|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najbolji film(film za preporuciti)
17.3.2011 19:47:44   
Anoniman
Ne, ja sam glodar, na nas samo otrov deluje user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 701
17.3.2011 20:53:30   
AndreaK
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Je l' samo mene smorio "Montevideo" toliko da ga nisam odgledala do kraja , ili sam jedina ? I da , najavljivali extra smeh , a ja sam se nasmejala možda pola puta u toku filma .user posted image

Ne razumem...Film je konacno nesto drugacije u odnosu na nasu celokupnu kinematografiju...Ja nisam ocekivala komediju "da umres od smeha" i mislim da je ovaj film bio podjednako i smesan i tuzan...sasvim opustajuca prica, ispunjena svim elementima "ljudskosti" ...nema psovki, nasilja, crnog humora...a i glumacka ekipa je sjajna morate priznati...

Mislim da do sada nisam ni jednom nahvalila neki domaci film user posted image

Meni je bas bio lep...i svima ga toplo preporucujem...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 702
17.3.2011 21:47:29   
Anoniman
Bubo, ja neću čak ni da odgledam taj film, iz principauser posted image Preterali su, brate, sa tim reklamiranjem, dobro mi nisu ponudili masažu nogu ako dođem u bioskop. A kod mene to ima strašno odbojan efekat, nema šanse da ću ga pogledati. A i film, koji se sviđa skoro svima, mi ne može biti spektakularan, čim je pravljen za široke mase. Može biti simpatičan, malo bolji od proseka...al ne može biti sjajan, a ja imam premalo vremena da ga trošim na bilo šta što nije  amazinguser posted image

(odgovor članu AndreaK)
  Direktna veza do poruke: 703
   [Obrisana poruka]
17.3.2011 21:50:02   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 704
17.3.2011 22:10:42   
AndreaK
Ukusi su razliciti...

no...u ovom slucaju..."iz principa" ili ne... neko gubi neko dobija... user posted image

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 705
18.3.2011 15:24:20   
Anoniman
ja sam gledala sinoc The Ghost Writer. Ne nikako! Smece. A sve gledam neke filmove koje bih mogla da ponudim i mm jer smo toliko razliciti da mislim da postoji samo jedan film i jedna pesma koja nam se oboma svidja user posted image

(odgovor članu AndreaK)
  Direktna veza do poruke: 706
18.3.2011 15:28:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Bubo, ja neću čak ni da odgledam taj film, iz principauser posted image Preterali su, brate, sa tim reklamiranjem, dobro mi nisu ponudili masažu nogu ako dođem u bioskop. A kod mene to ima strašno odbojan efekat, nema šanse da ću ga pogledati. A i film, koji se sviđa skoro svima, mi ne može biti spektakularan, čim je pravljen za široke mase. Može biti simpatičan, malo bolji od proseka...al ne može biti sjajan, a ja imam premalo vremena da ga trošim na bilo šta što nije  amazinguser posted image

A sta onda ja da kazem..MM zna svakog clana reprezentacije, kako su prosli u cetvrtfinalu i polufinalu, koliko su putovali brodom do Montevidea i od cega je koji fudbaler umro...Ubicu se...Zamislite taj sufleraj uz fim...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 707
18.3.2011 15:47:35   
marija32
IZVORNA PORUKA: verolino

A sta onda ja da kazem..MM zna svakog clana reprezentacije, kako su prosli u cetvrtfinalu i polufinalu, koliko su putovali brodom do Montevidea i od cega je koji fudbaler umro...Ubicu se...Zamislite taj sufleraj uz fim...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Meni se dopao gotovo svaki film iz novije francuske kinematografije (na zalost ne pamtim nazive filmova, pa ne mogu ni jedan da preporucim)

< Poruku je uredio marija32 -- 18.3.2011 15:50:12 >

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 708
18.3.2011 15:50:27   
Anoniman
A šta , oni umiru na kraju user posted image

(odgovor članu marija32)
  Direktna veza do poruke: 709
18.3.2011 15:55:09   
Anoniman
Da pojede ih Godzila user posted image

Ma film je o istinitim licnostima i dogadjajima a njen muz zna pricu svakog od njih i za godine posle onih koje film obradjuje

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 710
18.3.2011 16:10:20   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: AndreaK

Je l' samo mene smorio "Montevideo" toliko da ga nisam odgledala do kraja , ili sam jedina ? I da , najavljivali extra smeh , a ja sam se nasmejala možda pola puta u toku filma .user posted image

Ne razumem...Film je konacno nesto drugacije u odnosu na nasu celokupnu kinematografiju...Ja nisam ocekivala komediju "da umres od smeha" i mislim da je ovaj film bio podjednako i smesan i tuzan...sasvim opustajuca prica, ispunjena svim elementima "ljudskosti" ...nema psovki, nasilja, crnog humora...a i glumacka ekipa je sjajna morate priznati...

