme sveta je nase.
Mozda nije mnogo ali se vidimo i volimo i pricamo i gledamo filmove... skoro kao nekad.

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 70
25.7.2009 10:13:07   
Debeljuca
juce ceo dan u prirodi....
i sad cim se spremimo idemo u skitnju sa bebanom... koji samo sutira mamu...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 71
25.7.2009 20:29:40   
Leki 77
Dok sam radila, pralticno nikada nisam bila kod kuce pre 20h. Ili zaglavim na poslu ili izadjem sa drustvom na pice/rucak posle posla. Suprug inace ekstremno mnogo radi , pa je retko dolazio pre 20h. Sada, Igor i ja smo po ceo dan u nekim akcijama, suprug dodje pa ga kupamo, i kada mis zaspe celo vece je nase. Svaki vikend nam je 100% isplaniran neki izlet van Bg-a, tako da sam ja extra zadovoljna. Imamo srecu pa smo oboje iste struke, mada se bavimo razlicitim oblastima, ali meni je njegov posao zanimljiv, a njemu moj, tako da rado slusamo te price. Rasprave oboje obozavamo na bilo koju temu-to dodje kao gimnastika mozga :) Videcemo kako ce biti kada krenem da radim. Stan mi sredjuje zena, a ja kuvam uglavnom jednostavne stvari radnim danom, ponekad narucimo klopu, jednom nedeljno odemo na rucak sa malisom, svakog vikenda doruckujemo na lokalnom splavu, a ja sam tamo skoro svaki dan sa Igorom, sto na dorucku, sto na kafi sa lokalnim mamama. Mislim da je sve stvar organizacije i dobre volje :)

Direktna veza do poruke: 72
25.7.2009 20:52:46   
barbara
svaki slobodan trenutak provedemo zajedno i najkvalitetnije user posted image user posted image

David mamin unjavac!!!!!!!!!!!!!

Slogom rastu male stvari,a neslogom i najvece se raspadaju!

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 73
1.8.2009 12:28:19   
bratzz
Moram da kazem da je mm najdivnije stvorenje na svetu.user posted image kada smo se upoznali bila sam u dugogodisnjoj depresiji i on je uspeo da me spasi od nje. Dok nije poceo da radi ovaj ozbiljniji posao koji nam omogucava da pristojno zivimo, radili smo zajedno na istom mestu, on je sedeo kod mene kad je moja smena a ja kod njega kad je njegova. Ostatak dana smo smo provodili gledajuci filmove, ili smo isli u nocni provod. Zbog mene je propustio mnoge utakmiceuser posted image , a dobro znamo da ih se muskarci tesko odricu. Kazem vam zlatan jeuser posted image . Ali posto je poceo da radi, od nove godine, s vremena na vreme ide u inostranstvo tako da smo prinudjeni da po nekoliko nedelja budemo razdvojeniuser posted image . Ta razdvojenost mi jako tesko padauser posted image jer sam navikla da je uvek tu kad mi zatreba. Kada ode na put nocima ne mogu da spavam i ne pomeram se od kompjutera jer nikad neznamuser posted image kada ce da se javi posto to ne zavisi od njega nego od toga da li ima pristup internetu. Jednom me je probudio u 5 ujutru da bi smo se culi. Ali kad se vrati mojoj sreci nikad kraja, tada pocinje moj mali raj.user posted image

(odgovor članu mamanp)
Direktna veza do poruke: 74
1.8.2009 12:38:41   
vodolija 82
IZVORNA PORUKA: barbara

svaki slobodan trenutak provedemo zajedno i najkvalitetnije user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

(odgovor članu barbara)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

kreme protiv celulita
mtajcica83

Da li koristite kreme ili gelove protiv celulita i strija i koje su to,ali provjereno dobre??

(56%)

(44%)

Ukupan broj glasova: 45

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here