Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.1.2011 13:28:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Bubo, sad sam odgledala film, divan je! Toliko sam se isplakala, ali me je nadahnuo... IZVORNA PORUKA: BubaMira Najbolji film IKAD (bar meni , jako me je motivisao na ŽIVOT) PAY IT FORWARD Devojke , film je stariji , ali pogledajte , fantastičan je ... Helen Hant , Kevin Spejsi i onaj klinja iz "Šestog čula" ... Btw , glumi i Džon Bon Džovi , mala uloga , ali neka ga Drago mi je
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.1.2011 13:47:39
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Nisam baš alergična, ali ga izbegavam (kao što begam od rakije, ali me svuda prati). Aj Mino vidi šta ima, pa da planiramo kino. Ce da vidimo
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 25.1.2011 21:12:45
|
|
|
|
aster
|
Gledala sam najnoviji film Vudija Alena, you will meet a tall dark stranger, i svideo mi se. Inače, prikazivaće se i na Festu. Takođe, mogu da preporučim i film social network, film o liku koji je smislio Facebook. Ima 8 nominacija za oskara, a dobio je i zlatni globus za najbolji film.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.2.2011 18:25:05
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: ribizla Odlicna istinita prica gledala sam, ok je.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 2.2.2011 20:49:53
|
|
|
|
LillyT
|
Ja sam gledala OVU verziju
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.2.2011 9:41:23
|
|
|
|
SareniVrabac
|
poslednji koje sam gledala Life as we know it, Due date i Martian child...
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.2.2011 9:45:50
|
|
|
|
marija32
|
Poslednji koji sam gledala je Black Swan sa Natali Portman i dopao mi se.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.2.2011 12:14:04
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: SareniVrabac poslednji koje sam gledala Life as we know it, Due date i Martian child... Gledala sam ga pre neko vece,nije los...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 13.2.2011 20:43:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Kakav je Čitač, da li da ga gledam večeras, uskoro počinje na rts?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 13.2.2011 20:45:10
|
|
|
|
viking
|
Meni je dobar, i knjiga mi je bila super. Vrlo zanmljiv koncept o kolektivnoj krivici.
< Poruku je uredio viking RR -- 13.2.2011 20:46:11 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 13.2.2011 20:46:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala Viking, onda odoh da operem brzinski kosu pa na gledanje
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 14.2.2011 20:44:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam sinoć uhvatila na Avali "Eulogy". Film je iz 2007, ali ga nisam još gledala, ljudi moji, ja sam plakala od smeha. Počeo je u ponoć,mm i ja smo ga gledali iz kreveta a Neša je spavao pored nas, siroma' se budio od našeg smejanja, a ja se u životu nisam ni na jednu komediju nasmejala naglas. Dakle-toplo preporučujem
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 14.2.2011 20:47:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Svideo mi se Čitač:) Sada videh najavu za "Kad je Hari sreo Seli", baš sam volela taj film....i ne zapamtih kada je, na HRT-u je, ali potražiću
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2011 0:31:40
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Ja sam sinoć uhvatila na Avali "Eulogy". Film je iz 2007, ali ga nisam još gledala, ljudi moji, ja sam plakala od smeha. Počeo je u ponoć,mm i ja smo ga gledali iz kreveta a Neša je spavao pored nas, siroma'' se budio od našeg smejanja, a ja se u životu nisam ni na jednu komediju nasmejala naglas. Dakle-toplo preporučujem Jel pun naziv My Father''s Eulogy?
< Poruku je uredio nensi27 -- 15.2.2011 0:32:18 >
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2011 7:19:45
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Meni je dobar, i knjiga mi je bila super. Vrlo zanmljiv koncept o kolektivnoj krivici. Lepo receno, odlican film. Ja sam juce gledala Alisu u zemlji cuda, Tima Bartona. NEma sta da se kaze, bajka kao bajka. Ko je voleo tu knjigu kao dete, neka gleda.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2011 8:10:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Nensi, mislim da je samo Eulogy, ali se radi o parastosu njohovog oca, evo link KLIK I tek sad vidim da je iz 2004, omašila sam
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2011 9:24:04
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Nensi, mislim da je samo Eulogy, ali se radi o parastosu njohovog oca, evo link KLIK I tek sad vidim da je iz 2004, omašila sam Nisam gledala ovaj film, ali jesam drugi sa sličnom temom, Death at a Funeral. Toplo preporučujem ovaj film, a mislim i da je neko već pisao o njemu.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2011 21:36:25
|
|
|
|
dunja RR
|
< Poruku je uredio dunja RR -- 15.2.2011 21:37:13 >
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2011 21:36:55
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Svideo mi se Čitač:) Sada videh najavu za "Kad je Hari sreo Seli", baš sam volela taj film....i ne zapamtih kada je, na HRT-u je, ali potražiću upravo ga gledam, i dalje ga voleeem
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2011 21:46:50
|
|
|
|
AndreaK
|
Od novijih... Montevideo (ne znam da li je vec spomenut) Inace, gotovo nikad ne preporucujem domace filmove jer nisam ljubitelj istih...no, ovaj je zaista nesto drugacije... Fascinirana sam!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2011 21:48:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Kad je zapravo sniman Čitač? Sređujemo komp, pokušavamo da izbacimo gooooomilu filmova koje imamo i naletimo na taj film, u junu 2009. nam je doneo dever iz Kanade. Znači snimljen je ko zna koliko pre toga. Ja sam bila ubeđena da je to baš nov film, ali sam se izgleda prevarila
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2011 21:49:58
|
|
|
|
Maya21
|
ja ne gledam domace filmove od kad sam sa mm, iz prostog razloga jer on ne cuje... e sad za ovaj Montevideo smo mi i jos neki prijatelji na Facebooku napravili boom i obecali su nam da ce biti titlovan... pa cu tada i samo tada otici da ga pogledam
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2011 21:51:42
|
|
|
|
Maya21
|
Anci ako mislis na ovo CITAC 2008.
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 15.2.2011 21:52:52
|
|
|
|
senkica
|
DRAGE OBAVEZNO POGLEDAJTE ZEITGEIST TRIOLOGIJU I PROBUDITE SE........
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?