Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.1.2011 21:38:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako neko voli R'N'R komediju neka pogleda film Get Him to the Greek. Fenomenalan film, plakala sam od smeha!
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.1.2011 21:40:45
|
|
|
|
Diabla
|
Zilleeee!!!! Tako sam sretna sto te vidim, 100 godina zeno!!!!!!!! IZVORNA PORUKA: Zille Ako neko voli R'N'R komediju neka pogleda film Get Him to the Greek. Fenomenalan film, plakala sam od smeha!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.1.2011 21:42:09
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Zille Ako neko voli R'N'R komediju neka pogleda film Get Him to the Greek. Fenomenalan film, plakala sam od smeha! Ah, RUssel Brand Tnx, Zille!
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.1.2011 21:43:16
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Da li ste gledali koji film sa Nastasijom Kinski? Ima par dobrih trilera sa njom, ali ne mogu da se sjetim naziva... kad iskopam postavicu. Sad idem da nastavim sa lovcem na potezu, sinoc sam zaspala na po' filma. E, da! I ovaj film je mnogo dobar, malo bolestan THE CORD( A.K.A HIDE AND SEEK) Cat People
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.1.2011 21:44:46
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Diabla Da li ste gledali koji film sa Nastasijom Kinski? Ima par dobrih trilera sa njom, ali ne mogu da se sjetim naziva... kad iskopam postavicu. Sad idem da nastavim sa lovcem na potezu, sinoc sam zaspala na po' filma. E, da! I ovaj film je mnogo dobar, malo bolestan THE CORD( A.K.A HIDE AND SEEK) Cat People ... sto me automatski asocira na The Clockwork Orange.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.1.2011 21:44:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne znam ni jednog glumca iz tog filma, svi su mi nešto novi. Ali je film odličan, skroz lud! Diabla čas me ima, čas me nema, ja opet trudna i debela
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.1.2011 21:49:13
|
|
|
|
Diabla
|
Evo sa Nastasijom Kinski dva odlicna trilera, ovaj drugi mi je favorit: Say nothing Cold Heart
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.1.2011 21:50:30
|
|
|
|
Diabla
|
Zilee, pa cestitam!!!! Kraljica si! Sorry mod, morala sam malo off. Jesi pisala negdje o tome, ili idi negdje da mi ispricas sta ima sa vama... IZVORNA PORUKA: Zille Ja ne znam ni jednog glumca iz tog filma, svi su mi nešto novi. Ali je film odličan, skroz lud! Diabla čas me ima, čas me nema, ja opet trudna i debela
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.1.2011 22:06:20
|
|
|
|
*Alexx*
|
Moja apsolutna preporuka - Monsoon Wedding
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 5.1.2011 22:14:29
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Diabla Da li ste gledali koji film sa Nastasijom Kinski? Ima par dobrih trilera sa njom, ali ne mogu da se sjetim naziva... kad iskopam postavicu. Sad idem da nastavim sa lovcem na potezu, sinoc sam zaspala na po' filma. E, da! I ovaj film je mnogo dobar, malo bolestan THE CORD( A.K.A HIDE AND SEEK) Cat People ... sto me automatski asocira na The Clockwork Orange. ...koji mi se uzasno gleda
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.1.2011 10:41:59
|
|
|
|
minavb
|
Opet ja Volim i filmove Vudi Alena. Skoro se setih onog u kom klinac u porodici demokrata odjednom pocne da simpatise republikance. Posle nekog vremena su utvrdili da ima suzen krvni sud u glavi, i kad se to sredilo, opet je bio demokrata. Tako ti je to, moras da imas defekt u glavi da bi bio republikanac...ili radikal, naprednjak.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.1.2011 10:44:18
|
|
|
|
LillyT
|
Vudi Alen je ok, ali samo kada je iza kamere, nikako ispred
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.1.2011 10:46:28
|
|
|
|
minavb
|
Stooo, bas je slaaadaaak onako neurotican.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.1.2011 10:47:14
|
|
|
|
Nensi*
|
Sinoć smo gledali Hačika,baš sam se isplakala...
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.1.2011 10:48:43
|
|
|
|
LillyT
|
Ja sam sinoć promašila Olivera Tvista (od Polanskog), pokušaću da ukebam reprizu danas
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 7.1.2011 10:50:55
|
|
|
|
minavb
|
Tu verziju sam gledala sto puta, gledaj obavezno.
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 12.1.2011 12:57:26
|
|
|
|
strahinja11
|
Get him to the Greek little fockers moze neko da mi preporuci neki dobar triler?
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 13.1.2011 15:55:48
|
|
|
|
Diabla
|
Bubo, sad sam odgledala film, divan je! Toliko sam se isplakala, ali me je nadahnuo... IZVORNA PORUKA: BubaMira Najbolji film IKAD (bar meni , jako me je motivisao na ŽIVOT) PAY IT FORWARD Devojke , film je stariji , ali pogledajte , fantastičan je ... Helen Hant , Kevin Spejsi i onaj klinja iz "Šestog čula" ... Btw , glumi i Džon Bon Džovi , mala uloga , ali neka ga
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.1.2011 10:17:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Lep film The Prestige
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.1.2011 15:06:09
|
|
|
|
jance
|
ako ovo vec nisam napisala onda preporucujem Fireproof, dobar porodicni film
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 20.1.2011 15:11:48
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: strahinja11 Get him to the Greek little fockers moze neko da mi preporuci neki dobar triler? Super filmovi i ja sam ih gledala. Podledaj THE SWITCH, super je. A sada cekam Gulivera , da izadje dobar snimak.
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 20.1.2011 15:14:39
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.1.2011 12:36:41
|
|
|
|
LillyT
|
Idete li na FEST? Gledam sada spisak filmova (program još nije izašao), nešto mi je mnogo Matt Damon-a, ali ima finih filmova. Za sada su u igri Biutiful, I Saw the Devil i Black Swan, a možda i Honey
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.1.2011 12:47:18
|
|
|
|
minavb
|
Alergicna sam na Matt Damon-a
|
|
RE: Najbolji film(film za preporuciti) 22.1.2011 12:56:01
|
|
|
|
LillyT
|
Nisam baš alergična, ali ga izbegavam (kao što begam od rakije, ali me svuda prati). Aj Mino vidi šta ima, pa da planiramo kino.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?