Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 13:00:18
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Poslednja oaza steta sto su Gileta pojeli Idi bre Olga Na IP televiziji, neki od pink movies kanala
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 13:00:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: minavb Ja juce gledala onaj film Petra Lalovica sa malim prasetom, Giletom baksuzom. Prelep film i uvek bi ga gledala!!! jao, ja sam uvek plakala kao mala, divan je čak se i sećam da sam ga prvi put gledala sa nekih 10-tak godina u bioskopu "Braća Stamenković", tata vodio mene i brata.......
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 13:01:07
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Poslednja oaza steta sto su Gileta pojeli Jao Olga pa ja sam svaki put plakala, koliko god puta dam gledala. Uvek bi prebacila prekrivac preko glave i plakala. A onda dosadjivala roditeljima raznim pitanjima, zasto je to tako...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 13:01:21
|
|
|
|
Olga75
|
ja cuh da su Gileta pojeli po zavrsetku snimanja
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 13:03:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam uvek plakala zbog Gileta
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 13:05:05
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: olga75 ja cuh da su Gileta pojeli po zavrsetku snimanja To nije trebalo da nam kazes. Za mene je on ziveo sa lanetom "Srecno do kraja zivota".
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.2.2011 18:05:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Smorila sam se, imam gomilu filmova a ne znam sta bih gledala skidam sad Taking Woodstock Ang Lee-ja, mozda me me malo rasani i da bude neka dobra muzikica
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 19.2.2011 18:09:51
|
|
|
|
Brana
|
Avarar....panov lavirint
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.2.2011 20:44:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR u nedelju na tv moj omiljeni PS. I LOVE YOU, gledajte..... i ove nedelje opet:), za 15 minuta, jedva čekam
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:20:10
|
|
|
|
minavb
|
Trumanov sou. Posteno se isplacem kad ga gledam
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:21:12
|
|
|
|
Anoniman
|
I crtac Spirit.... Divan je...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:23:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam pre par dana gledala simpa crtić , o princezi Rapunzel , koja ima duuuuugačku , čarobnu kosu Nju je , kad je bila beba , ukrala neka zla teta .... i tako
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:34:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja sam pre par dana gledala simpa crtić , o princezi Rapunzel , koja ima duuuuugačku , čarobnu kosu Nju je , kad je bila beba , ukrala neka zla teta .... i tako I volela je da jede rotkvice Ako je to ta verzija
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:34:55
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR u nedelju na tv moj omiljeni PS. I LOVE YOU, gledajte..... i ove nedelje opet:), za 15 minuta, jedva čekam I ja volim ovaj film
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:45:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja sam pre par dana gledala simpa crtić , o princezi Rapunzel , koja ima duuuuugačku , čarobnu kosu Nju je , kad je bila beba , ukrala neka zla teta .... i tako I volela je da jede rotkvice Ako je to ta verzija Mislim da nije Ne sećam se rotkvica Ova princeza je bila zatvorena u kuli 18 godina (ah , to punoletstvo) , a ta zla teta je češljanjem njene kose sebi vraćala mladost .Imače , Rapunzel je gledala kroz prozor lampione koje su puštali u nebo njen otac i majka , kralj i kraljica , na svaki njen rođenjdan , u nadi da će se vratiti ... I tako , mrmot ...folija ...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:47:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam gledala drugu verziju...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:51:41
|
|
|
|
lanajelena
|
Ima tih milion verzija
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:54:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo vidiiii Rapunzel BEZ ROTKVICA
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 17:59:34
|
|
|
|
Anoniman
|
A, pa ja sam gledala onu verziju iz praistorije...Ova je nova...Obavezno cu da pogledam..
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.2.2011 18:18:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo da znaš , meni je kameleon najjači u celom crtiću
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.3.2011 14:44:20
|
|
|
|
IVA 11
|
The next three days. Russell Crowe u glavnoj ulozi. Na mene je bas dobar utisak ostavio!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.3.2011 18:32:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bubo, jel si nasla prevod za taj crtani?
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.3.2011 18:37:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Da , ima i prevod . MM našao sve .
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.3.2011 18:38:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
aj mi posalji u pp gde da nadjem da bi mm i ja gledali
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 3.3.2011 18:40:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Ček da pustim mužu sms , ja ne znam . Inače , crtić se zove nešto na T , nije Rapunzel
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?