Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2011 21:53:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Da Mayo, na to mislim baš sam luda, mislila sam da je nov film. Boga pitaj šta ja sve imam od filmova, nismo ni desetinu odgledali. A dever nam donosi i filmove koji su fenomenalni a nikad kod nas nisu prikazani.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2011 22:08:50
|
|
|
|
Maya21
|
a tek mi... i samo dodajemo... znam da imamo originala preko 300, ovih što stoje po hardovima i fiokama... ne smem ni da pomislim na brojku :))) elem kad smo kod filmova, u poslednje vreme nisam odgledala bolji, A MIGHTY HEART skoro pa nisam prepoznala Andjelinu, mnogo me tu podseća na Dženifer Bils, onu iz Flešdensa
< Poruku je uredio Maya21 -- 15.2.2011 22:13:50 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.2.2011 10:18:30
|
|
|
|
minavb
|
Secate se ovog filma? Bitter Moon
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.2.2011 14:34:53
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: minavb Secate se ovog filma? Bitter Moon Ja se sećam, ali ne baš najbolje. Sigurno je prošlo 10-15 godina kako sam ga gledala. Dala si mi ideju šta da gledam Baš me zanima kakav će sad utisak film ostaviti na mene.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.2.2011 15:15:48
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Secate se ovog filma? Bitter Moon Naravno, baš smo ga skoro gledali opet
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.2.2011 15:21:50
|
|
|
|
minavb
|
Ludo Roman
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.2.2011 15:23:33
|
|
|
|
Anoniman
|
ne secam se da li sam preporucila trilogiju Milenijum - Stiga Larsona, ali na mene je ostavila jak utisak. Znaci, the girl with the dragon tattoo, the girl who played with fire, the girl who kicked the hornet's nest.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.2.2011 21:16:53
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: minavb Secate se ovog filma? Bitter Moon Eh, davno beše, ali ga se sećam. Posle toga jedino je možda Death and the Maiden bila na njegovom nivou i onda kreće pad (mada je i dalje među najboljima, ali mu konkurencija nije jaka).
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.2.2011 22:04:16
|
|
|
|
minavb
|
Ne vredi Sigourney mi je bezveze ako ne igra Ripli.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.2.2011 22:13:48
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jbte, sad me terate da skidam i taj film. Inace, imam Tommyja, jedva cekam da ga gledam, ali ne vredi :( Mogu samo kad mi dete zaspi zaspi, a rock operu ne vredi gledati bez zvuka. Greota na sluske pored zvucnika :(
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.2.2011 22:17:40
|
|
|
|
minavb
|
Jao Tommy!!! Covece od kad nisam gledala taj film, preko 20 godina!!!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.2.2011 22:19:37
|
|
|
|
Maya21
|
Drage moje, upravo sam se vratila sa premijere filma The Mechanic i jos sam pod utiskom... Odusevljena! Preporucujem onima koji vole trilere akcione Po podnaslovu PLACEN DA UBIJE reklo bi se jedan u nizu o placenim ubicama, a ovaj film je sve samo ne to
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.2.2011 22:20:19
|
|
|
|
*Alexx*
|
Gledala sam ga kao klinka, bio mi je mnogo strasan :-D Sad hocu kao odrasla.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 16.2.2011 22:21:52
|
|
|
|
minavb
|
Da, meni je najstrasniji bio deo kad Tina Tarner peva i kad ga stavljaju u onaj oklop sa spricevima. Inace mi je film bio straaava, gledala sam ga tada vise puta.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 17.2.2011 1:24:52
|
|
|
|
lelaigor
|
Verovatno ga je pola forumašica gledalo, ali to je poslednji koji sam gledala, pre neki dan sa mm. I isplakala se za narednih godinu dana. "The Notebook"
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 17.2.2011 9:36:52
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Da, meni je najstrasniji bio deo kad Tina Tarner peva i kad ga stavljaju u onaj oklop sa spricevima. Inace mi je film bio straaava, gledala sam ga tada vise puta. I meni je taj deo jedini ostao u secanju I na kraju, sa fliperima.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 12:43:50
|
|
|
|
*Alexx*
|
Preporuka - Anthony Zimmer. Film po kojem je snimljen Turista sa Deppom i Angelinom. Sinoc sam gledala pola Turiste - ma nije ni do kolena originalu, a nikako mi ne ide da Depp glumi normalnog lika. Nisam mogla da se poistovetim sa likovima
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 12:45:55
|
|
|
|
SareniVrabac
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Preporuka - Anthony Zimmer. Film po kojem je snimljen Turista sa Deppom i Angelinom. Sinoc sam gledala pola Turiste - ma nije ni do kolena originalu, a nikako mi ne ide da Depp glumi normalnog lika. Nisam mogla da se poistovetim sa likovima ni mm i ja nismo odgledali Turistu do kraja, svo vreme ocekujemo da pocne neka akcija, a sve tako usporeno i monotono
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 12:53:44
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pogledajte Zimmera, stvarno je dobar. Klasican krimic, nista pretenciozno, meni je bas legao.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 12:55:11
|
|
|
|
minavb
|
Ja juce gledala onaj film Petra Lalovica sa malim prasetom, Giletom baksuzom. Prelep film i uvek bi ga gledala!!!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 12:56:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja juce gledala onaj film Petra Lalovica sa malim prasetom, Giletom baksuzom. Prelep film i uvek bi ga gledala!!! Na TV-u????Gde???
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 12:57:08
|
|
|
|
Olga75
|
Poslednja oaza steta sto su Gileta pojeli
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 12:57:52
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Preporuka - Anthony Zimmer. Film po kojem je snimljen Turista sa Deppom i Angelinom. Sinoc sam gledala pola Turiste - ma nije ni do kolena originalu, a nikako mi ne ide da Depp glumi normalnog lika. Nisam mogla da se poistovetim sa likovima Taman htedoh da napisem da sam ga gledala i da nije nesto
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 12:58:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Poslednja oaza steta sto su Gileta pojeli Ja sam mislila da je Gile izgoreo u bombardovanju
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 18.2.2011 12:58:56
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ja juce gledala onaj film Petra Lalovica sa malim prasetom, Giletom baksuzom. Prelep film i uvek bi ga gledala!!! jao, ja sam uvek plakala kao mala, divan je
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?