Mislim da do sada nisam ni jednom nahvalila neki domaci film user posted image

Meni je bas bio lep...i svima ga toplo preporucujem...

Ju , duboko se izvinjavam što imam svoje mišljenje user posted image

(odgovor članu AndreaK)
  Direktna veza do poruke: 711
18.3.2011 22:35:17   
Anoniman
Da preporucim The Other Guys sa Will Ferrell-om kao i sve njegove filmove. Nama uvek krenu suze od smeha. Tip je potpuno genijalan

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 712
18.3.2011 23:03:39   
Anoniman

A šta , oni umiru na kraju user posted image

Ma jok...Uz film mi je muz prepricavao dogadjaje iz realnosti..Posto se to svetsko prvenstvo zaista odrzalo i ima nekoliko fascinantnih detalja...Ono sto mene nervira je kolicina nebitnih informacija koje moj muz cuva u mozgu...A i moje neznanje...Posto sam ga ja na sve to upitala:"Ljubavi, a gde je Montevideo?"...
Da nije bilo ljudi, bila bih pokojnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 713
18.3.2011 23:09:16   
Anoniman
Pa šta 'oćeš , i ja bi ga to pitala user posted image .

Mene je film smorio i otegao se do besvesti . Jedini tračak vedrine mi je onaj Brka frizer i Mima Karadžić . Na onog Viktora Savića sam alergična , onaj mališan je simpa kao i ona dvojica novajlija , aliiiii , šlag na tortu i izrazitu potrebu za defekacijom je i u ovom filmu prouzrokovao Vojin Ćetković . Ne sviđa mi se film , nisam ga odgledala do kraja i nešto se ne batrgam da to uradim .

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 714
18.3.2011 23:12:37   
Anoniman
Meni je ok...Samo navika je cudo...da su na kraju nekom otkinuli glavu to bi bio pun pogodakuser posted image ...Jbsh ga...Nisam navikla da neka majka ne kuka na filmu ili da se riba od glavnog junaka ne kresne sa drugimuser posted image user posted image user posted image Ta su mi pravila nase kinematografije usadjena duboko u dzigericu. Tako da, ako mi se ta ista ne prevrne bar dva puta u filmu, film za mene nije uspesan...
Uhuhuhuhu, al' sam morbidnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 715
18.3.2011 23:13:14   
Brana
Man on fire sa Denzel Washingtonomuser posted image

< Poruku je uredio Brana -- 18.3.2011 23:14:43 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 716
18.3.2011 23:15:09   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Brana

Man on fire

Dobar film . Stariji , ali dobar . Denzel Vašington i Dakota Fening , beše ? I Mark Antoni ?

(odgovor članu Brana)
  Direktna veza do poruke: 717
18.3.2011 23:16:44   
Brana
Jeste ta ekipa,odlican film!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 718
18.3.2011 23:18:52   
Brana
I meni se svideo Montevideo!

(odgovor članu AndreaK)
Direktna veza do poruke: 719
18.3.2011 23:20:25   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Brana

Man on fire

Dobar film . Stariji , ali dobar . Denzel Vašington i Dakota Fening , beše ? I Mark Antoni ?

odličan movieuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 720
18.3.2011 23:21:54   
Anoniman
Gledala sam hrvatski film ''Metastaze'' i mogu vam reći da je čista glupost... ceo sam film provela čekajući da napokon počne nešto... kad ono krajuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 721
18.3.2011 23:27:04   
Anoniman
Rado, kad si vec kod hrvatskog filma pogledaj Volim te. Imaju oni dosta zanimljivih novijih filmova. Par puta sam se bas iznenadila prijatno

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 722
18.3.2011 23:31:56   
Ana RR
Premonition KLIK

Zanimljiv film, meni je bio malo stresan.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 723
18.3.2011 23:37:15   
marija32
 Davno sam gledala...Uma Turman- The life before her eyes

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 724
18.3.2011 23:39:34   
Brana
Gledala sam ga i delim misljenje sa tobom Anci ali Sandra Bulock mi je super glumica pa filmove sa njom volim da gledam i kada nisu bas po mom ukusu.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here